Filler i læberne

Få foretaget en behandling med filler i læberne på afbetaling. Læs mere

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

Filler kan give dig de læber du drømmer om

Vi møder ofte patienter, der er kede af deres læber. Problemet kan f.eks. være utilfredshed med asymmetri mellem overlæben og underlæben, smalle læber med for lidt fylde eller synligt tandkød, når patienten smiler. Grundene til hvorfor mange vælger at få filler i læberne er mange.

Uanset hvordan du drømmer om at dine læber skal se ud, kan vi med garanti hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt. Vores specialiserede læger står klar til at guide dig igennem hele dit forløb.

Med en fillerbehandling til læberne kan du få:

  • Fyldigere og større læber
  • En mere markeret læbekant
  • En flot amorbue
  • Et løft af mundvigene, så du fremstår mere smilende
  • Mindske de fine rynker omkring læberne – også kaldet rygerynker

 

Den rigtige filler til læberne

Kosmetiske behandlinger i læberegionen foretages i mange tilfælde ved brug af fillers. Fillers er en gel, der primært består af vand, 2% hyaluronsyre og en smule lokalbedøvelse. Både vand og hyaluronsyre findes naturlig i kroppen, men hyaluronsyren forsvinder gradvist i takt med, at du bliver ældre. Hyaluronsyren er fænomenal til at holde på både fugten og fylden i huden.

De mest benyttede fillers til at behandle læberne er Juvederm og Restylane.

Juvederm filler til læberne

Der er stor forskel på hudens struktur og fylde alt efter, om du skal behandles med filler ved kindbenene, i panden eller omkring læberne. Juvederm har derfor udviklet flere forskellige fillers tilpasset forskellige behandlingsområder. Specifikt til behandling af læbeomgivelserne har Juvederm udviklet Ultra Smile og Volabella.

Læs mere om Juvederm fillers her.

Restylane behandling af læberne

Restylane har ligeledes udviklet forskellige fillers til behandling af læberne. Restylane er en mere granuleret og sammenhængende filler, sammenlignet med Juverderm. Dette gør Restylane fillers bedre til at skabe former i ansigtet. Specifikt til behandling af mund og læbeomgivelserne, har Restylane udviklet fillerne Silk og Lyft.

Læs mere på vores side for Restylane fillers.

 

Behandlingsforløb

Det er vigtig for os at du kender hele dit behandlingsforløb, når du behandles hos os.

Vi har rigtig gode erfaringer med at et velkendt og tilrettelagt forløb gør patienterne mere trygge ved deres behandling. Derfor har vi nedenfor samlet et overblik over, hvordan et behandlingsforløb med filler i læberne typisk ser ud.

Forkonsultation

Første skridt i behandlingsforløbet er en forkonsultation.

Konsultationen vil blive foretaget i vores klinik i Roskilde. Her vil du i samarbejde med en af vores specialister i fillerbehandlinger få tilrettelagt dit behandlingsforløb. På den måde sikres at den valgte behandling giver det ønskede resultat. I nogle tilfælde vil det være en fordel, at kombinere fillerbehandlingen med en anden behandling, for at opnå det bedste resultat.

Du vil ved konsultationen have mulighed for at stille de spørgsmål du måtte have omkring forløbet.

Behandlingen

Selve behandlingen med filler er ikke omfattende. Behandlingen tager heller ikke lang tid. Du kan regne med at behandlingen tager ca. 30 minutter afhængigt af, hvilket område der skal behandles.

Behandlingen foregår således at din behandler forsigtigt sprøjter filleren ind i læberne med en kanyle. Ønsker du at behandlingsområdet lokalbedøves inden behandlingen påbegyndes, kan dette ske efter aftale. Lokalbedøvelsen i filleren vil også medvirke til at ubehag mindskes.

Du kan forvente at du kan tage hjem samme dag, som behandlingen er foretaget.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen kan området ved læberne være hævet og rødt. Derfor vælger mange patienter at tage hjem efter behandlingen, i stedet for at tage på arbejde.

Du vil kunne se et foreløbigt resultat lige efter behandlingen med filler, men grundet hævelse og rødme, vil volumen i mange tilfælde falde lidt. Du vil kunne se det endelige resultat, når hævelsen er faldet.

Efter et par uger anbefaler vi at du kommer til en opfølgende konsultation i vores klinik. På den måde kan vi bedst sikre, at resultatet er blevet som du ønskede.

 

Resultatets holdbarhed

Juvederm og Restylane er fillers, der betegnes som ikke-permanente fillers. Det vil sige at effekten af behandlingen vil aftage over tid.

Resultatet efter behandlingen med filler i læberne holder i ca. seks til tolv måneder. Hvor længe resultatet holder varierer afhængigt af genetik, hudkvalitet og livsstil. Det er derfor svært at forudsige præcist, hvor lang tid resultatet holder hos den enkelte patient.

Vi anbefaler at få foretaget en opfølgende behandling, når der er gået ca. seks måneder for at opretholde fillerens effekt. I mange tilfælde forlænges holdbarheden af fillerbehandlingen, når behandlingen gentages flere gange.

 

Risici og bivirkninger

Der er altid en risiko for at bivirkninger kan opstå, når du behandles med fillers. Dog opstår svære bivirkninger kun i meget få tilfælde.

Blandt de almindelige og lettere bivirkninger ser vi hævelse, rødme og ømhed i eller omkring det behandlede område. Disse bivirkninger vil fortage sig i løbet af kort tid efter behandlingen.

I behandlingsområder, hvor huden er tynd, kan blå mærker og smerter opstå. Dette ses oftest ved fillerbehandlinger omkring øjnene. I sjældne tilfælde kan allergiske reaktioner, infektion, betændelse og ardannelse opstå.

Du kan læse mere om risici og bivirkninger på vores side for Patientinfo.

Priser

 

Operation Pris
Konsultation ved fillerbehandlinger 0 kr.
Filler i læber 0,5 ml. 1.500 kr.
Filler i læber 1 ml. 3.000 kr.

Generel prisliste

Mulighed for finansiering af din behandling

På Roskilde Privathospital har vores patienter altid mulighed for at få den fornødne hjælp til at finansiere deres behandling.

I samarbejde med vores finansieringspartner kan du få en personlig tilpasset finansieringsaftale. Uanset om du skal have filler i læberne eller have foretaget en fedtsugning, så finder vi en løsning. Du kan på den måde altid få foretaget den ønskede behandling nu og betale den efter behandlingen er foretaget.

Læs mere om dine finansieringsmuligheder her.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)