Fillerbehandlinger til rynker

Få foretaget en fillerbehandling til rynker på afbetaling. Læs mere

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

Hvorfor får du rynker?

Rynker er noget som rammer os alle i takt med at vi bliver ældre. Rynker opstår i takt med, at huden mister sin styrke og elasticitet.

Dette sker særligt fordi vi producerer mindre kollagen og elastin, hvilket medvirker til at huden bliver tør, fordi den gradvist får svære ved at holde på sin fugt. Rynker bliver særligt tydelige i ansigtet, da vi har mange små muskler, der bidrager til, at huden trækker sig sammen mange gange hver dag. Hver gang huden folder sig sammen skabes der en fold i huden, som bliver mere fremtrædende i takt med at huden udtørres.

Fælles for de fleste typer af rynker er dog, at de kan lindres med en fillerbehandling.

 

Hvad er fillers?

Fillers er et præparat, der anvendes til at fjerne rynker eller gøre dem mindre synlige i et specifikt område på kroppen. Til fillerbehandlinger anvender vi både Restylane og Juvederm.

Både Restylane og Juvederm består af en flydende gel, der indeholder hyaluronsyre, vand og et lokalbedøvende middel kaldet lidocain. Både vand og hyaluronsyre findes allerede naturligt i kroppen.

Den største forskel på Juverdem og Restylane er konsistensen på de to præparater. Når vi foretager fillerbehandlinger, sprøjtes filleren ind under den rynkede hud, hvorefter den udglattes.

 

Områder, der kan behandles med filler

Rynker kan forekomme overalt på kroppen, men de bliver mest synlige de steder, hvor huden ofte trækkes sammen. Dette gælder særligt i ansigtet, hvor der er stor muskelaktivitet.

De områder vi hyppigst behandler for rynker ved hjælp af fillers, er områderne omkring læberne, de nasolabiale linjer fra næsefløjene til mundvigene og poser under øjnene.

Rynker ved læberne

Et af de steder på kroppen, hvor man oftest anvender fillers, er omkring læberne og munden. Langt de fleste mænd og kvinder oplever, at få fine linjer omkring læberne i takt med de bliver ældre og fylden i læberne forsvinder. Dette ses særligt hyppigt hos rygere og kaldes derfor også, for ‘rygerynker’ i folkemunde.

Disse rynker kan både være placeret i huden ved overlæben og underlæben. De starter med at være synlige i lodrette linjer nogle millimeter uden for læben, og fortsætte frem til læbekantens start. Smilerynker ved mundvigene kan med tiden også blive mere markante og synlige.

Uanset hvor rynkerne er placeret omkring din mund, kan filler i læberne gøre rynkerne mindre synlige eller tilføje mere fylde.

De nasolabiale linjer

En anden meget udbredt behandling, der udføres med fillers, er behandlinger, der reducerer eller fjerner rynker og fuger mellem næsefløjene og mundvigene – disse kaldes også de ’nasolabiale linjer’. Dybden af rynkerne varierer meget fra person til person. I nogle tilfælde er rynkerne overfladiske og i andre tilfælde bliver rynkerne til dybe furer i huden.

Rander og poser under øjnene

En tredje type behandling som foretages med fillers, er behandlinger for rander og poser under øjnene. Rynker og furer bliver særligt tydelige omkring øjnene, når huden begynder at miste sin elasticitet. Den manglende elasticitet får huden på det øvre og nedre øjenlåg til at hænge. Dette kan i svære tilfælde være forstyrrende for synet.

Har du kraftige rander under øjnene kan en behandling med filler gøre en stor forskel for genetableringen af fylden under huden. Med filler under øjnene erstattes vævet, der er faldet sammen eller begyndt at hænge, så huden igen fremstår sund og ensartet.

Mange patienter synes også, de fremstår mere friske efter en behandling med filler, fordi hængende hud ved øjnene får dem til at se trætte ud.

