Filler i hagen

Få foretaget en behandling med filler i hagen på afbetaling. Læs mere

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Filler kan give dig en naturlig og smuk hage

Ansigtets og hagens form kan påvirkes af flere faktorer.

Formen påvirkes i vid udstrækning af genetik. Men også overvægt og livsstil kan påvirke formen. Overvægt kan f.eks. få hagen til at fremstå mindre synlig og flad.

Med en fillerbehandling kan formen på hagen ændres. Hagen kan gøres mere markeret eller mindre markeret alt efter, hvad du ønsker. På den måde kan du få en mere harmonisk og smuk hage, der passer til dit ansigt.

En behandling med filler i hagen kan forbedre hagens form, hvis du har:

  • En lodret eller vandret kløft i hagen
  • En kantet hage
  • En asymmetrisk hage
  • En flad hage
  • En fremtrædende hage

Et alternativ til behandling af hagen med filler er en fedttransplantation. En transplantation af eget fedt til hagen kan forme området og give et længerevarende resultat.

 

Behandlingsforløb

Hos Roskilde Privathospital prioriterer vi i høj grad, at du kender hele dit behandlingsforløb fra start til slut. Vores erfaringer er at vores patienter bliver mere komfortable ved forløbet, når de altid ved hvad næste skridt er.

Derfor kan du i de følgende afsnit læse mere om, hvordan et behandlingsforløb med filler i hagen kan forløbe. 

Forkonsultation

Det første skridt i dit behandlingsforløb er din første konsultation hos os. Ved forkonsultationen vil du få tilrettelagt dit forløb i samarbejde med en af vores specialister i fillerbehandlinger.

Under konsultationen vil du også få muligheden for at tilføje en kombinationsbehandling til dit behandlingsforløb, hvis du ønsker det. Du kan f.eks. kombinere din behandling med en behandling med filler i kindbenene eller filler i læberne. Vores specialist vil også vurdere, om behandlingen med filler i hagen alene er nok til at opnå det ønskede resultat, eller om den skal kombineres med andre behandlinger.

Ved forkonsultationen vil du naturligvis få mulighed for at stille alle dine spørgsmål til behandlingen.

Selve behandlingen

Fillerbehandlingen i hageområdet er hverken en omstændig eller en langvarig behandling. Behandlingen tager ca. 30 minutter og du kan tage hjem kort tid efter.

Under behandlingen injiceres filleren i hagen med en tynd kanyle af vores behandler. Til denne type fillerbehandling benytter vi enten Juvederm og Restylane fillers. Begge fillerbrands har udviklet fillers specifikt til behandling af hageområdet og den midterste del af ansigtet.

Filleren indeholder lokalbedøvelse, der mindsker eventuelt ubehag ved behandlingen. Ønsker du at få lokalbedøvelse inden behandlingens start, kan dette ske efter aftale.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil behandlingsområdet i mange tilfælde være hævet og lidt rødt. Men dette er helt normalt. Mange patienter vælger at tage hjem efter behandlingen på grund af hævelsen.

I dagene efter behandlingen vil hævelsen aftage. Herefter vil du kunne se det endelige resultat af behandlingen med filleren.

 

Hvor længe holder behandlingen med filler i hagen?

Behandlingen med filler i området ved hagen holder i omkring seks til tolv måneder. Resultatets holdbarhed påvirkes meget af din hudkvalitet, dine gener og din livsstil. Det kan derfor være svært for vores specialister i fillerbehandlinger at forudsige, hvor lang tid resultatet vil holde.

Vi ser i de fleste tilfælde at effekten gradvist begynder at aftage, når der er gået ca. seks måneder efter din behandling. Derfor anbefaler vi at din fillerbehandling opfølges af endnu en behandling for, at opretholde resultatet. Behandlingens effekt holder oftest længere, når de opfølgende behandlinger gentages over længere tid.

 

Risici og bivirkninger ved filler i hagen

Der er altid en risiko for at bivirkninger kan dukke op, når du behandles med filler. Bivirkningerne er heldigvis oftest mindre og fortager sig efter et par dage.

De mest almindelige bivirkninger ved en behandling med filler i hagen er ømhed og hævelse i behandlingsområdet. Blå mærker kan i nogle tilfælde også opstå. Dette ses hovedsageligt i behandlingsområder, hvor mindre blodkar ligger tæt på hudens overflade.

I meget sjældne tilfælde kan en allergisk reaktion, betændelse og ardannelse opstå i det behandlede område.

Vi anbefaler derfor at du går ind på vores side for Patientinfo, før du påbegynder dit behandlingsforløb hos os.

Priser

 

Operation Pris
Konsultation ved fillerbehandlinger 0 kr.
Filler i hagen 0,5 ml. 1.500 kr.
Filler i hagen 1 ml. 3.000 kr.

Generel prisliste

Finansiering af din fillerbehandling

Vi hjælper altid vores patienter med at få deres behandling finansieret, hvis behovet er der. Uanset om du skal have filler i hagen eller en fedtsugning, så finder vi en løsning.

Vores finansieringspartner sikrer, at du får en finansieringsplan specielt tilpasset dig og dine behov. På den måde kan du få foretaget din behandling, når du behøver den, og betale den efter behandlingen er færdig.

Læs om dine muligheder for at få finansieret din behandling her.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)