Facelift

Huden mister sin elasticitet og spændstighed, som en del af den naturlige aldringsproces, som alle mennesker gennemgår.
I ansigtet bliver furerne og linjerne dybere i huden, og overskuddet af hud kan få kinder og mundvige til at søge nedad og ”hænge”.

Der findes forskellige typer ansigtsløftning, der tilpasses den enkelte patient.

Ved en klassisk ansigtsløftning fjerner man overskud af hud, evt. overskud af fedt og strammer den underliggende muskulatur op svarende til den nederste del af ansigtet og halsen.

En ansigtsløftning kan fjerne den løse hud, men ikke rynker. Hudens kvalitet vil være uændret. Såfremt man mest er kosmetisk generet af, at huden er rynket, vil man have en langt større effekt af en behandling mod rynker som fx Botox, Azzalure, Restylane, Sculptra, peeling eller laserbehandling.

Den ideelle kandidat til en ansigtsløftning er en slank person i alderen 45-60 år med slap hud evt. med lokaliseret fedt under hagen og ikke for mange fine rynker. Personer med en tyk uelastisk hud vil næppe synes, at der er den store forskel efter operation.

M.A.C.S LIFT

Ansigtsløftning kan foretages både hos kvinder og mænd normalt fra 45-50 års alderen.

Et ”MACS-lift” er en lodret ansigtsløftning, der giver et meget naturligt resultat. Du kan finde meget mere om denne metode ved at søge på ”nettet”.

Halsløft

Foretages principielt på samme måde som ved ansigtsløftning, men der kan man så nøjes med halsen, og derfor er det et betydeligt mindre indgreb.

Forundersøgelse

Ved konsultationen vurderes mulighederne i henhold til dine egne vurderinger og ønsker, måske er der andre muligheder fx Botox, Sculptra og Restylane eller kombinationer.

Hamsterposer under underkæben og løs hud under hagen forsvinder ved et MACS-lift. Er det ”kun” mellem – og nedre ansigt eller skal der også overvejes et pandeløft. Muligheder kan kombineres. Der vises før- og efterbilleder.