Øjenlågsløft

Få foretaget et øjenlågsløft på afbetaling. Read more

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Hvorfor begynder øjenlågene at hænge?

Den primære årsag til at mange oplever, at øjenlågene begynder at hænge, er at huden med alderen mister en del af sin spændstighed og elasticitet, hvilket gør den bliver mere løs og kommer til at hænge. Dette skyldes, at kroppen med tiden producerer mindre af proteinet, kollagen samt elastin, som gør huden fast og spændstig.

Denne udvikling bliver særligt tydelig omkring øjnene, hvor det kan vise sig i form at både hængende øjenlåg, rander under øjnene og ikke mindst som poser under øjnene.

Nogle af vores patienter vælger at få foretaget et øjenlågsløft af kosmetiske årsager, fordi den tiltagende løse hud i øjenregionen får dem til at se trætte og ældre ud, end hvad de egentlig er. Andre oplever fysiske gener, fordi den løse hud over øjet er blevet så fremtrædende, at det generer deres syn ved at indsnævre synsfeltet eller ved at huden hænger ned over øjenvipperne.

Det kan derfor være meget forskelligt fra person til person, hvornår der er brug for et løft af øjenlåget. Men hvis du føler dig generet af hængende øjenlåg på den ene eller anden måde, så bør du overveje at få foretaget et øjenlågsløft.

 

Sådan foretages et øjenlågsløft

Et øjenlågsløft er et mindre kirurgisk indgreb, der har til formål at fjerne den slappe hud omkring øjnene. Selve behandlingen foregår i lokalbedøvelse og varer ca. en time. Under behandlingen vil kirurgen fjerne det overskydende væv omkring øjet, via et lille snit i huden på det øvre øjenlåg. Når alt den overskydende væv er fjernet, vil kirurgen sy såret sammen igen med en tynd tråd.

Efter behandlingen, når det behandlede område er helet, vil du være fri for den overskydende hud, og du vil forhåbentlig være fri for gener og få et yngre og mere friskt udseende.

 

Sådan forløber behandlingen

Selvom et øjenlågsløft er en relativ simpel behandling, så indeholder behandlingen flere trin, som du skal igennem. For os er det vigtigt, at du ved, hvordan et behandlingsforløb ser ud.

 

Den indledende konsultation

Forud for alle kosmetiske behandlinger skal du først igennem en indledende konsultation.  Her vil du og vores specialist sammen tale om både dine ønsker og forventninger til behandlingen, ligesom vi vil komme med vores indspark til, hvad du kan forvente dig. Du har samtidig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have til forløbet.

Mange af vores patienter ønsker også at tale om mulighederne for at kombinere en øjenlågsoperation med andre behandlinger, så du opnår det resultat, du drømmer om. Vi oplever, at nogle patienter ønsker at kombinere deres øjenlågsoperation med eksempelvis en ansigtsoperation, da øjenlågsløftet ikke fjerner de fine linjer i øjenkrogene, der populært kaldes ‘kragetæer’. Andre patienter ønsker at kombinere behandlingen med en nedre øjenlågsoperation for at fjerne poser under øjnene.

Sidst men ikke mindst så vil de mulige komplikationer ved dit behandlingsforløb også blive gennemgået sammen med dig ved konsultationen. For os er det afgørende, at du er helt afklaret forud for din behandling. Såfremt konsultationen går som den skal, vil du herefter få tildelt en dato, hvor selve behandlingen vil finde sted.

 

Selve behandlingen

På behandlingsdagen vil du blive bedt om at møde op i vores lokaler her i Roskilde. Her vil du blive mødt af vores venlige personale, som vil gøre dig klar til operationen.

Selve behandlingen vil foregå i lokalbedøvelse og varer ca. en times tid. Under behandlingen vil kirurgen fjerne det overskydende hud omkring øjet ved at lægge et lille snit i huden på det øvre øjenlåg. Efter det overskydende væv er blevet fjernet, vil kirurgen sy såret sammen igen med en tynd tråd.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen skal du hvile et par timer, hvorefter du kan tage hjem igen. Det er ikke nødvendigt at blive natten over. Vi vil anbefale, at du får en ven eller et familiemedlem til at ledsage dig hjem efter behandlingen, da du ikke selv bør køre bil.

Selve behandlingsområdet vil være ømt og hævet umiddelbart efter operationen. For at modvirke hævelse efter operationen, vil du få udleveret en ispose, som du kan lægge på det behandlede område.

Efter tre til syv dage vil du blive bedt om at komme tilbage til klinikken, hvor dine sting vil blive fjernet. Efter 12 til 14 dage kan du begynde at bruge make-up i ansigtet og omkring øjnene igen.

Ca. 3 måneder efter din operation vil du blive indkaldt til en opfølgende kontrol. Formålet med dette er at sikre, at øjenlåget er helet som det skal og sikre, at du har opnået det resultat, du ønskede.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenlåg, øvre Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Poser under øjnene Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Øvre og nedre øjenlåg Lokal Udskrives samme dag 25.000 kr.
Nedre øjenlåg med fedttransplantation Lokal Udskrives samme dag 19.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til finansieringen af din behandling

Af erfaring ved vi, at mange af vores patienter står i en akut situation, når de henvender sig til os. Derfor har du som patient på Roskilde Privathospital mulighed for at få en personlig tilpasset finansieringsaftale, så du ikke skal betale hele prisen på din behandling på én gang.

Du kan læse mere om mulighederne for finansiering af din øjenlågsbehandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)