Brystforstørrende operation (BFO)

Få en brystforstørrelse på afbetaling. Læs mere

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Hvad er en brystforstørrende operation?

En brystforstørrende operation er et kirurgisk indgreb, der har til formål at øge størrelsen på en kvindes barm. Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker at få foretaget en brystforstørrende operation. Hos yngre patienter er det oftest ønsket om at få en større barm. Dette gælder særligt for kvinder, som føler, at de har for små bryster.

Hos de lidt ældre patienter skyldes det oftest et ønske om at få genskabt fylden i brystet efter en eller flere graviditeter med efterfølgende amninger. Med alderen bliver brystvævet tiltagende slapt, hvilket en brystforstørrende operation kan afhjælpe ved at genskabe volumen i brystet. Hos Roskilde Privathospital har vi samlet mere end 30 års erfaring med plastikkirurgi med et særligt fokus på brystrelaterede operationer.

Brystforstørrende operationer kan hos os bestå af følgende behandlinger:

 • Brystforstørrende operationer med silikoneimplantater
 • Brystforstørrende operationer med eget fedt

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & efterbilleder

 

Brystforstørrende operationer med silikoneimplanter

Den primære behandling inden for brystforstørrende operationer er behandlinger med silikoneimplanter. Hos Roskilde Privathospital anvender vi udelukkende de bedste silikoneimplantater på markedet. Disse kaldes for Mentor-implantater. Det særlige ved netop disse implantater er, at de er lavet af skærefast silikone, hvilket betyder, at de ikke kan lække væske fra silikonen ud i kroppen ved et eventuelt stød eller brud. Derudover er de mere naturlige at røre ved, hvilket gør, at vi kan skabe et blødt og naturligt bryst.

Endvidere skærer vi ikke i kirtelvævet, hvilket betyder, at du senere har mulighed for at kunne amme.

Vi anvender en speciel teknik ved stort hudoverskud, så man – i stedet for de traditionelle anker-ar – kan nøjes med et lille ar omkring brystvorten, når der skal fjernes det overskydende hud. Dette er en tidskrævende teknik, som resulterer i en højere pris på indgrebet. Det giver dog et væsentligt bedre og langt mere naturligt resultat. Du kan læse meget mere om vores behandlinger med silikonebryster her på denne side.

 

Brystforstørrende operationer med eget fedt

En anden behandling, som du kan overveje, er en BFO med dit eget fedt. Her benytter man fedt fra patientens egen krop til at gøre brysterne større. Selve behandlingen udføres med en tynd kanyle, hvormed man suger fedt ud fra udvalgte områder på kroppen og ind i brysterne. De mest almindelige steder at foretage fedtsugningen fra er maven, siden af maven samt lårene. Man kan også tage fedt fra patientens baller.

Denne behandlingsform er relativ ny, men er hurtigt blevet særdeles populær, da den giver et let og naturligt resultat samtidig med, at man fjerner fedt fra uønskede områder på kroppen. Sidst men ikke mindst så undgår man at få indført kunstige implantater af silikone ind i kroppen, hvilket alle ikke er lige trygge ved. I modsætning til en brystforstørrende operation med silikoneimplanter, så skal man være opmærksom på, at ca. 30 % af det transplanterede fedt går til grunde i løbet af de første par uger efter operationen. Til gengæld er der væsentligt færre bivirkninger forbundet med denne behandling. Du kan læse meget mere om vores brystforstørrende behandlinger med dit eget fedt på denne side.

 

Sådan forløber et behandlingsforløb hos os

Uanset hvilken behandling som du måtte vælge, så er en brystforstørrende operation en del af et længere forløb. Hos Roskilde Privathospital ser vi det som vores absolut vigtigste opgave at give alle vores patienter den rette vejledning hele vejen igennem ethvert forløb.

 

Før operationen

Før en eventuel operation vil du altid skulle gennemgå en indledede konsultation. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med en eventuel behandling. Konsultationen er også vores mulighed for at kunne bruge vores erfaring til at vejlede dig omkring, hvilken behandling, vi mener, vil kunne gavne dig bedst alt efter, hvad dine ønsker er. Her vil vi derfor lade dig vide, hvilke resultater du kan forvente dig af en eventuel behandling.

Vi vil også klæde dig på, så du kan forberede dig på bedste vis frem mod din behandling. Her er det særligt vigtigt at forberede sig på rette vis, hvis man skal have foretaget en brystforstørrende operation med silikoneimplantater, da selve behandlingen foretages under fuld narkose.

 

Efter operationen

Efter din behandling vil du kunne opleve nogle bivirkninger som følge af din behandling. Hvis du har valgt en brystforstørrende operation med dit eget fedt, vil du ikke have de samme gener, som ved en brystforstørrende operation med silikoneimplantater. Her vil du komme til at opleve ømhed, smerter og eventuel følelsesløshed. Dette er helt normalt, men det er stadig vigtigt, at du tilpasser din hverdag og holder dig i ro. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig med at forberede dig på denne del af processen, så du både er forberedt og kommer igennem denne periode på bedste vis.

Du vil efter din behandling blive indkaldt til opfølgende kontrol, hvor vi vurderer dine fremskridt og det endelige resultat af din behandling. I forbindelse med behandlinger med silikoneimplantater, kan der går op til seks måneder før, man kan vurdere det endelige resultat.

