4D59C188-2E22-4E35-9436-916728FE244B

Ny viden om brystkirurgi og mini-ar direkte fra Costa Rica

Vidensudveksling med internationale kollegaer, foredrag om brystbevarende kirurgi og ikke mindst fabriksbesøg for at se kvaliteten af implantaterne, vi bruger til brystoperationer på Roskilde Privathospital.  

Plastikkirurg og ejer af Roskilde Privathospital rejste til Costa Rica for at få ny viden om brystkirurgi og brystimplantater. Der var blandt andet fokus på mini-ar og brystbevarende kirurgi, som er nogle af de emner vi vil se i fremtiden.  

Plastikkirurger fra hele verden.

Kirurgi skal være så skånsom som muligt. Og som kirurger har vi ansvar for at udvikle os teknisk og anvende mulighederne for patienternes bedste. Om man så skal rejse til den anden ende af verden, er det vigtigt at lære” , understreger Javed Akram plastikkirurg og ejer af Roskilde Privathospital. 

Interview: Plastikkirurg Javed Akram giver sit bud på fremtiden indenfor brystkirurgi

Under besøget gav Javed sit bud på, hvad han mener er fremtiden indenfor brystkirurgi.

Det allervigtigste for Javed som plastikkirurg er at tilegne sig de nyeste teknikker, så vi kan tilbyde vores patienter det allerbedste resultat her på Roskilde Privathospital. 

Live-operation, hvor det handlede en mini-ar

Javed, deltog blandt andet i en live-operation, hvor man kom helt tæt på nye teknikker indenfor mini-ar. En kirurgisk procedure, som kræver høj præcision og erfaring. 

Javed deltager i en live-operation for at blive klogere på brystkirurgi og særligt brystbevarende kirurgi og mini-ar.
Javed deltager i en live-operation for at blive klogere på brystkirurgi og særligt brystbevarende kirurgi og mini-ar.

 

Går du med tanker om at få en brystforstørrende operation, et brystløft eller en brystreduktion? Så kan du altid kontakte os på 4632 5005 og høre mere om dine muligheder.