Ansigt & hudpleje

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds med hele oplevelsen lige fra første opkald til klinikken, forundersøgelsen, selve operationen og servicen bagefter. Jeg er blevet opereret af Janne Horn og hun er så forstående, imødekommende, grundig, venlig og tager sig så god tid til det hele. Jeg har anbefalet Janne/privathospitalet til alle jeg har snakket med angående min BFO og vil virkelig råde folk til at vælge dette sted!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jeanette A.

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Jeg kan varmt anbefale dette sted

Jeg kan varmt anbefale dette sted, Anna Jørgensen og Janne Horn er top professionelle, kun det bedste resultat er godt nok for dem. Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Hvordan foregår en behandling med kemisk peeling?

Uanset hvilken kemisk peeling der anvendes er rækkefølgen stort set ens.

 • Huden afrenses og afsprittes grundigt
 • Evt forbehandling påføres
 • Peelingen påføres herefter. Kort efter påføringen mærker man typisk en prikkende, let brændende fornemmelse, som tiltager når peelen trænger ind i huden og igangsætter fornyelsesprocessen. 2-3 minutter efter aftager ubehaget.
 • Evt efterbehandling påføres og der anvendes en Moisturizer på hele det behandlede område.
 • I de efterfølgende dage vil huden undergå en fornyelsesproces, der bevirker, at det triste, døde ydre hudlag forsvinder ved afskalning (afhængig af type af peel). Hudens afskalning vil være mere eller mindre tydelig. – – Selve afskalningsprocessen varer ca. tre-fem dage, og i den periode vil en let kløe og lokal hudirritation kunne forekomme. Det er vigtigt IKKE at hive huden af da det kan føre til arvæv.

BESKYT huden mod solens stråler – anvend derfor en moisturizer suppleret med solbeskyttende creme SPF30 eller 50 og/eller en fed dagcreme med SPF 30 eller 50.

 

Ved følgende tilstande kan man IKKE behandles med kemiske peelinger:

 • Aktivt forkølelsessår, Herpes type I eller II, eller vorter i behandlingsområdet
 • Solskoldet eller særlig sensitive hud
 • Allergi eller sensitivitet overfor nogle af ingredienserne i de anvendte peels herunder inkluderet acetylsacetylsalisylsyre og idebenon
 • Vitiligo
 • Autoimmune sygdomme såsom psoriasis, lupus, rheumatoid arthritis, dermatomyositis, multiple sklerose, eller andre sygdomme som svækker immunforsvaret
 • Inflammatorisk dermatitis inklusiv rosacea, seboroisk eksem, lupus, eller dermatomyositis
 • Hyperpigmentering relateret til tidligere brug af hydroquinone-holdige produkter
 • Patienter med tendens til hypertrofiske ar eller keloid formation

 

Derudover må kemiske peelinger ikke anvendes hvis du er:

 • Gravid eller ammende
 • < 18 år
 • Behandling kemisk peeling pHformula

Kemisk peeling med pHformula

Kemisk peeling med pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.

Den kemiske peeling og dertil hørende produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

 

Målrettet og effektiv kemiske peeling af 4 “problematikker”:

 • A.G.E. – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
 • M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller “kemi”.
 • A.C.N.E. – Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.
  – C.R. – Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.

På Roskilde Privathospital Anvender og forhandler vi både phformula og Environ. Det er ikke muligt at købe pHformula hjemmeplejeprodukter uden først at have været til en behandling hos en pHformula-certificeret behandler.

 

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)