Ansigt & hudpleje

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Hvordan foregår en behandling med kemisk peeling?

Uanset hvilken kemisk peeling der anvendes er rækkefølgen stort set ens.

 • Huden afrenses og afsprittes grundigt
 • Evt forbehandling påføres
 • Peelingen påføres herefter. Kort efter påføringen mærker man typisk en prikkende, let brændende fornemmelse, som tiltager når peelen trænger ind i huden og igangsætter fornyelsesprocessen. 2-3 minutter efter aftager ubehaget.
 • Evt efterbehandling påføres og der anvendes en Moisturizer på hele det behandlede område.
 • I de efterfølgende dage vil huden undergå en fornyelsesproces, der bevirker, at det triste, døde ydre hudlag forsvinder ved afskalning (afhængig af type af peel). Hudens afskalning vil være mere eller mindre tydelig. – – Selve afskalningsprocessen varer ca. tre-fem dage, og i den periode vil en let kløe og lokal hudirritation kunne forekomme. Det er vigtigt IKKE at hive huden af da det kan føre til arvæv.

BESKYT huden mod solens stråler – anvend derfor en moisturizer suppleret med solbeskyttende creme SPF30 eller 50 og/eller en fed dagcreme med SPF 30 eller 50.

 

Ved følgende tilstande kan man IKKE behandles med kemiske peelinger:

 • Aktivt forkølelsessår, Herpes type I eller II, eller vorter i behandlingsområdet
 • Solskoldet eller særlig sensitive hud
 • Allergi eller sensitivitet overfor nogle af ingredienserne i de anvendte peels herunder inkluderet acetylsacetylsalisylsyre og idebenon
 • Vitiligo
 • Autoimmune sygdomme såsom psoriasis, lupus, rheumatoid arthritis, dermatomyositis, multiple sklerose, eller andre sygdomme som svækker immunforsvaret
 • Inflammatorisk dermatitis inklusiv rosacea, seboroisk eksem, lupus, eller dermatomyositis
 • Hyperpigmentering relateret til tidligere brug af hydroquinone-holdige produkter
 • Patienter med tendens til hypertrofiske ar eller keloid formation

 

Derudover må kemiske peelinger ikke anvendes hvis du er:

 • Gravid eller ammende
 • < 18 år
 • Behandling kemisk peeling pHformula

 

Kemisk peeling med pHformula

Kemisk peeling med pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.

Den kemiske peeling og dertil hørende produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

 

Målrettet og effektiv kemiske peeling af 4 “problematikker”:

 • A.G.E. – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
 • M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller “kemi”.
 • A.C.N.E. – Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.
  – C.R. – Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.

På Roskilde Privathospital Anvender og forhandler vi både phformula og Environ. Det er ikke muligt at købe pHformula hjemmeplejeprodukter uden først at have været til en behandling hos en pHformula-certificeret behandler.

 

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)