Læber

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Flere muligheder for at få større læber

Vi oplever at mange af vores patienter kommer til os, fordi de er kede af deres læbers størrelse og manglende fylde. Læberne er en af de fremtrædende træk i ansigtet, så er du også en af dem, der drømmer om at få smukke og fyldige læber, så er der flere måder til at opnå dette.

Læbeforstørrelse kan bl.a. opnås ved hjælp af en fedttransplantation.

 

Fedttransplantation til læberne

En transplantation af eget fedt til læberne er et godt og mere holdbart alternativ til fillers. Fordelen ved en fedttransplantation er at resultatet er mere vedvarende, fordi fedtcellerne ikke mister deres fylde med tiden. Du skal dog regne med at ca. 30% til 40% af fedtcellerne overlever transplantationen.

Ved en fedttransplantation til læberne er der en begrænsning på hvor mange fedtceller, der kan transplanteres ad gangen. Derfor kan det være nødvendigt at få en opfølgende behandling, så du opnår den ønskede størrelse læber. Læs mere på vores side for fedttransplantationer.

 

Behandlingsforløbet med læbeforstørrelse

Hos Roskilde Privathospital prioriterer vi at du kender hele dit behandlingsforløb. Vores erfaringer er at vores patienter bliver langt mere rolig omkring deres behandling, når hele forløbet er afklaret. Derfor har vi i de følgende afsnit samlet et overblik over, hvordan et behandlingsforløb kan se ud, når du skal have lavet større læber.

 

Forkonsultation

Behandlingsforløbet starter med en forkonsultation. Under konsultationen vil du møde en af vores specialister i fedttransplantation.

Sammen vil I tilrettelægge dit behandlingsforløb, så det passer specifikt til dine behov. I vil også finde ud af, om behandlingen alene kan give dig det ønskede resultat, eller om behandlingen skal kombineres med en anden behandling. Du vil få mulighed for at stille alle dine spørgsmål til behandlingsforløbet under forkonsultationen.

 

Den fedttransplanterende behandling

Under den fedttransplanterende behandling vil du være lokalbedøvet. Behandlingen starter med at fedtcellerne transplanteres fra donorområdet. Dette gøres forsigtigt, så antallet af overlevende fedtceller er så højt som mulig. Herefter skilles fedtcellerne fra vævsvæsken, så fedtcellerne er klar til den videre proces. Efter dette sprøjtes fedtcellerne i et tyndt lag ind i læberne. Behandlingen vil have en varighed af ca. en time.

 

Holdbarhed ved fedttransplantation

Til forskel for en læbeforstørende behandling med fillers, er holdbarheden ved en fedttransplantation mere vedvarende. De transplanterede fedtcellers fylde forsvinder ikke over tid, når først fedtcellerne har overlevet transplantationen. Derfor er det endelige resultat af behandlingen et permanent resultat.

 

Læs venligst ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

Priser

Nedenfor kan du se vores priser på læbeforstørrende indgreb.

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedtinjektion 9.600 kr.
Kirurgisk læbeløft Lokal Udskrives samme dag 17.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation Lokal Udskrives samme dag 6.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til finansieringen af din behandling

Vores patienter har altid mulighed for at få hjælp til finansieringen af deres behandling.

Vores finansieringspartner står klar med finansieringsmuligheder, der kan tilpasses specifikt til dine finansieringsbehov. Uanset om du skal have lavet større læber eller have foretaget en brystforstørrende operation, så finder vi en løsning. Du kan med andre ord altid få foretaget den foretrukne behandling nu og betale den efter behandlingen er foretaget.

Læs mere om dine finansieringsmuligheder her.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)