Filler ved kindbenene

Få foretaget en behandling med filler ved kindbenene på afbetaling. Læs mere

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Få smukke og markerede kindben med filler

Med tiden mister kindben og kinder sin fylde. I takt med at du bliver ældre falder vævet sammen og huden får svære ved at holde på fugten. En af årsagerne til dette er at den naturlig hyaluronsyre i huden gradvist forsvinder. Hyaluronsyre har en enestående evne til at holde på vandet, der skaber fylde i huden. 

Den manglede fylde i huden kan få dig til at se ældre ud, end du i virkeligheden er. Derfor vælger mange at få genskabt fylden omkring kindben og kinder. På den måde vil huden fremstå mere ensartet og ungdommelig.

 

Fillers specielt til behandling af kindben

De mest benyttede fillers er fillers fra Juvederm og Restylane. Fillers fra begge fillerbrands er ikke-permanente fillers. Dette betyder at effekten af filleren gradvist vil mindskes med tiden. Fillerne består primært af vand, men består også af 2% hyaluronsyre og et lokalbedøvende middel, der sørger for at mindske ubehaget ved behandlingen.

Både Juvederm og Restylane har udviklet fillers specifikt til behandling af kindben og de øvrige områder i den midterste del af ansigtet.

Restylane har udviklet filleren Lyft, der er tilpasset behandlingsområdet omkring kinder, kindben og de Nasolabial linjer mellem næsefløjene og mundvigene.

Juvederm har fremstillet filleren Volift, der er designet til at genetablere tabt volumen i den midterste del af ansigtet. Filleren benyttes ofte til behandlingen af indsunkne kinder og kindben.

En af de største forskelle på de to fillertyper er teksturen i filleren. Juvederm er blødere i konsistensen, hvilket gør at filleren skaber en mere naturlig fylde under huden. Restylane fillers er mere granuleret og sammenhængende, hvilket gør filleren velegnet til at lave former og kontureringer i ansigtet.

Et alternativ til filler er en fedttransplantation med eget fedt til kindbenene. På samme måde som filler kan fedtceller også give dig mere markerede kindben.

 

Behandling med filler i kindbenene

Vi ved at det kan gøre en stor forskel for dig som patient, at du kender hele dit behandlingsforløb. Vi oplever ofte at vores patienter er mere afklaret og komfortable med hele forløbet, når de kender det fra start til slut.

Derfor har vi nedenfor samlet et overblik over, hvordan et behandlingsforløb med filler ved kindbenene typisk ser ud.

Forkonsultation

Forløbet starter med en forkonsultation i vores klinik i Roskilde. Her vil du sammen med en af vores specialister i fillerbehandlinger få tilrettelagt dit behandlingsforløb. Her vil I tage udgangspunkt i dine håb og ønsker for resultatet af behandlingen.

Vores specialist vil også lave en vurdering af, om behandlingen med filler i kindbenene alene er nok til at opnå det ønskede resultat. Hvis behandlingen ikke er nok, vil en kombinationsbehandling eller en opfølgende behandling blive aftalt. Nogle af vores patienter vælger også, at kombinere deres behandling med en anden fillerbehandling i ansigtet. F.eks. med filler i hagen eller ved øjnene. 

Du vil også have mulig for at stille alle dine spørgsmål under forkonsultationen.

Behandlingen

Selve fillerbehandlingen ved kindbenene tager ikke lang tid. Du kan regne med at behandlingen tager 30 til 45 minutter alt efter, hvor stort et område ved kindben og kinder, der skal behandles.

Ved brug af en meget tynd kanyle vil filleren stille og rolig blive injiceret under huden ved kindbenene. Du vil ca. få injiceret 1 ml. filler ved hver af kindbenene.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du tage hjem igen. Mange patienter oplever at de kan være hævede i ansigtet efter behandlingen. Derfor vælger patienterne ofte at tage hjem fremfor at tage på arbejde.

Hævelsen vil aftage i dagene efter behandlingen. Derfor vil du først kunne se det endelig resultat af behandlingen, når hævelsen er væk. Hævelsen kan nemlig medvirke til en øget volumen omkring kindbenene.

 

Holdbarhed

Resultatet af behandlingen med filler i kindbenene holder i ca. seks til tolv måneder.

Holdbarheden påvirkes i høj grad af livsstil, hudkvalitet og genetik. Derfor kan det være svært at give et individuelt bud på, hvornår effekten af filleren vil aftage. Men som hovedregel anbefaler vi en opfølgende behandling efter seks måneder. I langt de fleste tilfælde vil effekten forlænges ved gentagne behandlinger.

 

Risici og bivirkninger

Der er altid risiko for at bivirkninger kan opstå ved fillerbehandlinger omkring kindben og kinder. Men bivirkningerne er som oftest mindre bivirkninger, der fortager sig efter nogle dage.

Ved behandling med filler i kindbenene er de mest almindelige bivirkninger at behandlingsområdet kan blive hævet, rødt og ømt. I nogle tilfælde opstår der blå mærker, men dette sker oftest i behandlingsområder, hvor der er mange mindre blodkar tæt på hudens overflade. I de mere sjældne tilfælde kan der opstå en allergisk reaktion, betændelse eller ardannelse ved kindbenene.

Vi anbefaler at du læser om risici og bivirkninger på vores side for Patientinfo forud for din behandling.

Priser

 

Operation Pris
Konsultation ved fillerbehandlinger 0 kr.
Filler ved kindbenene 0,5 ml. 1.500 kr.
Filler ved kindbenene 1 ml. 3.000 kr.

Generel prisliste

Finansiering af din behandling med filler til kindbenene

Du får altid muligheden for at få hjælp til finansieringen af din behandling, når du behandles hos os.

Vores finansieringspartner søger for at lave en personlig tilpasset finansieringsplan, der opfylder dine behov. Uanset om du skal have filler i kindbenene eller have lavet større læber, så finder vi en finansieringsmulighed, der passer til dig.

Læs om finansieringsmulighederne her.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)