Pandeløft

Få foretaget et pandeløft på afbetaling. Læs mere

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Et pandeløft genskaber balancen i dit ansigt

Huden i ansigtet bliver med alderen mindre elastisk og kan begynde at hænge. Dette kan resultere i, at bekymringsrynken mellem brynene bliver mere fremtrædende. Øjenbrynene begynder også at synke længere ned mod øjnene. Når øjenbrynene hænger lavt, opstår der ubalance mellem øjnene, brynene og pande. Dette oplever mange patienter får dem til at fremstå sure eller trætte, selvom de ikke er det.

I svære tilfælde kan de nedsunkne øjenbryn og øjenlåg medføre mindsket synsfelt, der starter ved de ydre øjenkroge. De fleste kompenserer for dette ved at løfte øjenbrynene. Det medfører ofte at pandemuskulaturen bliver træt. Derfor må mange holde en pause, når de læser, ser fjernsyn eller sidder bag en computerskærm.

I både lettere og svære tilfælde kan et pandeløft genskabe balancen i ansigtet mellem pande, bryn og øjne.

 

Flere behandlingsmuligheder

Hos os er der flere forskellige behandlingsmuligheder, når du ønsker at få behandlet en nedsunket pande og panderynker.

Vores specialister i kirurgiske pandeløft kan foretage simple pandeløft, pandeløft ved hårgrænsen og endoskopisk pandeløft. Men der er også mere skånsomme og ikke-kirurgiske alternativer til pandeløft, såsom en botoxbehandling.

Simpelt pandeløft

Det simple pandeløft er en mere simpel behandlingsmetode end andre typer af pandeløft. Men kun enkelte patienter egner sig til denne behandlingsform.

Ved et simpelt pandeløft fjernes overskydende hud fra området lige over hvert af øjenbrynene. Arret efter behandlingen vil være placeret langs den øvre kant af øjenbrynene. Det vil ofte være svære for kvinder at skjule arrene efter behandlingen, fordi kvinder tit har mindre fyldige øjenbryn end mænd. Men vi oplever også at mange mænd er glade for det simple pandeløft, fordi deres fyldige øjenbryn skjuler arrene godt.

Pandeløft ved hårgrænsen

Et pandeløft fra tinding til tinding er en mere omfattende type af pandeløft sammenlignet med det simple pandeløft.

Ansigtetshuden løsnes fra tinding til tinding via et snit langs hårgrænsen. Behandlingen mindsker folder og rynker i huden ved panden og omkring øjnene. Ved nænsomt at trække huden op mod hårgrænsen minimeres rynkerne og huden vil fremstå mere ungdommelig.

Endoskopisk pandeløft

Et endoskopisk pandeløft er den bedste og mest benyttede metode til at behandle rynker i panden.

Operationen udglatter rynkerne mellem øjenbrynene og løfter pandemusklen. På den måde genopretter operationen balancen mellem musklerne og løfter øjenbrynene.

Ved det endoskopiske pandeløft anvendes den såkaldte kikkertmetode. Fordelene ved denne metode er, at arrene bliver få og meget små. De små ar bliver skjult bag dit hår, så de næsten ikke kan ses.

Botox er det ikke-kirurgiske alternativ

I nogle tilfælde kan man anvende botox eller en fillerbehandling til rynker i panden, som alternativ til et kirurgisk pandeløft. Et pandeløft med botox er en mindre omfattende metode til at få fjernet de uønskede rynker.

En behandling med botox giver dig et løft af brynene. Botoxen sprøjtes ind under huden ved specifikke punkter omkring ydersiden af brynet eller ved tindingerne. Herved beroliges musklen, der laver rynkerne når musklen bevæges, og huden glattes ud.

 

Behandlingsforløb der inkluderer et løft af panden

På Roskilde Privathospital er det vigtig for os, at du kender hele dit behandlingsforløb, når du er patient hos os.

Derfor kan du i de efterfølgende afsnit læse mere om, hvordan et almindeligt behandlingsforløb med et pandeløft ser ud.

Forundersøgelse

Forundersøgelsen er det første skridt i dit behandlingsforløb.

Ved konsultationen vil en af vores specialister i pandeløft vurderer dine forskellige behandlingsmuligheder. Her vil dine forventninger og ønsker til resultatet blive inddraget i vurderingen af mulighederne. På den måde vil I finde frem til den behandling, der passer bedst til dig.

Kan det ønskede resultat ikke opnås med en behandling alene, kan den kombineres med en anden behandling. Vi oplever f.eks. at nogle patienter vælger at få en kombinationsbehandling, hvor pandeløftet kombineres med et ansigtsløft af den nedre del af  ansigtet.

Selve behandlingen

Behandlingen vil foregå forskelligt alt efter, hvilken behandling vores specialist og du har fundet frem til passer bedst til dine behov.

