Dokumentation

Vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen, Sygesikringen ”Danmark” og samarbejder med diverse forsikringsselskaber og regionerne i Danmark.

Privathospitalet har tegnet patientskadeforsikring og erhvervsansvars-forsikring.

Vi er akkrediteret ifølge Den Danske KvalitetsModel (DDKM / IKAS) efter hospitalsversionen, der stiller betydeligt strengere krav end speciallægeversionen med prædikatet : ”Akkrediteret uden anmærkninger”.

Dette bekræfter at vi har den højeste kvalitet inden for læge- og personalefaglighed, sikkerhed, procedurer, udstyr samt at vi lever op til vores værdier.

Vore værdier er:

Kvalitet

Etik

Omhu

Vores hospital er indrettet under hensyntagen til dansk standard samt Sundhedsstyrelsens krav til plastikkirurgiske klinikker, som udfører kosmetisk kirurgi.

Roskilde Privathospital er medlem af Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker.

Her finder du links til de aktuelle tilsynsrapporter, som er ført med vores kosmetiske behandlere:

Anna Jørgensen: Sundhedstyrelsen.dk

Michael Munksdorf: Sundhedstyrelsen.dk