Pandeløft

Få foretaget et pandeløft på afbetaling. Læs mere

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Simpelt pandeløft

En let og ukompliceret metode hvor man lægger et lille snit i hver side af panden på ca. 2 cm. Det foretages i lokalbedøvelse, og kun enkelte patienter egner sig til denne metode.

 

Endoskopisk pandeløft

Den bedste metode er et endoskopisk pandeløft. Her anvendes den såkaldte kikkertmetode. Fordelene ved denne metode er, at arrene bliver få og minimale, og at der er færre problemer med evt. føleforstyrrelser. Operationen påvirker rynkerne mellem øjenbrynene og pandemusklen. Snittene bliver skjult i håret, og operationen genopretter balancen mellem musklerne og løfter øjenbrynene. Medbring tørklæde eller sjal til denne operation.

Operationen foregår i fuld bedøvelse eller i dyb lokalbedøvelse, og man overnatter på klinikken. Bandager og tråde fjernes efter en uge. Komplikationerne er sjældne ved endoskopisk pandeløft. I få tilfælde kan der opstå følelsesløshed eller svaghed af musklerne i panden og hårtab omkring arrene, hvilket som regel er forbigående. Hvis hævelsen bliver meget kraftig, kan øjenbrynene igen sætte sig for lavt. I nogle tilfælde kan man anvende Botox eller en fillerbehandling til rynker, som alternativt til operation.

 

Forundersøgelse:

Ved konsultationen vurderes mulighederne i henhold til dine egne vurderinger og ønsker. Der vises før- og efterbilleder. Du har ret til at have bisiddere med.

 

Efter behandling

Du bør komme til kontrol 1 uge samt 3 måneder efter operationen. Det er vigtigt at aflaste i en uge med hovedet højt og gerne lidt bagoverbøjet, så panderegionen ligger højt og hævelsen mindskes. Du bør derudover undgå tobaksrygning to måneder før og efter operationen. Farve, blegemidler eller permanent til håret bør du undgå 2 uger før og 4 uger efter operationen. Sport kan du genoptages efter 6 uger. Holdbarheden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af arvelige forhold og levevis.

Læs venligst “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Pandeløft/øjenbrynsløft – åben kirurgi med hudfjernelse

Med alderen synker øjenbrynene ned. Det resulterer i løs hud svarende til øvre øjenlåg. I svære tilfælde kan det medføre nedsat synsfelt, startende mod siderne. De fleste kompenserer dette ved at løfte øjenbrynene. Det medfører ofte udtrætning af pandemuskulaturen, hvorfor mange må holde pause, når de læser, sidder bag computerskærm og lignende.

Pandeløft kan foretages både hos kvinder og mænd normalt fra 45-50 års alderen. Indikationen kan være såvel kosmetisk, som for at bedre synsfeltet. Et pandeløft glatter de vandrette rynker i panden og de lodrette bekymringsrynker mellem øjenbrynene. Det løfter tillige øjenbrynene op til 2-3 cm. Det kan ligeledes medføre hovedpine. I svære tilfælde kan din eventuelle sundhedsforsikring måske betale for indgrebet. Man kan også løfte øjenbrynene mere simpelt ved at skære et bådformet hudstykke af lige over øjenbrynene, så arret kommer til at ligge i øjenbrynskanten. Arret kan dog altid anes, og mange kvinder kan ikke acceptere dette, hvorimod mange mænd, der også har kraftigere øjenbryn, er meget glade for indgrebet.

Pandeløftet foretages i fuld bedøvelse. Der lægges et snit 1 mm. bag hårgrænsen langs panden og ud i tindinge-regionen. Der skæres skråt, således skånes hårsækkene, og der er herved mulighed for, at hår kan vokse op gennem arret. Pandehuden kan herefter løftes fra pandemusklen ned til øjenbrynene. Hudmusklen mellem øjenbrynene kan overskæres. Det er den muskel, der giver de lodrette bekymringsrynker. Huden med øjenbrynene kan nu trækkes op, overskydende hud skæres væk, og der syes sammen i hårkanten.

Ved langt de fleste frisurer kan arret ikke ses. Trækkes håret kraftigt tilbage kan arret ses, hvis man er tæt på personen. Snittet kan også lægges længere tilbage i hårbunden, men her er der andre ulemper som: Tab af hårsække og hår, hvilket giver et helt uacceptabelt ar, og man arbejder her under musklen, hvilket ikke udglatter rynker og kan give nedsat følesans i hårbunden.

 

Endoskopisk pandeløft – lukket kirurgi uden hudfjernelse

Dette foretages på samme måde som ved den åbne metode. Ved kikkertoperationen lægges tre snit af ca. 2 cm. længde bag hårgrænsen. Man løsner huden fra panden forbi øjenbrynene og spalter musklerne, som giver de lodrette bekymringsrynker.

Herefter roterer man øjenbrynene opad. Der sættes små overfladiske skruer i den øverste del af knoglen bag hårgrænsen, der skal fiksere stillingen af øjenbrynene, indtil vævet er stabilt. Herefter fjernes skruerne let i lokal bedøvelse. Fordelene ved denne operation er de minimale ar samt mindre risiko for følelsesløshed i hovedbunden. Ulemperne er, at ved en høj pande, vil hårgrænsen blive yderligere forøget. Der er også en risiko for, at øjenbrynene kan glide ned igen, da der ikke er fjernet hud. Det er dog i sjældne tilfælde. Der kan også forekomme hårtab, men det er i lang de fleste tilfælde midlertidigt.

 

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenbrynsløft, ar i brynkant Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Øjenbrynsløft, via tinding Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Øjenbrynsløft/pandeløft kikkertteknik Fuld Udskrives samme dag 51.800 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget et pandeløft, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet. Bemærk, at vi tilbyder gratis forundersøgelser frem til 1. august 2021.

Website (required)