Plastikkirurgi

På Roskilde Privathospital har vi specialiseret os i æstetisk plastikkirurgi. Vi tilstræber med kirurgien at skabe harmoni, således at man ser så naturlig ud som muligt. Vores team af plastikkirurger udfører alle former for plastikkirurgi, de mest almindelige er: Brystforstørrende operationer med implantater, brystreduktion, brystløft, fedtsugning, fedttransplantation, korrektion af maveskind efter stort vægttab eller fødsel og ansigtsløft. Derudover foretager vi ikke-kirurgiske rynkebehandling med Filler & Neurotoxin.

Vi har eksisteret i mere end 20 år, så vi ved hvad der skal til for at en patient får et godt forløb, både før, under og efter operationen. Vi tager os tid til at lytte og forklare, så du kan føle dig tryg. Vi finder det vigtigt, at du får den tid og behandling, der kræves, for at opnå det bedst mulige resultat. Ventetid er derfor ikke usædvanlig. Ved konsultation vil det være anbefalelsesværdigt at lade en bekendt deltage.

Alle operationer indebærer en risiko for komplikationer. Altså skal der være en god grund til en operation, som ikke skyldes sygdom. Derfor er klinikkens holdning, at et kirurgisk indgreb skal kunne hjælpe patienten af med et reelt problem.

I følge lovgivningen må kosmetisk plastikkirurgi kun udføres på personer over 18 år.

Vi ønsker dig varmt velkommen til Roskilde Privathospital!