Læber

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Flere muligheder for at få større læber

Vi oplever at mange af vores patienter kommer til os, fordi de er kede af deres læbers størrelse og manglende fylde. Så er du også en af dem, der drømmer om at få smukke og fyldige læber, så er der flere måder til at opnå dette.

Mange vælger at få større læber ved hjælp af fillers. Men læbeforstørrelse kan også opnås ved hjælp af en fedttransplantation.

 

Filler i læberne

Den første måde hvorpå du kan få fyldigere læber er ved hjælp af fillers. Filler til læberne består hovedsagelig af vand, 2% hyaluronsyre og en lille mængde lokalbedøvelse.

De mest benyttede fillers til læbeforstørrelse er Juvederm og Restylane. Begge fillerbrands har udviklet fillers specielt tilpasset behandlingen af læberne. Begge fillers er ikke-permanente fillers. Dette vil sige at deres effekt gradvist forsvinder over en længere periode. Begge brands har også udviklet fillers tilpasset andre dele af ansigtet, f.eks. til behandlinger med filler i hagen.

 

Juvederm filler

Ultra Smile og Volabella fra Juvederm er udviklet til behandlingen af læberne. Disse fillers er en smule mere flydende end de andre fillers. Dette gør dem særlig gode til at skabe de rette former ved læberne, så der opnås et harmonisk, naturligt og symmetrisk resultat. Vil du vide mere om fillers fra Juvederm, så kan du læse mere her.

 

Fillers fra Restylane

Restylane har udviklet fillerne Silk og Lyft til behandlingen af læberne. Restylane er en mere granuleret og sammenhængende filler, sammenlignet med Juvederm. Dette gør Restylane fillers bedre til at skabe konturer i ansigtet. Du kan læse mere om filleren på vores side for Restylane.

 

Fedttransplantation til læberne

En transplantation af eget fedt til læberne er et godt og mere holdbart alternativ til fillers. Fordelen ved en fedttransplantation er at resultatet er mere vedvarende, fordi fedtcellerne ikke mister deres fylde med tiden. Du skal dog regne med at ca. 30% til 40% af fedtcellerne overlever transplantationen.

Ved en fedttransplantation til læberne er der en begrænsning på hvor mange fedtceller, der kan transplanteres ad gangen. Derfor kan det være nødvendigt at få en opfølgende behandling, så du opnår den ønskede størrelse læber. Læs mere på vores side for fedttransplantationer.

 

Behandlingsforløbet med læbeforstørrelse

Hos Roskilde Privathospital prioriterer vi at du kender hele dit behandlingsforløb. Vores erfaringer er at vores patienter bliver langt mere rolig omkring deres behandling, når hele forløbet er afklaret. Derfor har vi i de følgende afsnit samlet et overblik over, hvordan et behandlingsforløb kan se ud, når du skal have lavet større læber.

 

Forkonsultation

Behandlingsforløbet starter med en forkonsultation. Under konsultationen vil du møde en af vores specialister i fillerbehandlinger eller fedttransplantationer alt efter, hvilken behandlingsform du har valgt.

Sammen vil I tilrettelægge dit behandlingsforløb, så det passer specifikt til dine behov. I vil også finde ud af, om behandlingen alene kan give dig det ønskede resultat, eller om behandlingen skal kombineres med en anden behandling. F.eks. vælger nogle af vores patienter at kombinere behandlingen med en filler ved kindbeneneDu vil få mulighed for at stille alle dine spørgsmål til behandlingsforløbet under forkonsultationen.

 

Selve behandlingen

Alt efter om du har valgt at få lavet større læber med en fillerbehandling eller med en fedttransplantation, vil selve behandlingen foregå forskelligt.

 

Behandlingen med filler

Fillerbehandlingen tager kort tid. Du kan forvente at behandling har en varighed af omkring 30 minutter. Du kan derfor godt forvente, at du kan tage hjem igen samme dag. Under behandlingen sprøjter vores behandler gradvist filleren ind under huden ved læberne med en meget tynd kanyle. Filleren indeholder lokalbedøvelse, men læberne kan lokalbedøves inden behandlingen påbegyndes, hvis du ønsker det.