OBS! Har du fået foretaget en brystforstørrende operation med implantater, skal du undgå at løfte armene højt over hovedet, og du skal tilmed undgå tunge løft. Du må maks. løfte 2kg. i alt de første 4 uger, og maks. 1 kg. per arm. Du må gå ture, når du har lyst. Cykelture er tilladt efter 1- 2 uger. Efter 3-4 uger kan du dyrke sport med hensyntagen til ømhed. Du må svømme 2-3 uger efter operationen – dog skal operationssår være helet dvs. ingen synlige sårskorper.

 

Risici og bivirkninger ved den brystforstørrende operation

Der er som nævnt flere forskellige muligheder for at få foretaget en BFO. Det betyder også, at der er forskellige risici for, at bivirkninger kan opstå alt efter, hvilken brystforstørrende behandling du har valg.

Ricisi og bivirkninger vil blive gennemgået sammen med en af vores specialisten inden du påbegynder din BFO.

 

Bivirkninger ved behandling med eget fedt

Efter behandlingen vil du opleve at dine bryster og det fedtsugede område kan være ømt, spændt, rødt og hævet i dagene efter. Omkring brysterne vil de nævnte bivirkninger fortage sig efter en uges tid. Det fedtsugede område kan være rødt, hævet og misfarvet i omkring tre uger efter behandlingen.

Der er dog også andre bivirkninger, der kan forekomme, når du vælger en brystforstørrende operation med eget fedt. Assymetri mellem brysterne kan forekomme efter behandlingen. Dog har kvinder naturligt assymetriske bryster, men assymetrien kan i nogle tilfælde udjævnes ved behandlingen og i andre tilfælde ændres forskelligheden ikke. Det er desuden meget sjældent at assymetri opstået efter behandling kræver en korrigerende behandling efterfølgende.

I meget sjældne tilfælde kan blødning eller infektion efter behandlingen opstå. Dette sker kun for under 1% af patienterne og kræver en ny operation eller anden behandling for at sikre, at blødningen eller infektionen stoppes. Føleforstyrrelser i det behandlede område er en anden type af bivirkning, du kan opleve i tiden efter en BFO behandling. Dette fortager sig oftest efter tre til seks måneder. Herefter vil du genvinde følesansen stille og roligt. I nogle tilfælde kan forskellige område være længere tid end andre områder om at genvinde følesansen. I meget sjældne tilfælde er tabet af følesansen permanent. Efter en fedtsugning kan det fedtsugede område være ujævnt. Dette forsvinder hos de fleste patienter efter en periode på ca. seks til ni måneder. Har du mistanke om at du har en eller flere af de nedenstående bivirkninger, bedes du tage kontakt til os med det samme.

 • Bivirkninger der kan opstå efter BFO med eget fedt:
 • Assymetri
 • Efterblødning
 • Infektion
 • Føleforstyrelser
 • Ujævnheder i det fedtsugede område

 

Bivirkninger ved BFO med silikoneimplantater

Lige som ved en brystforstørrende operation med eget fedt kan infektion og efterblødning opstå i det behandlede område. Infektioner og efterblødning sker dog kun i meget få tilfælde. Under 1% af patienterne, der får behandlingen, oplever dette. Derudover kan rødme, irritation, hævelse og ømhed også opleves ved en BFO med silikoneimplantater. Også føleforstyrrelser kan forekomme, men i langt de fleste tilfælde kommer følesansen tilbage i det behandlede område efter omrking et kvart til et halvt år. Tidsperioden kan variere fra patient til patient.

Specielt for brystforstørrende operationer med brystimplantater, såsom silikoneimplantater, er der andre ricisi for bivirkninger, du bør kende til. Hos en ekstremt lille andel af patienter, der får foretaget en BFO med implantater, oplever patienten at få hævede lymfekirtler. Der er dog kun en mulig sammenhængen mellem brystimplantater og hævede lymfekirtler.

Kapseldannelse opstår hos mellem fem og syv procent af patienter, der får en brystforstørrende operation med et brystimplantat. Kapseldannelse sker fordi et implantat er et fremmedlegme i kroppen. Kroppen forsøger at indkapsle fremmedlegmet i bindevæv. Bindevævet kan blive hårdt, hvorved kapseldannelse opstår.

Brystimplantater kan briste efter de er blevet indopereret. Hos Roskilde Privathospital bruger vi implantater af skærefast silikone, så hvis et brystimplantat brister, vil silikonen ikke flyde ud, men derimod blive inde i bindevævskapslen rundt om silikoneimplantatet. Mistænker du, at du har en eller flere af de nævnte bivirkninger, beder vi dig kontakte klinikken med det samme, så vi kan behandle bivirkninger

Bivirkninger der kan opstå ved behandling med silikoneimplantater:

 • Assymetri
 • Hævede lymfekirtler
 • Kapseldannelse
 • Bristede brystimplantater.

 

Hvad koster en brystforstørrende operation?

Prisen på en brystforstørrende operation varierer alt efter, hvilken behandling du ønsker. Priserne i Danmark kan variere meget fra klinik til klinik, men her hos Roskilde Privathospital tilbyder vi kun de absolut bedste behandlinger, så alle vores patienter kan få et så flot og naturligt resultat som muligt. Vores brystforstørrende operationer med silikone koster fra 36.000 kr. Hertil kan der tilkøbes yderligere tillægsydelser. Vores brystforstørrende operationer med eget fedt koster fra 44.000 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Priser på en brystforstørrende operation (BFO)

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, 1 side 10.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, begge sider 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation uanset, hvilken metode du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)