Læber

Verdens største TAK herfra!!!

Jeg vil gerne give Roskilde Privathospital mine VARMESTE anbefalinger. Alle medarbejdere – uden undtagelser – har været fuldstændig fantastiske op til og under mit forløb i går. Jeg var så hammer nervøs inden operationen, og har ringet et utal af gange med alle mulige spørgsmål for at få lidt ro i hovedet. Sekretærerne har været SÅ søde og tålmodige med mig. Tusind tak for jer, og også et kæmpe tak til anæstesisygeplejersken for at forberede mig mentalt og få mig til at føle mig helt tryg, da jeg lagde mig op på briksen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr. siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Jeg kan varmt anbefale dette sted

(..) Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Hvad er Juvederm Smile?

Juvederm er et af de største fillerbrands på verdensplan. Juvederm Smile er en ikke-permanent filler, som består af hualuronsyre og vand. Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens evne til at binde vand og gør huden strammere og fastere.

 

Hvordan virker Juvederm Smile?

Juvederm Smile benyttes til forstørrelse af både over- og underlæbe, og gelen går tilmed ind og gør, at din hud ser yngre og mere frisk ud. Hyaluronsyre, som Juvederm består af, findes naturligt i huden og bliver nedbrudt med tiden. Juverderm er altså en ikke-permanent filler, og den forventede effekt af behandlingen er ca. 6-12 måneder.

 

Behandling

Da læberne er yderst følsomme indeholder vævsfylderen lokalbedøvelse, hvilket resulterer i færre smerter. Som supplement til dette kan der ligeledes anlægges en lokal nerveblokade.

 

Efter behandling

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder normalt efter et par dage. Vi anbefaler, at du venter et par dage med at påføre make-up og udsætte dine læber for kulde, sollys, massage mv. Vi anbefaler desuden, at du får foretaget en kontrol efter 2-4 uger.

 

Risici

Der er ikke mange bivirkninger forbundet med en læbeforstørrelse med gelen Juvederm. De mest almindelige, der typisk er væk efter et par dage, er blå mærker, rødme, ømhed og hævelse.

Læs venligst ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Priser

Nedenfor kan du se vores priser på læbeforstørrende indgreb.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Filler Juvederm Ultra Smile 1. ml. 2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml. 3.000 kr.
Fedtinjektion 9.600 kr.
Kirurgisk læbeløft Lokal Udskrives samme dag 17.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation Lokal Udskrives samme dag 6.000 kr.

Generel prisliste

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet. Obs! Vi tilbyder gratis forundersøgelser frem til 1. august 2021.

Website (required)