Ansigtsløft

Få foretaget et ansigtsløft på afbetaling. Read more

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for, hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Camilla, januar 2022

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Varm anbefaling herfra

Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Hvornår er et ansigtsløft en god løsning?

Når en patient ønsker et ansigtsløft er det ofte på grund af, at huden mister sin elasticitet og spændstighed, som en del af den naturlige aldringsproces. En ansigtsløftning kan fjerne den løse hud, men ikke fjerne rynker. Såfremt man er mest generet af, at huden er rynket, vil man have en langt større effekt med en behandling mod rynker som fx Juvederm, Botox, Azzalure, Restylane, Sculptra, peeling eller laserbehandling. Løs hud, der opstår på grund af aldring, kan også forekomme omkring øjnene. Derfor vælger mange patienter at få foretaget en øjenlågsoperation f.eks. en nedre øjenlågsoperation, for at fjerne poser under øjnene, eller en øvre øjenlågsoperation, for at blive fri for det hængende hud på øjenlåget.

Den ideelle kandidat til en ansigtsløftning er en slank person i alderen 45-60 år med slap hud evt. med lokaliseret fedt under hagen og ikke for mange fine rynker. Personer med en tyk uelastisk hud vil næppe synes, at der er den store forskel efter operationen. Ved konsultationen vurderes mulighederne i henhold til dine egne vurderinger og ønsker, og måske er der andre muligheder som fx Botox, Sculptra og Restylane, Juvederm eller en kombination.

 

 

Forskellige typer og grader af ansigtsløft

På Roskilde Privathospital ved vi at patienternes behandlingsbehov er forskellige, uanset hvilken behandling de ønsker at få foretaget. Inden vi foretager et ansigtløft bliver hver eneste patients behandlingsbehov vurderet. Herefter besluttes det om du har behov for et lille ansigtsløft, et stort ansigtsløft eller et udvidet ansigtsløft på baggrund af din situation og ønsker til resultatet.

Lille ansigtsløft

Et lille ansigtsløft eller et mini ansigtsløft er et ansigtsløft, hvor et mindre område behandles og strammes op. Et mini ansigtsløft, også kendt som et delvist facelift, er et kirurgisk indgreb, der forynger udseendet af den nederste del af ansigtet.

Snittene i det lille ansigtsløft er placeret foran og bag ørerne i modsætning til et stort ansigtsløft. Ved et mini ansigtsløft løftes kun huden og ikke det underliggende muskellag – kendt som SMAS-laget. Dette resulterer i et mindre effektivt resultat med kortere holdbarhed end ved et stort ansigtsløft. Det betyder dog også, at det lille ansigtsløft er et knapt så omfattende indgreb, hvor helingsperioden efter behandlingen er kortere.

Stort ansigtsløft og udvidet ansigtsløft

Ved et stort ansigtsløft, strammes huden i ansigtet op ved at kirurgen lægger snit i huden, der strækker sig fra hårgrænsen og ned til den nederste del af halsen. Herefter løsnes huden fra den underliggende muskulatur. Resultatet af det store ansigtsløft har som udgangspunkt en lang holdbarhed, men påvirkes af livsstil og genetik.

Et stort ansigtsløft kombineres oftest med et halsløft for at få et ensformigt og harmonisk resultat. Dette kaldes almindeligvis for et udvidet ansigtsløft.

Alternativer til et kirurgisk ansigtsløft

For nogle kan et almindeligt kirurgisk ansigtsløft med et vedvarende resultat være en stor beslutning og indgreb. Til denne type af behandling findes der mindre behandlinger, såsom det lille ansigtsløft kaldet et Hollywood facelift. Ved et Hollywood facelift behandles, der med ultralyd.

Denne type ansigtsløft kan kræve flere behandlinger alt efter graden af rynker, løs hud og mindre fedtdepoter i ansigtet. Behandelingsbehov og prisen for dette mini ansigtsløft kan derfor variere fra patient til patient.

Brynløft

Et brynløft (eller direkte brynløft) sigter mod at løfte øjenbrynene og forbedre udseendet omkring øjenområdet. Denne procedure udføres normalt for at reducere tegn på aldring, især for dig, der oplever sagging af øjenbrynene og overskydende hud omkring øjnene.

Under et direkte brynløft laver vores kirurger en snit lige over øjenbrynene, normalt langs brynlinjen, hvor resultatet af snittet vil blive skjult af øjenbrynshårene. Derefter fjerner de overskydende hud og strammer musklerne i området for at opnå det ønskede løfteeffekt. Efterfølgende sys såret sammen, og resultatet er et mere løftet og ungdommeligt udseende i øjenområdet.

