Rander under øjnene

Få din behandling for rander under øjnene på afbetaling. Læs mere

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Hvorfor får man rander under øjnene?

Der kan være flere årsager til, hvorfor man får mørke rander under øjnene. Overordnet skyldes rander under øjnene en eller flere af følgende faktorer:

  • Aldring
  • Ophobning af væske under øjnene
  • Allergi og rygning

 

Naturlig aldring

En af de primære årsager til rander under øjnene opstår er aldring. I takt med at vi bliver ældre, bliver såvel huden og det øvrige væv omkring øjnene tyndere og løsere, da det mister en del af sin naturlige fylde. Derfor bliver det muligt for de små og mørke blodkar omkring øjnene at træde frem og blive mere synlige bag huden. I mange tilfælde bliver randerne med tiden også til rynker under øjnene.

 

Ophobning af væske under øjnene

En anden årsag, til at man får mørke rander, skyldes ophobning af væske under øjnene. Dette kan opstå, når man ligger ned om natten. Når man ligger ned kan væsken glide ned og påvirke det nedre øjenlåg, og i mange tilfælde medvirker det både til dannelsen af rander og ikke mindst poser under øjnene.

 

Allergi og rygning

En sidste årsag, til mange får rander under øjnene, skyldes delvist deres livsstil. Både allergier og ikke mindst et liv med rygning kan påvirke blodkarrene rundt om øjnene, så de udvider sig og giver mørke områder i huden.

 

Behandlingsmuligheder ved rander under øjnene

Selvom rander under øjnene kan være til stor gene, så er der flere behandlingsmuligheder, du kan benytte dig af, alt efter hvor alvorlige og fremtrædende de er.

Overordnet set kan rander under øjnene behandles med en eller flere af følgende metoder

  • En fillerbehandling med Restylane eller Juvederm
  • Et kirurgisk indgreb der fjerner ekstra hud under øjnene

 

Fjern rander under øjnene med filler

Til lette og mindre fremtrædende rander under øjnene kan du overveje at få lavet en fillerbehandling med Restylane eller Juvederm. Fillers hjælper til at skabe mere fylde i huden, hvilket giver et yngre og mere frisk udseende. Resultatet af en behandling med en ikke-permanent filler som disse holder i ca. 6 til 12 måneder, hvorefter behandlingen skal gentages.

Restylane og Juvederm består af vand og hyaleronsyre, som i forvejen findes naturligt i kroppen. Begge filler-produkter består af en steril og blød gel, hvor ca. 98 % af gelen er vand, 2 % er hyaluronsyre og 0,3 % er et lokalbedøvende middel kaldet lidocain, der sikrer, at det behandlede område bedøves let under behandlingen.

I takt med at huden ældes forsvinder den naturlige hyaluronsyre i huden stille og roligt. Dette gør, at huden bliver mindre elastisk, rynket og tør. Hyaluronsyrer har en enestående evne til at holde på hudens fugt og skabe fylde under huden. Derfor er hyaluronsyrebaseret filler ideel til at modvirke rander under øjnene.

 

Nedre øjenlågsoperation kan fjerne poser og store rander under øjnene

En anden metode du kan overveje, hvis du døjer med meget fremtrædende rander eller poser under øjnene, er en nedre øjenlågsoperation. Ved denne operation fjernes det overskydende hud og væv under øjet, der får huden under øjet til at hænge. Efter behandlingen, når operationsområdet er helet, vil huden under øjet fremstå mere opstrammet og glat.

Du kan læse mere om denne behandling på vores side for nedre øjenlågsoperationer.

 

Book en indledende konsultation i dag

Uanset hvilken behandling du er interesseret i, så vil du blive tilbudt en indledende konsultation med en af vores specialister. Ved den indledende konsultation vil du få mulighed for at få stillet alle de spørgsmål, som du måtte have om den enkelte behandling. Vores læger vil også komme med deres input til, hvad du kan forvente af en given behandling, og hvad vi mener, der vil være bedst for netop dig. Her kommer vores mange års erfaring for alvor i spil. Mange af vores patienter vælger således at kombinere flere behandlinger på én gang for at få det bedste resultat.

Ofte kombineres en behandling for rander under øjnene enten med en øvrig behandling for deres for tunge øjenlåg eller en behandling, der giver mere fylde i læberne.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

Priser

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Poser under øjnene Lokal Udskrives samme dag 13.000 Kr.
Øvre og nedre øjenlåg Lokal Udskrives samme dag 22.400 Kr.

Generel prisliste

Finansiering af behandlingen

På Roskilde Privathospital tilbyder vi alle vores patienter rentefri finansiering af alle vores behandlinger, da vi ved at behovet for en behandling kan opstå uforudset.

Du kan få en personlig tilpasset finansieringsaftale, så du ikke skal betale prisen for din behandling på én gang. Læs mere om finansieringsmulighederne på vores side for finansiering.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)