Øjenlågsoperationer

Øjenlågsoperationer foretages, hvis patienten er generet af enten tunge øvre øjenlåg eller poser under nedre øjelåg.

Øjenlågsoperationer foregår her på klinikken ambulant. Det vil sige, at man får lidt beroligende medicin og bliver lagt i en seng. Når man slapper godt af, bliver man kørt ind på operationsstuen, og herefter foregår øjenlågs operationen i lokalbedøvelse.

Man får under operationen kontrolleret blodtrykket, iltindholdet i blodet og puls- og hjertediagram.

Under operationen fjerner man lidt hud, lidt muskel, og som regel også lidt fedt inde bag øjenlåget, idet det er det, der giver poserne.

Når operationen er overstået (varer ca. 1 time), får man plaster på og bliver kørt ind på sengestuen, hvor man ligger med isposer, indtil man er klar til at gå hjem. Almindeligvis kan man gå hjem efter 2 timer.

Det er vigtigt at holde sig i ro derhjemme de næste dage – helst ligge med isposer – som man selv kan lave, evt. i form af fast brun sæbe i en plastikpose, og som efter frysning giver en kølende virkning og dermed mindsker hævelse.

Stingene fjernes 3 – 7. dagen på klinikken.

Man må først anvende make-up 12-14 dage efter operationen.

Kontrol hos kirurgen efter 3 måneder.

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævs forhold, ydre forhold, levevis, specielt rygning etc.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer. Vi ønsker dig varmt velkommen i Roskilde.

phone + 45 46 32 50 05