Juvederm

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Hvorfor bruge Juvederm?

Juvederm er et af verdens mest populære brands indenfor fillers. Fillers er særligt gode til at skulpturere ansigtet og lave konturering, så der opnås et mere harmonisk og symmetrisk udtryk i ansigtet.

Fillers bruges derfor særligt til at lindre og behandle fine linjer, rynker og arvæv. Rynker og furer kan både opstå hos unge, men bliver mere og mere tydelige, jo ældre vi bliver. Årsagen til dette er, at vores fedtlag under huden svinder med alderen, hvorved den mister sin spændstighed.

Det kan betyde, at mørke rander under øjnene og rynkerne i panden bliver dybere og mere permanente. Ved at bruge fillers kan man erstatte det manglende fedtlag, og derved opnå et mere ungdommeligt look.

 

Områder, der kan behandles med Juvederm filler

Der findes i dag flere forskellige typer Juverdem, som er særligt udviklet til at modvirke rynker på bestemte dele af kroppen. Derfor kan Juverdem i dag bruges til behandling af en lang række forskellige typer rynker og gener.

Nogle af de områder der typisk behandles med Juverdem inkluderer:

 

Juvederm fillers med hver sin unikke formel

Som nævnt ovenfor findes der i dag flere forskellige Juverdem fillers, som er udivklet til at modvirke rynker forskellige steder på kroppen. Disse fire forskellige Juvederm fillers kaldes Volbella, Volift, Voluma og Ultra Smile.

Volabella

Juvederm Volabella er udviklet og tilpasset til at give større læber og til at udligne de fine vertikale linjer, der kan forekomme ved læbekanten. Med denne filler kan man skabe flotte og markante læber.

Volift

Juvederms Volift filler er en filler designet specielt til at genetablere tabt volumen i ansigtets midterste område. Derfor benyttes denne filler oftest til at behandle indsunkne kinder, kindben og hage.

Voluma

Juvederm Voluma er beregnet til dybe injektioner, der foretages i området omkring kinderne. Voluma er udviklet specifik til at fremhæve kindernes kontur, eller til at genskabe volumen i kinderne, der er forsvundet med alderen.

Ultra Smile

Juvederm Ultra Smile er beregnet til at udjævne dybe rynker i huden og omkring læberne. Denne er særlig velegnet til at udligne fordybningerne ved de nasolabiale linjer, der går fra næsefløjene til mundvigene.

 

Behandlinger med Juvederm

Selvom en rynkebehandling med Juvederm hverken er kompliceret eller omfattende, så er der stadig en række obligatoriske trin du skal igennem, hvis du ønsker at få foretaget en rynkebehandling.

Derfor har vi i de følgende afsnit samlet et overblik over, hvordan et behandlingsforløb med Juvederm ser ud.

Før behandlingen

Inden du kan påbegynde din behandling, skal du først igennem en obligatorisk forkonsultation. Her vil du sammen med en af vores specialister i rynkebehandlinger, få gennemgået selve behandlingen.

Du har her også mulighed for at få stillet alle de spørgsmål du måtte have. Vi vil i samme ombæring komme med vores bud på, hvad du kan forvente dig af behandlingen. Hvis vi ikke mener en behandling med Juverdem er det rette for dig, vil du også få det at vide her. Vores specialist vil også kunne vurdere, hvorvidt dit ønskede resultat kan opnås kun ved brug af en Juvederm filler, eller om behandlingen skal kombineres med andre behandlinger.

Behandlingen med Juvederm

Selve behandlingen med Juvederm foregår i vores klinik. Behandlingen kræver ikke indlæggelse eller bedøvelse, og du kan tage hjem kort tid efter behandlingen er færdig.

Under behandlingen sprøjter vores behandler filleren ind under rynkerne i huden med en kanyle. På den måde udglattes rynkerne. Selve behandlingen kan forårsage lette smerter, men Juvederm indeholder blandt andet Lidocain, som virker lokalbedøvende.

Selve behandlingen tager typisk 30-45 minutter. Herefter vil du blive udskrevet og du kan tage hjem igen.

Effekten af behandlingen kan ses med det samme, men du vil først opleve det endelige resultat efter 3-4 dage, da hævelse i de første dage kan øge volumen i det behandlede område.

Ved behandlinger med fillers er det ikke altid sikkert, at filleren fordeler sig, hvor det skal. Det betyder, at resultatet kan afvige fra det ønskede. I og med at Juvederm er et naturligt forekommende stof, så har de fleste klinikker mulighed for at opløse stoffet, hvis resultatet ikke bliver som ønsket.

Efter behandlingen

Efter din behandling vil du opleve en lettere ømhed og hævelse i det behandlede område.  Dette vil dog aftage i de efterfølgende dage.

Efter et par uger vil du ydermere blive indkaldt til en opfølgende kontrol. Her vil vi kunne vurdree om vi har opnået det ønskede resultat. Her vil vi også kunne aftale om der skal laves en opfølgende behandling.

 

Hvor længe holder en Juvedermbehandling?

Juvederm er en ikke-permanent filler, hvilket betyder, at den mister sin effekt over tid. Det sker, fordi kroppen langsomt absorberer stoffet. Det er ikke til at sige præcis, hvornår effekten af Juvederm helt har fortaget sig, da det er individuelt fra person til person.

Derudover har det også betydning i, hvilken del af ansigtet man har anvendt Juvederm. I områder, hvor der sker meget bevægelse, såsom ved læberne, vil virkningen af filleren aftage hurtigere, sammenlignet med andre områder i ansigtet med mindre bevægelse.

Således vil behandlingen med Juvederm i læberne typisk holde mellem 4-6 måneder, mens behandlinger under huden i den resterende del af ansigtet kan holde mellem 6-18 måneder. Gentagne fillerbehandlinger kan medføre en længere holdbarhed for den enkelte behandling.

 

Bivirkninger ved behandlingen

Som ved mange andre rynkebehandlinger, kan der også ved behandling med Juvederm fillers opstå bivirkninger.

Som tidligere nævnt kan mindre bivirkninger i form af ømhed, rødme, hævelse, kløe og blå mærker forekomme. Disse vil dog forsvinde i dagene efter behandlingen. Allergiske reaktioner og infektioner i det behandlede område er yderst sjældent. Hvis en infektion skulle opstå, ses det kun i meget få tilfælde at infektionen danner arvæv, når huden igen er helet.

Inden du påbegynder et behandlingsforløb hos os, anbefaler vi at du læser om risici og bivirkninger på vores side for Patientinfo.

 

 

Operation Pris
Konsultation ved fillerbehandlling 0 kr.
Fillerbehandling af læber 0,5 ml. 1.500 kr.
Fillerbehandling af læber 1 ml. 3000 kr.
Fillerbehandling af rynker i ansigtet 1 ml. 2.500 kr.

Generel prisliste

Finansiering

Som patient her hos Roskilde Privathospital, har du altid mulighed for at få hjælp til finansiering af din behandling.

Vi ved at behovet for behandling kan opstå pludselig. Derfor giver vi vores patienter muligheden for at betale deres behandling via en individuelt tilpasset finansieringsaftale.

Læs mere om dine muligheder for finansiering her.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)