Behandling

Der findes forskellige typer ansigtsløftning, der tilpasses den enkelte patient. Ved et klassisk facelift fjerner man det overskydende hud og evt. overskud af fedt og strammer den underliggende muskulatur op svarende til den nederste del af ansigtet og halsen. Ansigtsløftningen foretages via et snit, som starter i tindingen og fortsætter foran og ned bag om øret. Huden løsnes herefter frem mod øjet, kindfolden, munden samt ind til midt linjen på halsen. Derefter frilægges og opstrammes det dybereliggende væv med de mimiske muskler. På den måde udjævnes rynkerne ved munden og ved kinderne med en ansigtsoperation. Afslutningsvis fjernes hudoverskuddet. Operationen efterlader ar ved folden foran øret, som med tiden oftest bliver usynlige. De øvrige ar kan skjules i håret.

 

Risici

Ved et løft af ansigtet er der ofte en påvirkning af følenerverne i form af let følelsesløshed i et større eller mindre område af huden efter operationen. Komplikationer er sjældne ved ansigtsløftning, men kan være komplicerede. Blødning efter ansigtsløftning kan opstå og kan nødvendiggøre en re-operation. Infektion ses meget sjældent, men hvis det opstår, kan det være nødvendigt at blive behandlet med antibiotika.

Nerverne i ansigtets mimiske muskler kan blive påvirket ved operationen, og dette kan medføre tab af funktion af nogle af musklerne, især musklen der løfter panden, og musklen der trækker mundvigen ned. Dette er ofte forbigående, men kan være permanent. Det er vigtigt, at man er bekendt med disse komplikationer, før man beslutter sig for at få foretaget indgrebet.

 

M.A.C.S LIFT

Ansigtsløftning kan foretages både hos kvinder og mænd normalt i 45-50 års alderen. Et MACS-lift er en lodret ansigtsløftning, der foretages ved hjælp af oftest to tråde, der løfter op i mellemansigtets muskulatur, hvilket giver et meget naturligt resultat.

 

Halsløft

Et halsløft foretages principielt på samme måde som ved et ansigtsløft, men der kan man nøjes med halsen, og derfor er det et betydeligt mindre indgreb. Hamsterposer under underkæben og løs hud under hagen forsvinder ved et MACS-lift. Er det ”kun” mellem – og nedre ansigt eller skal der også overvejes et pandeløft. Muligheder kan kombineres, og der vises før- og efterbilleder. Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt mv. Den forventede varighed af behandlingsresultatet varierer meget fra patient til patient og kan hurtigt ødelægges ved overvægt. Tobaksrygning undgås 2 måneder før og efter operationen.

Læs venligst “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Hvad koster et ansigtsløft?

Der er altid forskel på patienter og deres behov for behandling. Prisen på et ansigtsløft kan derfor variere afhængigt af, hvor svær den nødvendige behandling er og hvilken type af ansigtsløft, du har behov for.

På Roskilde Privathospital stræber vi altid efter at give vores patienter den bedste pris på vores behandlinger. Den endelige pris for ansigtsløftet bliver naturligvis fastsat tidligt i dit forløb sammen med en af vores specialister. Den vejledende pris for ansigtsløftningen ligger på omkring 79.000 kr. til 84.000 kr. Ønsker du at få foretaget en tillægsbehandling påvirker dette også den endelige pris på ansigtsløftningen.

Priser på ansigtsløft og halsløft

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris.

Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring.  Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris (inkl kontroller, bandager efter operation)
Ansigtsløft, lille Fuld Indlægges 45.000 kr.
Ansigtsløft, udvidet Fuld Indlægges 53.000 kr.
Ansigtsløft, stort med udvidet halsoperation Fuld Indlægges 76.000 kr.
– Tillæg: Læbeløft 18.000 kr.
– Tillæg: Eget fedt til ansigt 14.000 kr.
– Tillæg: Nedre øjenlåg 11.000 kr. (spar 4.000 kr.)
– Tindingeløft 30.000 kr.
Direkte brynløft 16.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en kosmetisk operation og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til enten en kredit på:

30.000 kr. og betale 499 kr./måned
60.000 kr. og betale 899 kr./måned

Du betaler 0% i rente og fast månedlig ydelse

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

> Læs mere om finansiering

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)