Ansvarsfraskrivelse

Roskildeprivathospital er ikke ansvarlige for, at det ønskede resultat ikke opnås, hvis patienten ikke har fulgt de retningslinjer, som lægen kraftigt anbefaler og som nøje er specificeret på Roskildeprivathospitals hjemmeside.

Ydermere kan Roskildeprivathospital ikke holdes ansvarlige for patientens følesans på det opererede område. Der er ingen garanti for at smerterne er minimale, da dette varierer fra person til person.
Efter en fedtsugning er Roskildeprivathospital ikke ansvarlige for, at der muligvis opstår løst hud rundt om det opererede område og andre ujævnheder.

Roskildeprivathospital er ikke ansvarlige for, hvis patienten ikke opnår det ønskede resultat til præcision. Alle hudtyper opfører sig forskelligt efter en operation, og det er derfor umuligt at forudse det færdige resultat til nøjagtighed.  

Desuden kan Roskildeprivathospital ikke holdes ansvarlige for de omkringliggende omkostninger, der kan følge med i operationsfaserne. Dette gælder blandt andet tabt arbejdsfortjeneste, medicinudgifter og transportomkostninger.