Overlæge i Plastikkirurgi Janne Horn

Janne har 15 års erfaring med plastikkirurgi, hovedsageligt fra Danmark, men også fra udlandet.I 2013 blev Janne den første danske kvinde nogensinde med Europæisk specialist-eksamen i Plastikkirurgi (EBOPRAS).

Har stor erfaring indenfor æstetisk kirurgi dvs. alle former for brystoperationer, fedtsugning, fedttransplantation, ansigtskirurgi herunder øjenlågskirurgi og  hudreducerende kirurgi.

Sidestillet med den kosmetiske kirurgi, fungerer Janne som overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på Herlev Hospital. Her varetager  Janne den mest avancerede del af plastikkirurgien som mikro-kirurgi, brystrekonstruktioner med lap og implantater, fedttransplantationer, brystkorrektioner større cancerkirurgi og mange andre typer plastikkirurgi.

Har publiceret flere videnskabelige artikler i både danske og udenlandske tidsskrifter og uddanner sig løbende ved deltagelse i internationale kurser og kongresser.

Vigtigst af alt er Janne dedikeret og har den største fokus på patientens behov, detaljen, kvalitet og professionalisme.