Læber

Jeg kan varmt anbefale dette sted

Jeg kan varmt anbefale dette sted, Anna Jørgensen og Janne Horn er top professionelle, kun det bedste resultat er godt nok for dem. Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds med hele oplevelsen lige fra første opkald til klinikken, forundersøgelsen, selve operationen og servicen bagefter. Jeg er blevet opereret af Janne Horn og hun er så forstående, imødekommende, grundig, venlig og tager sig så god tid til det hele. Jeg har anbefalet Janne/privathospitalet til alle jeg har snakket med angående min BFO og vil virkelig råde folk til at vælge dette sted!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jeanette A.

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Hvad er Juvederm Smile?

Juvederm er et af de største fillerbrands på verdensplan. Juvederm Smile er en ikke-permanent filler, som består af hualuronsyre og vand. Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens evne til at binde vand og gør huden strammere og fastere.

 

Hvordan virker Juvederm Smile?

Juvederm Smile benyttes til forstørrelse af både over- og underlæbe, og gelen går tilmed ind og gør, at din hud ser yngre og friskere ud. Hyaluronsyre, som Juvederm består af, findes naturligt i huden og bliver nedbrudt med tiden. Juverderm er altså en ikke-permanent filler, og den forventede effekt af behandlingen er ca. 6-12 måneder.

 

Behandling

Da læberne er yderst følsomme indeholder vævsfylderen lokalbedøvelse, hvilket resulterer i færre smerter. Som supplement til dette kan der ligeledes anlægges en lokal nerveblokade.

 

Efter behandling

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder normalt efter et par dage. Vi anbefaler, at du venter et par dage med at påføre make-up på og udsætte dine læber for kulde, sollys, massage mv. Vi anbefaler desuden, at du får foretaget en kontrol efter 2-4 uger.

 

Risici

Der er ikke mange bivirkninger forbundet med en løbeforstørrelse med gelen Juvederm. De mest almindelige, der typisk er væk efter et par dage, er blå mærker, rødme, ømhed og hævelse.

Læs venligst ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Priser

Nedenfor kan du se vores priser på læbeforstørrende indgreb.

Filler Juvederm Ultra Smile 1. ml 2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml 2.500 kr.
Fedtinjektion 9.600 kr.
Kirurgisk læbeløft 17.000 kr.
Tillæg: Samtidig fedttransplantation til læberne 6.000 kr.

Generel prisliste

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)

Anmeldelse
Date
Service
Læbeforstørrelse
Bedømmelse