Sille Nimholm

Sille Nimholm “Min mor fik en rigtig god vibe, da jeg var herinde og skulle opereres” – BFO

Det er nu 5 måneder siden, at @sillenimholm fik en BFO hos os. Og hun er rigtig glad for resultatet og hele forløbet – faktisk så glad, at hun har anbefalet os til sin mor og ven 🤍🍒

“I dag er det 5 måneder siden, at jeg fik en brystforstørrende operation på Roskilde Privathospital. Grunden til, at jeg er her i dag, er fordi min mor skulle opereres af den samme kirurg, som jeg blev opereret af, som er Daniel. 

Min mor fik en rigtig god vibe af ham, da jeg var herinde og skulle opereres, og så tænkte min mor, at så ville hun også få det lavet – og selvfølgelig skulle det være på Roskilde Privathospital. 

Jeg har også en ven, der har fået det lavet her. Og hun har også været rigtig glad for sit resultat. Jeg er også rigtig glad for mit resultat. Og der har ikke været noget overhovedet. Hverken inden undervejs eller efter. 

Hvis jeg har haft de mindste spørgsmål, så kunne jeg bare ringe. Og der har været så god service hele vejen igennem” Siger Sille Nimholm

Drømmer du om en brystforstørrende operation kan du læse mere her.

Du kan også altid ringe og stille spørgsmål eller booke tid på 46 32 50 05

Læs også “slut med usikkerhed – Sille Nimholm har fået lavet bryster”

→ Se flotte resultater af BFO’er lavet her på Roskilde Privathospital

Sille Nimholm og Plastikkirurg Daniel Yadete