 

Den fedttransplanterende behandling

Under den fedttransplanterende behandling vil du være lokalbedøvet. Behandlingen starter med at fedtcellerne transplanteres fra donorområdet. Dette gøres forsigtigt, så antallet af overlevende fedtceller er så højt som mulig. Herefter skilles fedtcellerne fra vævsvæsken, så fedtcellerne er klar til den videre proces. Efter dette sprøjtes fedtcellerne i et tyndt lag ind i læberne. Behandlingen vil have en varighed af ca. en time.

 

Efter behandlingen

Langt de fleste patienter, der får en læbeforstørrende behandling, oplever at hævelse, ømhed og rødme opstår i det behandlede område efter behandlingen. Derfor vælger mange at tage hjem lige efter behandlingen fremfor at tage på arbejde.

Du vil opleve et midlertidigt resultat lige efter behandlingen, da hævelse og rødme vil påvirke volumen i læberne. Volumen vil i de fleste tilfælde falde lidt, når hævelsen aftager. Almindeligvis fortager hævelsen sig stille og rolig i dagene efter behandlingen. Herefter vil du kunne se det endelige resultat.

 

Holdbarhed

Der er stor forskel på den læbeforstørrende behandlings holdbarhed afhængigt af, hvilken behandlingsmetode, der anvendes til at give større læber.

 

Holdbarhed ved fillers

Både Restylane og Juvederm er ikke-permanente fillers. Med andre ord vil effekten af behandlingen aftage, når der er gået et stykke tid. Du kan forvente at læbefilleren holder i mellem seks og tolv måneder. Genetik, hudkvalitet og livsstil har stor indflydelse på resultatets holdbarhed. Derfor kan det være meget svært at forudsige holdbarhedstiden med udgangspunkt i den enkelte patient.

Vi anbefaler derfor at du får en opfølgende behandling omkring seks måneder efter din første fillerbehandling. I langt de fleste tilfælde vil holdbarheden også forlænges, når behandlingen gentages.

 

Holdbarhed ved fedttransplantation

Til forskel for en læbeforstørende behandling med fillers, er holdbarheden ved en fedttransplantation mere vedvarende. De transplanterede fedtcellers fylde forsvinder ikke over tid, når først fedtcellerne har overlevet transplantationen. Derfor er det endelige resultat af behandlingen et permanent resultat.

 

Risici og bivirkninger ved en læbeforstørrende behandling

Ved behandlinger der giver større læber, er der altid risiko for at bivirkninger kan opstå. Men bivirkninger er i langt de fleste tilfælde lettere bivirkninger, der forsvinder efter nogle dage.

Ved fillerbehandlinger og fedttransplantationer til læben er de mest almindelige bivirkninger at behandlingsområdet kan være hævet, rødt og ømt. I nogle tilfælde opstår der blå mærker, men dette sker som regel i områder, hvor der er mange små blodåre og huden er tynd. Blå mærker opstår oftest ved fillerbehandlinger omkring øjnene. I de mere sjældne tilfælde kan en allergisk reaktion, betændelse eller ardannelse opstå i eller omkring læberne. Vi anbefaler, at du læser mere om risici og bivirkninger på vores side for Patientinfo forud for din behandling.

 

Læs venligst ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

Priser

Nedenfor kan du se vores priser på læbeforstørrende indgreb.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Filler Juvederm Ultra Smile 1. ml. 2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml. 3.000 kr.
Fedtinjektion 9.600 kr.
Kirurgisk læbeløft Lokal Udskrives samme dag 17.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation Lokal Udskrives samme dag 6.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til finansieringen af din behandling

Vores patienter har altid mulighed for at få hjælp til finansieringen af deres behandling.

Vores finansieringspartner står klar med finansieringsmuligheder, der kan tilpasses specifikt til dine finansieringsbehov. Uanset om du skal have lavet større læber med filler eller have foretaget en brystforstørrende operation, så finder vi en løsning. Du kan med andre ord altid få foretaget den foretrukne behandling nu og betale den efter behandlingen er foretaget.

Læs mere om dine finansieringsmuligheder her.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)