Øjenlågsløft

Få foretaget et øjenlågsløft på afbetaling. Læs mere

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Hvorfor begynder øjenlågene at hænge?

Den primære årsag til at mange oplever, at øjenlågene begynder at hænge, er at huden med alderen mister en del af sin spændstighed og elasticitet, hvilket gør den bliver mere løs og kommer til at hænge. Dette skyldes, at kroppen med tiden producerer mindre af proteinet, kollagen samt elastin, som gør huden fast og spændstig.

Denne udvikling bliver særligt tydelig omkring øjnene, hvor det kan vise sig i form at både hængende øjenlåg, rander under øjnene og ikke mindst som poser under øjnene.

Nogle af vores patienter vælger at få foretaget et øjenlågsløft af kosmetiske årsager, fordi den tiltagende løse hud i øjenregionen får dem til at se trætte og ældre ud, end hvad de egentlig er. Andre oplever fysiske gener, fordi den løse hud over øjet er blevet så fremtrædende, at det generer deres syn ved at indsnævre synsfeltet eller ved at huden hænger ned over øjenvipperne.

Det kan derfor være meget forskelligt fra person til person, hvornår der er brug for et løft af øjenlåget. Men hvis du føler dig generet af hængende øjenlåg på den ene eller anden måde, så bør du overveje at få foretaget et øjenlågsløft.

 

Sådan foretages et øjenlågsløft

Et øjenlågsløft er et mindre kirurgisk indgreb, der har til formål at fjerne den slappe hud omkring øjnene. Selve behandlingen foregår i lokalbedøvelse og varer ca. en time. Under behandlingen vil kirurgen fjerne det overskydende væv omkring øjet, via et lille snit i huden på det øvre øjenlåg. Når alt den overskydende væv er fjernet, vil kirurgen sy såret sammen igen med en tynd tråd.

Efter behandlingen, når det behandlede område er helet, vil du være fri for den overskydende hud, og du vil forhåbentlig være fri for gener og få et yngre og mere friskt udseende.

 

Sådan forløber behandlingen

Selvom et øjenlågsløft er en relativ simpel behandling, så indeholder behandlingen flere trin, som du skal igennem. For os er det vigtigt, at du ved, hvordan et behandlingsforløb ser ud.

 

Den indledende konsultation

Forud for alle kosmetiske behandlinger skal du først igennem en indledende konsultation.  Her vil du og vores specialist sammen tale om både dine ønsker og forventninger til behandlingen, ligesom vi vil komme med vores indspark til, hvad du kan forvente dig. Du har samtidig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have til forløbet.

Mange af vores patienter ønsker også at tale om mulighederne for at kombinere en øjenlågsoperation med andre behandlinger, så du opnår det resultat, du drømmer om. Vi oplever, at nogle patienter ønsker at kombinere deres øjenlågsoperation med eksempelvis en rynkebehandling, da øjenlågsløftet ikke fjerner de fine linjer i øjenkrogene, der populært kaldes ‘kragetæer’. Andre patienter ønsker at kombinere behandlingen med en nedre øjenlågsoperation for at fjerne poser under øjnene.

Sidst men ikke mindst så vil de mulige komplikationer ved dit behandlingsforløb også blive gennemgået sammen med dig ved konsultationen. For os er det afgørende, at du er helt afklaret forud for din behandling. Såfremt konsultationen går som den skal, vil du herefter få tildelt en dato, hvor selve behandlingen vil finde sted.

 

Selve behandlingen

På behandlingsdagen vil du blive bedt om at møde op i vores lokaler her i Roskilde. Her vil du blive mødt af vores venlige personale, som vil gøre dig klar til operationen.

Selve behandlingen vil foregå i lokalbedøvelse og varer ca. en times tid. Under behandlingen vil kirurgen fjerne det overskydende hud omkring øjet ved at lægge et lille snit i huden på det øvre øjenlåg. Efter det overskydende væv er blevet fjernet, vil kirurgen sy såret sammen igen med en tynd tråd.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen skal du hvile et par timer, hvorefter du kan tage hjem igen. Det er ikke nødvendigt at blive natten over. Vi vil anbefale, at du får en ven eller et familiemedlem til at ledsage dig hjem efter behandlingen, da du ikke selv bør køre bil.

Selve behandlingsområdet vil være ømt og hævet umiddelbart efter operationen. For at modvirke hævelse efter operationen, vil du få udleveret en ispose, som du kan lægge på det behandlede område.

Efter tre til syv dage vil du blive bedt om at komme tilbage til klinikken, hvor dine sting vil blive fjernet. Efter 12 til 14 dage kan du begynde at bruge make-up i ansigtet og omkring øjnene igen.

Ca. 3 måneder efter din operation vil du blive indkaldt til en opfølgende kontrol. Formålet med dette er at sikre, at øjenlåget er helet som det skal og sikre, at du har opnået det resultat, du ønskede.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenlåg, øvre Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til finansieringen af din behandling

Af erfaring ved vi, at mange af vores patienter står i en akut situation, når de henvender sig til os. Derfor har du som patient på Roskilde Privathospital mulighed for at få en personlig tilpasset finansieringsaftale, så du ikke skal betale hele prisen på din behandling på én gang.

Du kan læse mere om mulighederne for finansiering af din øjenlågsbehandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)