Fillers kan dog også bruges til behandlinger relateret til kæbelinjen, tindingerne og næseryggen.

 

Andre områder der også kan behandles med filler er:

  • Panden
  • Rynker mellem bryn
  • Næse
  • Kindben
  • Kinder
  • Smilerynker
  • Mundvige
  • Majonetlinjer
  • Hagen

 

Behandlingsforløb med filler

Hos Roskilde Privathospital prioriterer vi i høj grad, at du kender til hele dit behandlingsforløb. På den måde ved du altid, hvad du kan forvente af forløbet og hvad næste skridt er.

Derfor vil vi i de følgende afsnit gennemgå, hvordan en rynkebehandling med filler kan se ud hos os.

Den indledende konsultation

Forud for din behandling med fillers, vil du blive indkaldt til en obligatorisk forkonsultation. Ved forkonsultationen vil en af vores specialister vurdere, hvad du kan forvente dig af en behandling. Der er afgørende for os, at der skabes et naturligt resultat, så hvis vi mener, at du har urealistiske forventninger til en af vores behandlinger, vil du få det at vide her.

Selve fillerbehandlingen

Hvis du efter forkonsultationen stadig har lyst til at få gå videre med behandlingen, vil vi finde en tid til dig, hvorefter du vil blive bedt om at møde op på vores klinik. Selve filerbehandlingen tager imellem 30 og 45 minutter alt efter hvor stor et område, der skal behandles. En fillerbehandling er mild hvilket betyder, at du vil blive udskrevet og kan tage hjem så snart behandlingen er overstået.

Efter behandlingen

Et par uger efter behandlingen vil du blive indkaldt til en opfølgende konsultation. Her vil vi sammen kunne vurdere, om du har fået det ønskede resultat. Her vil vi også kunne aftale, om der skal laves opfølgende behandlinger for at bevare eller forbedre resultatet.

 

Resultatet af en fillerbehandling

Effekten af behandlingen kan ses med det samme, men du vil først opleve det endelige resultat efter 3-4 dage, da hævelse i de første dage kan øge volumen i det behandlede område.

Det endelige resultat af behandlingen vil medføre, at rynkerne vil blive mere udjævnet og huden vil derfor fremstå mere glat. Det endelige resultat påvirkes dog til en vis grad af din hudtype, din livsstil samt af din alder.

 

Hvor længe holder en fillerbehandling?

Behandlingsresultatets holdbarhed varierer meget fra patient til patient. Holdbarhedstiden er som regel mellem seks til tolv måneder. Gentagende behandlinger kan dog medvirke til at forlænge holdbarheden af den enkelte behandling.

 

Bivirkninger ved fillerbehandlinger

Som ved de fleste andre kosmetiske behandlinger, kan der opstå bivirkninger efter behandlingen.

De typiske bivirkninger du kan opleve efter behandlingen, er rødme, hævelse, kløe og ømhed i det behandlede område. Disse gener er dog ikke alvorlige og aftager i løbet af et par dage. I sjældne tilfælde kan der dog opstå infektioner og allergiske reaktioner.

Vi anbefaler at du læser om risici og bivirkninger på vores side for Patientinfo forud for din behandling hos os. 

Priser

 

Operation Pris
Konsultation ved fillerbehandlling 0 kr.
Fillerbehandling af læber 0,5 ml. 1.500 kr.
Fillerbehandling af læber 1 ml. 3000 kr.
Fillerbehandling af rynker i ansigtet 1 ml. 2.500 kr.

Generel prisliste

Finansiering af din behandling

Som patient hos Roskilde Privathospital har du mulighed for at få hjælp til finansieringen af din behandling. Uanset om du skal have foretaget en mindre behandling, såsom en fillerbehandling mod rynker, eller en større behandling, kan vi hjælpe dig.

I samarbejde med Sparxpres kan vi tilbyde flere lånemuligheder. Læs mere om dine muligheder for finansiering her.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)