Juvederm

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds med hele oplevelsen lige fra første opkald til klinikken, forundersøgelsen, selve operationen og servicen bagefter. Jeg er blevet opereret af Janne Horn og hun er så forstående, imødekommende, grundig, venlig og tager sig så god tid til det hele. Jeg har anbefalet Janne/privathospitalet til alle jeg har snakket med angående min BFO og vil virkelig råde folk til at vælge dette sted!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jeanette A.

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Jeg kan varmt anbefale dette sted

Jeg kan varmt anbefale dette sted, Anna Jørgensen og Janne Horn er top professionelle, kun det bedste resultat er godt nok for dem. Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Hvorfor Juvederm?

Juvederm er navnet på et af verdens mest populære brands indenfor fillers, er særlig god til at skulpturere ansigtet og lave konturering, så der opnås et mere harmonisk og symmetrisk udtryk i ansigtet. De har udviklet flere Juvederm fillers med hver sine unikke formel. Således findes der både en Volbella, en Volift, Voluma og en Ultra 3 formel, som er særligt gode til forskellige dele af ansigtet.

 

Juvederm’s holdbarhed?

Juvederm er en ikke-permanent filler, hvilket betyder, at den mister sin effekt over tid. Det sker fordi kroppen langsomt absorberer stoffet. Det er ikke til at sige præcis, hvornår effekten af Juvederm helt har fortaget sig, da det er individuelt fra person til person. Derudover har det også betydning, i hvilken del af ansigtet, man har anvendt Juvederm. I områder, hvor der sker meget bevægelse, såsom læberne, vil virkningen hurtigere aftage, end andre områder med mindre bevægelse. Således vil behandlingen med Juvederm i læberne typisk holde mellem 4-6 måneder, mens behandlingen under huden vil holde i mellem 6-18 måneder. Over tid og ved gentagne behandlinger, kan behovet for behandlinger dog aftage.

 

Juvederm bivirkninger

Behandlingen med Juvederm foregår med en kanyle, hvor behandleren sprøjter stoffet ind under huden. Selve behandlingen kan forårsage smerter, men Juvederm indeholder blandt andet Lidocain, som går ind og bedøver lokalt. Virkningen kan ses med det samme, men du vil først opleve det endelige resultat efter 3-4 dage. I denne tid kan læberne svulme op, og der kan komme blå mærker efter kanylestikkene. Med fillers er det ikke altid sikket, at stoffet fordeler sig, hvor det skal. Det betyder at resultatet kan afvige fra det ønskede. I og med at Juvederm er et naturligt forekommende stof, så har de fleste klinikker mulighed for at opløse stoffet, hvis resultatet ikke bliver som ønsket.

 

Områder, du kan få behandlet med juvederm filler:

  1. Læber
  2. Læberynker
  3. Kindben
  4. Kinder
  5. Kæbelinje
  6. Tindingerne
  7. Tåretrug – rande under øjnene
  8. Næseryg
  9. Nasolabiale linjer – fra næsefløje til mundvige

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)