Større læber

Har du et ønske om læbeforstørrelse? Så kan vi tilbyde et simpelt indgreb – som foretages ved hjælp af injektion med vævsfylderen Juvederm Smile. Denne vævsfylder er lidt mere flydende end de andre typer og giver dermed et mere blødt resultat og større læber.

Ved forundersøgelsen informeres du om selve behandlingen, samt risici.

Juvederm Smile benyttes til forstørrelse af både over- og underlæbe. Juverderm Smile er en ikke-permanent filler, som består af hualuronsyre og vand. Da læberne er yderst følsomme indeholder vævsfylderen lokalbedøvelse, hvilket resulterer i færre smerte. Som supplement til dette kan der ligeledes anlægges en lokal nerveblokade.

Den forventede effekt af behandlingen er ca. 6-12 måneder.

Restylane / Juvederm

Som alderen skrider frem mister huden sit indhold af hyaluronsyre, hvorved hudens evne til at binde fugtighed mindskes. De statiske rynker skyldes tab af elasticitet, volumen og fugtighed

Hvad er Restylane?

En ikke permanent filler, der består af hyaluronsyre

Hvordan virker Restylane?

Genopretter hudens indhold af hyaluronsyre, og tilføjer volumen. Stoffet nedbrydes, og har derfor effekt i 6-12 måneder. Efter flere behandlinger ser man ofte en øgning af virkningstiden

Hvor anvendes det?

Til udjævning af rynker, (pande, omkring mund), læber, markering af kindben og kæbelinier, og til opfriskning af hud, fx omkring kavalergang og i ansigtet. Behandling

Gelen injiceres med ultratynd nål og er relativt smertefrit. Kan evt. suppleres med Emla (lokalbedøvende creme) eller med bedøvelsessprøjte. Behandlingsvarighed ca. 30 minutter.

Efter behandling:

Ubehag et par dage. Almindeligvis let rødme, hævelse, blå mærker, ømhed eller kløe i området.

Make-up, massage, kulde eller soleksposition først efter et par dage. Kontrol efter 2-4 uger.

Risici og komplikationer

I sjældne tilfælde bivirkninger efter et par dage til efter2-4 uger. Der kan ses betændelse, og i 1 ud af 2000 behandlinger overfølsomhed.

Tidligere overfølsomhedsreaktioner ved denne behandling og infektioner i området, graviditet. Læs ”almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer”

Botox/Azzalure

I tilfælde af, at man finder, at en operation med pandeløft/øjenbrynsløft er for stort et indgreb, kan botox i visse tilfælde give en tilsvarende virkning. Musklerne, der giver rynker over næsen og smilerynkerne ved øjnene kan trække øjenbrynene ned, men efter botox i små doser afslappes musklerne og øjenbrynene kan derved løftes.

Hvad er botox?

I store mængder et giftstof, men i de små mængder, der anvendes her, anses det for at være uskadeligt, og nedbrydes i kroppen.

Hvordan virker botox?

Hæmmer nerveimpulsen til små mimiske muskler, således at de slapper af, og rynkerne udglattes.

Behandling

Varighed af indgrebet ca. ½ time. Effekten ses efter 1-2 dage, og den fulde effekt efter et par uger.  Effekten aftager, og kan gentages efter 3-6 måneder, dog kan man evt. se en permanent svækkelse af musklerne, og ved gentagne behandlinger forlænges effektens varighed oftest.

Efter behandlingen

Som foretages med ultratynd nål, og som oftest er forbundet med let ubehag/kortvarig let smerte, bør man undgå at berøre området i 6 timer. Undgå tryk her, så Botox ikke påvirker de omgivende muskler. Undgå at ligge ned 4 timer efter injektionen. Kontrol efter 2 uger.

Risici

Lokal ømhed, smerter, hævelse. I meget sjældne tilfælde kan der komme infektion eller forbigående symptomer i form af hovedpine, synsforstyrrelser, hængende øjenbryn, hævede eller hængende øjenlåg, tørre øjne, let kvalme, allergisk reaktion, ekstremt sjældent forbigående lammelse af ansigtsmuskulaturen i det behandlede område. I tilfælde af problemer bør den behandlende læge altid kontaktes. Kontraindikationer Graviditet, muskelsygdomme som myastenia, gravis, Eaton Lambert syndrom o.a., infektioner, blødningstilbøjelighed. Læs ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer”

Priser på Rynkebehandling

Botox/Azzalure 1. område2.000 kr.
Botox/Azzalure efterfølgende områder1.000 kr.
Filler Juvederm Ultra Smile 0,55 ml2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml3.000 kr.

Forbrug ved rynkebehandling

Bekymringsrynke i panden0,5 – 1 ml
Rande under øjnene (Tear trough)0,5 – 1 ml
Kindbensløft1 – 2 ml
Fuger fra næse mod mund1 – 2 ml
Læbeforstørrelse/ læberynker0,5 – 1 ml
Nedadgående mundvige (Marionetfolder)1 ml

Skriv en uforpligtende besked

Dit Navn

Din Email

Din Besked

Anna Jørgensen

(Plastikkirurg)

Lægeuddannet i 1974 og har fået en speciallægeanerkendelse i plastikkirurgi i 1987.


Vi ønsker dig varmt velkommen til!

Vi tager hånd om dig, med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer.

phone + 45 46 32 50 05