Serene beauty

Ansigt & Hudpleje – se hvilke muligheder du har

Ansigt & Hudpleje

Mange mennesker har et ønske om at få foretaget ansigtskorrektion, men hvis en operation er for stort et skridt, er der også andre muligheder:

1:  Kirurgisk ansigtsløftning eller halsløft. Her løfter man væv op på plads og fjerner overflødig hud. Her er en helingstid på cirka 10-14 dage

2: Ikke-kirurgisk ansigts – og halsløft, baseret på ultralydsterapi (HIFU). Denne behandling booster kollagen og virker foryngende på hud og strammer op på det dybere væv. Ingen helingsperiode.

3: Botox, der udglatter rynker og foretager et moderat løft af væv, men som er tidsbegrænset. Ingen helingsperiode.

4: Filler, som udfylder væv, en ikke-permanent behandling. Ingen helingsperiode.

5: Fedttransplantation. Permanent løsning.

6: Peelinger, der forynger huden. Som udgangspunkt ingen helingsperiode, men let hudreaktion kan forekomme de følgende dage efter behandlingen.

7: Hudplejeprodukter, som kan supplere de øvrige indgreb eller bruges alene. Kendetegnende for disse er at det er produkter af højeste kvalitet med A-vitaminer af så høj koncentration, at det kun må bruges i klinikker med lægefaglig ekspertise. Produkterne har et optrapningssystem som bringer brugeren gennem fem niveauer af A-vitamin for at få bedre hudkvalitet og færre rynker på sigt.

Vi har to dygtige medarbejdere, Christine og Dee, der har speciel ekspertise indenfor det ikke-kirurgiske felt, herunder alle de ovenstående behandlingsformer. Christine og Dee kan rådgive om hudplejeprodukterne, som er designet til og forstærker virkningen af behandlingerne.

Læs lidt om Christine og Dee her
og læs mere om kemisk peeling her