Brystforstørrende operation (BFO)

Få foretaget en brystforstørrende operation på afbetaling. Læs mere

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

Hvad er en brystforstørrende operation?

En brystforstørrende operation er et kirurgisk indgreb, der har til formål at øge størrelsen på en kvindes barm. Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker at få foretaget en brystforstørrende operation. Hos yngre patienter er det oftest ønsket om at få en større barm. Dette gælder særligt for kvinder, som føler, at de har for små bryster.

Hos de lidt ældre patienter skyldes det oftest et ønske om at få genskabt fylden i brystet efter en eller flere graviditeter med efterfølgende amninger. Med alderen bliver brystvævet tiltagende slapt, hvilket en brystforstørrende operation kan afhjælpe ved at genskabe volumen i brystet. Hos Roskilde Privathospital har vi samlet mere end 30 års erfaring med plastikkirurgi med et særligt fokus på brystrelaterede operationer.

Brystforstørrende operationer kan hos os bestå af følgende behandlinger:

  • Brystforstørrende operationer med silikoneimplantater
  • Brystforstørrende operationer med eget fedt

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Brystforstørrende operationer med silikoneimplanter

Den primære behandling inden for brystforstørrende operationer er behandlinger med silikoneimplanter. Hos Roskilde Privathospital anvender vi udelukkende de bedste silikoneimplantater på markedet. Disse kaldes for Mentor-implantater. Det særlige ved netop disse implantater er, at de er lavet af skærefast silikone, hvilket betyder, at de ikke kan lække væske fra silikonen ud i kroppen ved et eventuelt stød eller brud. Derudover er de mere naturlige at røre ved, hvilket gør, at vi kan skabe et blødt og naturligt bryst.

Endvidere skærer vi ikke i kirtelvævet, hvilket betyder, at du senere har mulighed for at kunne amme.

Vi anvender en speciel teknik ved stort hudoverskud, så man – i stedet for de traditionelle anker-ar – kan nøjes med et lille ar omkring brystvorten, når der skal fjernes det overskydende hud. Dette er en tidskrævende teknik, som resulterer i en højere pris på indgrebet. Det giver dog et væsentligt bedre og langt mere naturligt resultat. Du kan læse meget mere om vores behandlinger med silikonebryster her på denne side.

 

Brystforstørrende operationer med eget fedt

En anden behandling, som du kan overveje, er en BFO med dit eget fedt. Her benytter man fedt fra patientens egen krop til at gøre brysterne større. Selve behandlingen udføres med en tynd kanyle, hvormed man suger fedt ud fra udvalgte områder på kroppen og ind i brysterne. De mest almindelige steder at foretage fedtsugningen fra er maven, siden af maven samt lårene. Man kan også tage fedt fra patientens baller.

Denne behandlingsform er relativ ny, men er hurtigt blevet særdeles populær, da den giver et let og naturligt resultat samtidig med, at man fjerner fedt fra uønskede områder på kroppen. Sidst men ikke mindst så undgår man at få indført kunstige implantater af silikone ind i kroppen, hvilket alle ikke er lige trygge ved. I modsætning til en brystforstørrende operation med silikoneimplanter, så skal man være opmærksom på, at ca. 30 % af det transplanterede fedt går til grunde i løbet af de første par uger efter operationen. Til gengæld er der væsentligt færre bivirkninger forbundet med denne behandling. Du kan læse meget mere om vores brystforstørrende behandlinger med dit eget fedt på denne side.

 

Sådan forløber et behandlingsforløb hos os

Uanset hvilken behandling som du måtte vælge, så er en brystforstørrende operation en del af et længere forløb. Hos Roskilde Privathospital ser vi det som vores absolut vigtigste opgave at give alle vores patienter den rette vejledning hele vejen igennem ethvert forløb.

 

Før operationen

Før en eventuel operation vil du altid skulle gennemgå en indledede konsultation. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med en eventuel behandling. Konsultationen er også vores mulighed for at kunne bruge vores erfaring til at vejlede dig omkring, hvilken behandling, vi mener, vil kunne gavne dig bedst alt efter, hvad dine ønsker er. Her vil vi derfor lade dig vide, hvilke resultater du kan forvente dig af en eventuel behandling.

Vi vil også klæde dig på, så du kan forberede dig på bedste vis frem mod din behandling. Her er det særligt vigtigt at forberede sig på rette vis, hvis man skal have foretaget en brystforstørrende operation med silikoneimplantater, da selve behandlingen foretages under fuld narkose.

 

Efter operationen

Efter din behandling vil du kunne opleve nogle bivirkninger som følge af din behandling. Hvis du har valgt en brystforstørrende operation med dit eget fedt, vil du ikke have de samme gener, som ved en brystforstørrende operation med silikoneimplantater. Her vil du komme til at opleve ømhed, smerter og eventuel følelsesløshed. Dette er helt normalt, men det er stadig vigtigt, at du tilpasser din hverdag og holder dig i ro. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig med at forberede dig på denne del af processen, så du både er forberedt og kommer igennem denne periode på bedste vis.

Du vil efter din behandling blive indkaldt til opfølgende kontrol, hvor vi vurderer dine fremskridt og det endelige resultat af din behandling. I forbindelse med behandlinger med silikoneimplantater, kan der går op til seks måneder før, man kan vurdere det endelige resultat.

 

Hvad koster en brystforstørrende operation?

Prisen på en brystforstørrende operation varierer alt efter, hvilken behandling du ønsker. Priserne i Danmark kan variere meget fra klinik til klinik, men her hos Roskilde Privathospital tilbyder vi kun de absolut bedste behandlinger, så alle vores patienter kan få et så flot og naturligt resultat som muligt. Vores brystforstørrende operationer med silikone koster fra 32.000 kr. Hertil kan der tilkøbes yderligere tillægsydelser. Vores brystforstørrende operationer med eget fedt koster fra 40.000 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Brystoperationer

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 32.000 Kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II. 5.000 Kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 37.000 Kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
Udskiftning af implantater 32.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat 5.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation uanset, hvilken metode du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)