Behandling med et simpelt pandeløft

Det simple pandeløft udføres i lokalbedøvelse. Du kan forvente at kunne tage hjem igen samme dag som behandlingen foretages.

Under behandlingen løftes øjenbrynene ved at skære et bådformet hudstykke af lige over øjenbrynene, så arret kommer til at ligge i øjenbrynskanten. Behandlingen kan løfte øjenbrynene op til 2-3 cm. På den måde udglattes rynkerne omkring øjnene og i panden.

Behandling med et pandeløft ved hårgrænsen

Behandlingen med denne type af pandeløft bliver udført med lokalbedøvelse. Du vil blive udskrevet samme dag som operationen foretages. Derfor kan du regne med at kunne tage hjem samme dag.

Under behandlingen lægges et snit 1 mm. bag hårgrænsen fra den ene tinding hen over panden langs hårgrænsen til den anden tinding. Snittet skæres skråt, så hårsækkene skånes. På den måde har hårsækkene mulighed for at producere nye hår, der kan dække arret.

Huden i panden kan herefter frigøres fra panden indtil øjenbrynene. Har du særligt problemer med bekymringsrynker mellem øjenbrynene, kan musklen mellem brynene skæres over. På den måde mindskes de lodrette bekymringsrynker. Huden med øjenbrynene kan nu trækkes op, så rynkerne udlignes. Den overskydende hud fjernes og behandlingen afsluttes med, at operationsområdet syes sammen igen langs hårgrænsen.

Arret langs hårgrænsen vil som regel være dækket, uanset hvilken frisure du har. Dog kan arret i nogle tilfælde ses en smule, hvis håret er sat op i en stram knold eller hestehale.

Behandling med et endoskopisk løft

Ved det endoskopiske pandeløft benyttes kikkertmetoden. Vores kirurg starter med at lægge tre snit af ca. 2 cm. længde bag hårgrænsen. Herefter løsnes huden fra panden forbi øjenbrynene og musklerne spaltes, så de lodrette bekymringsrynker mindskes.

Herefter roterer man øjenbrynene opad. Der sættes små overfladiske skruer i den øverste del af knoglen bag hårgrænsen. Disse skal fiksere stillingen af øjenbrynene, indtil vævet er stabilt. Herefter fjernes skruerne let i lokalbedøvelse.

En fordel ved dette pandeløft er de minimale ar, som behandlingen efterlader. En ulempe er, at ved en høj pande, vil hårgrænsen blive yderligere forøget.

Efter behandlingen

Du kommer til kontrol efter en uge og efter tre måneder.

Det er vigtigt at aflaste det behandlede område i den første uge efter behandlingen. Vi anbefaler at du går med hovedet højt og gerne lidt bagoverbøjet, så panderegionen ligger højt. På den måde mindskes hævelsen og panden belastes ikke unødvendigt.

Du bør derudover undgå tobaksrygning to måneder før og efter operationen. Du bør undgå farve, blegemidler eller permanent til håret to uger før og fire uger efter behandlingen. Sport kan du genoptage efter seks uger.

 

Resultatets varighed

Det varierer meget fra patient til patient, hvornår de fine linjer og rynkerne begynder at blive synlige igen. Resultatets varighed påvirkes meget af genetik og livsstil. Det er derfor svært at give et individuelt bud på, hvor længe effekten af et pandeløft holder.

Generelt er vores erfaringer at det foryngende resultat vil være synligt i flere år. Vi ser også eksempler på patienter med meget længerevarende resultater. Disse patienter oplever, at de vedvarende har færre rynker og ser yngre ud end andre jævnaldrende personer, selvom patienterne bliver ældre.

 

Risici og bivirkninger

Overordnet set vil der altid være en risiko for, at bivirkninger kan opstå. Bivirkninger kan opstå uanset om du får foretaget et kirurgisk pandeløft eller et ikke-kirurgisk pandeløft med f.eks. botox.

Bivirkningerne er f.eks. tab af hårsække og hår, nedsat følesans i hovedbunden, svækkelse af musklerne i panden, infektion og hævelse. Dog ses permanent tab af hår og nedsat føleevne i hovedbunden hos meget få patienter. Som regel er dette midlertidigt, hvis bivirkningerne opstår.

Specifikt for det endoskopiske pandeløft er der en risiko for, at øjenbrynene kan glide ned igen, da der ikke bliver fjernet hud under behandlingen. Det sker dog kun i sjældne tilfælde.

Vi anbefaler altid vores patienter, at læse om risici og bivirkninger på vores side for Patientinfo forud for en behandling hos os.

 

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Pandeløft, ar i brynkant Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Pandeløft, via tinding Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Pandeløft, via kikkertteknik Fuld Udskrives samme dag 51.800 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget et pandeløft, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Book en konsultation allerede i dag

Hos Roskilde Privathospital sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette behandling specielt til dine behov. Kontakt os allerede i dag og book en konsultation.

På den måde kan vi bedst mulig finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)