Marie Louise Von Sperling

Roskilde Privathospital byder Marie Louise von Sperling velkommen

Vi kan glædeligt byde velkommen til vores nye speciallæge i plastikkirurgi Marie Louise von Sperling. Marie Louise er uddannet speciallæge i plastikkirurgi i 2016. Hun har tidligere arbejdet på Amalieklinikken og AK Nygart og har en bred erfaring inden for kosmetisk plastikkirurgi med fokus på bryst og ansigt.

Hun har tidligere haft internationale kosmetiske fellowships i Ghent i Belgien og Montreux i Schweiz med fokus på ansigtskirurgi. Hun har desuden været medvært på flere TV programmer om plastikkirurgi på TV3, Viaplay og TV2.

Marie Louises vigtigste mission er at skabe tryghed hos den enkelte patient med et resultat, som bidrager til øget harmoni både fysisk og mentalt. Du booker en forundersøgelse hos Marie Louise ved at kontakte os på kontakt@roskildeprivathospital.dk eller på tlf.: +45 46325005.