Filler under øjnene

Få foretaget en behandling med filler under øjnene på afbetaling. Læs mere

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Fillerbehandlinger kan bruges til at lindre mange forskellige gener omkring øjnene

Man siger, at øjnene er sjælens spejl. Man søger automatisk øjenkontakt med personer, man gerne vil i kontakt med og at lære at kende. Derfor er øjnene også en af de dele af kroppen, som man lægger mærke til først, når man møder en person for første gang.

Derfor kan det også have stor indvirkning på ens selvtillid og selvopfattelse, hvis området omkring øjnene forandrer sig på en negativ måde. Mange danskere kommer med tiden til at få rynker ved øjnene, mørke rander omkring øjnene eller endda poser under øjnene. Der er flere årsager til, hvorfor disse opstår, men fælles for dem er, at de kan behandles eller lindres med en fillerbehandling.

 

Rynker omkring øjnene

Rynkerne omkring øjnene opstår i takt med, at huden mister sin spændstighed og elasticitet. Med alderen producerer kroppen mindre af proteinerne kollagen og elastin, som giver huden sin fylde og spændstighed.

Rynker opstår, når de små muskler omkring øjnene trækker sig sammen. Dette danner en fold i huden, som med tiden bliver mere og mere synlig. Denne type rynker kan også blive forværret eller fremskyndet, såfremt man ryger eller lider af bestemte allergier. I disse tilfælde kan man fx anvende en filler som Restylane til at skabe øget fylde i området, hvorved hunden bliver glattet ud. Alternativt kan et øjenlågsløft også fjerne rynker i øjenregionen.

 

Mørke rander under øjnene

En anden udbredt tilstand, som rammer mange med tiden, er mørke rander under øjnene. De mørke rander opstår, fordi huden mister en del af sin elasticitet. Det gør, at små og mørke blodkar omkring øjnene lettere kan træde frem og blive mere synlige bag huden. Her kan en fillerbehandling med Restylane ligesom ved rynker hjælpe med at genskabe noget fylde, og dermed kan du slippe af med de mørke rander under øjnene.

 

Poser under øjnene

En sidste tilstand, som fillerbehandlinger kan afhjælpe, er såkaldte ’poser’ under øjnene. Poser under øjnene opstår i takt med, at huden mister sin elasticitet, og fordi de små muskler omkring øjnene bliver mere slappe, hvilket kan medvirke til, at fedtvæv bag øjenlågene kan pose ud gennem hinderne og træde tydeligt frem.

Poser under øjnene kan, udover at få én til at se ældre ud, også medføre at man ser mindre glad ud, hvilket naturligt er til stor gene for mange. I disse tilfælde kan en fillerbehandling give ekstra fylde til poserne og glatte dem ud. Alt efter hvor fremtrædende dine poser under øjnene er, kan du også overveje at få foretaget en nedre øjenlågsoperation. Her fjernes den overskydende hud under øjnene med et mindre kirurgisk indgreb.

 

Fordelene ved at anvende fillers til behandlinger omkring øjnene

Selvom både rynker, mørke rander og ikke mindst poser under øjnene kan behandles på flere forskellige måder, herunder med både Botoxbehandlinger og øjenlågsoperationer, så er der mange fordele ved at anvende netop fillers som Restylane og Juvederm.

Den primære grund, til at mange foretrækker denne løsning, er, at der er tale et ikke-kirurgisk indgreb. Dette medfører færre gener og mindsker risikoen for komplikationer. Men selv hvis valget skal stå imellem en behandling med enten Botox eller Restylane, så vælger mange naturligt Restylane, da det i modsætning til Botox, der er en nervegift, i stedet består af 98% vand og to procent hyaluronsyre, der allerede findes naturlig i kroppen. Mange foretrækker tanken om ’bare’ at få tilført ekstra væske til kroppen frem for Botox.

Du kan læse mere om vores behandlinger med filler og øvrige rynkebehandlinger på denne side.

 

Sådan foregår en fillerbehandling på Roskilde Privathospital

Selvom en behandling med Restylane ikke er en kompliceret behandling, så er der stadig nogle obligatoriske trin, du skal igennem. Nedenfor kan du blive klogere på, hvordan et behandlingsforløb med Botox eller Restylane forløber hos os.

 

Den indledende forkonsultation

Forud for alle kosmetiske behandlinger med fillers skal du tilbydes en gratis forkonsultation. Ved forkonsultationen vil du sammen med en af vores erfarne eksperter inden for fillerbehandlinger få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have, ligesom vi forklarer, hvordan behandlingen foregår. Her vil vi også tale om, hvad du kan forvente dig af behandlingen samt fortælle om mulighederne for at kombinere en Restylanebehandling med øvrige behandlinger alt afhængigt af, hvad du gerne vil opnå. Mange vælger eksempelvis at få foretaget Restylanebehandlinger i flere områder på samme tid for at få det mest naturlige resultat.

 

Selve fillerbehandlingen

Hvis du stadig er interesseret i en behandling efter vores forkonsultation, vil vi finde en tid til dig, hvorefter du vil modtage en indkaldelse til klinikken. En fillerbehandling tager typisk 30 minutter, men kan vare længere, hvis du ønsker at få behandlet flere områder på én gang. Efter behandlingen vil du blive udskrevet, og du kan herefter tage hjem.

 

Efter behandlingen

I tiden efter behandlingen vil du opleve, at området omkring øjnene kan virke ømt og hævet. Dette vil naturligvis fortage sig. Særlig ved fillerbehandlinger i øjenregionen kan der opstå blå mærker, da der er mange små blodkar omkring øjnene, der kan briste, når filleren sprøjtes ind under huden. Resultatet af fillerbehandlingen varer typisk mellem seks til tolv måneder, hvorefter den skal gentages. Et par uger efter din behandling vil du efter aftale blive indkaldt til en opfølgende kontrol af resultatet.

 

Hvilke bivirkninger er der ved fillerbehandlinger?

Generelt er der kun mindre bivirkninger forbundet med fillerbehandlinger. Mulige bivirkninger omfatter infektion, mindre blødninger, rødme og ømhed. Særligt i området omkring øjnene kan en behandling med filler få de små blodkar til at briste, og du kan derfor få et blåt øje umiddelbart efter behandlingen. Men dette vil som førnævnt fortage sig hurtigt.

Forud for din behandling anbefales du at læse vores side for patientinfo.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

Priser

 

Operation Pris
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml 2.500 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til finansieringen af din behandling

Af erfaring ved vi, at mange af vores patienter står i en akut situation, når de henvender sig til os. Derfor har du som patient på Roskilde Privathospital mulighed for at få en personlig tilpasset finansieringsaftale, så du ikke skal betale hele prisen på din behandling på én gang.

Du kan læse mere om mulighederne for finansiering af din øjenlågsbehandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)