Øjenlåg

Få foretaget en øjenlågsoperation på afbetaling. Læs mere

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds med hele oplevelsen lige fra første opkald til klinikken, forundersøgelsen, selve operationen og servicen bagefter. Jeg er blevet opereret af Janne Horn og hun er så forstående, imødekommende, grundig, venlig og tager sig så god tid til det hele. Jeg har anbefalet Janne/privathospitalet til alle jeg har snakket med angående min BFO og vil virkelig råde folk til at vælge dette sted!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jeanette A.

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Jeg kan varmt anbefale dette sted

Jeg kan varmt anbefale dette sted, Anna Jørgensen og Janne Horn er top professionelle, kun det bedste resultat er godt nok for dem. Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Øjenlågsoperationer

Øjenlågsoperationer foretages, hvis patienten er generet af tunge øvre øjenlåg eller poser under nedre øjelåg. Øjenlågsoperationer foregår her på klinikken ambulant, hvilket betyder, at man får lidt beroligende medicin og bliver lagt i en seng. Når man slapper af, bliver man kørt ind på operationsstuen, og herefter foretages øjenlågsoperationen i lokalbedøvelse.

Enkelte patienter får samtidig så meget medicin i hånden via et lille drop, at man ligger helt roligt og nærmest halvsover, men man kan stadig opfatte alt omkring sig. Man får under operationen kontrolleret blodtrykket, iltindholdet i blodet og puls- og hjertediagram. Under operationen fjerner man lidt hud, lidt muskel, og som regel også lidt fedt inde bag øjenlåget, da det er det, der giver poserne.

Man skal være fastende i tiden op til operationen – det vil sige, at du hverken må ryge, drikke eller spise i seks timer inden operationen.

 

Efter operationen

Når operationen er overstået, som varer ca. 1 time, får man plaster på og bliver kørt ind på sengestuen, hvor man ligger med isposer, indtil man er klar til at gå hjem. Almindeligvis kan man gå hjem efter 2 timer. Det er vigtigt at holde sig i ro derhjemme dagene efter operationen. Du bør helst ligge med isposer, som du selv kan lave, evt. i form af fast brun sæbe i en plastikpose, og som efter frysning giver en kølende virkning og dermed mindsker hævelse.

Stingene fjernes 3–7 dage efter operationen på klinikken, og du bør komme til kontrol hos kirurgen efter 3 måneder. Du må først anvende make-up 12-14 dage efter operationen.

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævs forhold, ydre forhold, levevis, specielt rygning etc.

Læs venligst “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenlåg, øvre Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Poser under øjnene Lokal Udskrives samme dag 13.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en øjenlågsoperation, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)

Anmeldelse
Date
Service
Øjenlågs operation
Bedømmelse