Slap hud på arme eller lår

Slap hude på arme

Ar lokaliseret på indersiden af overarmene har en generel tendens til at blive bredere end de fleste andre steder på kroppen og derfor også synlige, når man løfter armen. Derfor skal problemet være stort, inden man skrider til operation. Huden på overarmene skal være meget slap før man skal opereres og acceptere ar.

Hvis der kun er lette forandringer kan man komme fra et problem til et andet, idet man i stedet for at have lidt slaphed vil få ar, som kan være mere eller mindre synlige afhængig af, hvor stort indgrebet skal være. Arrene ses generelt kun når man løfter armene, idet de er lokaliseret på indersiden.

Længden varierer efter sværhedsgrad.

Operationen foregår oftest i lokalbedøvelse.

Slap hud på lår

Huden på indersiden af lårene skal være meget slap. Hvis der kun er lette forandringer kan man komme fra et problem til et andet, idet man i stedet for at have lidt slaphed vil få ar, som kan være mere eller mindre synlige afhængig af, hvor stort indgrebet skal være. I de letteste tilfælde kan man nøjes med et ar højt oppe på indersiden af låret, der følger lysken.

I alvorligere tilfælde kan det være nødvendigt med et ar, der går ned på indersiden af lårene. Længden varierer efter sværhedsgrad.

Efter operation af slap hud

Du vil føle ømhed, og misfarvning vil forekomme på det opererede sted.
Der er stor risiko for infektion, idet arrene ligger tæt på et område med mange bakterier, og hvor der er svedtendens.
Anvend løsthængende tøj.
Du kan tage sol/solarium efter de sidste tråde er fjernet, men skal beskytte arrene 6 måneder efter operationen – eller så længe de er røde.
Du må tidligst efter 3 måneder begynde at lave gymnastik/sport/svømning.
Kontrol altid efter behov.

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc.
Den forventede varighed af behandlingsresultatet varierer meget fra patient til patient, og kan hurtigt ødelægges ved overvægt.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.