Bryst forstørrende operation (BFO)

Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker at få foretaget en brystforstørrende operation (BFO). Hos yngre patienter er det oftest ønsket om et større bryst der er gældende, hvorimod den lidt ældre patient typisk ønsker at få genskabt fylde efter graviditet og amning. Med alderen bliver brystvævet tiltagende slapt, i disse situationer kan en BFO genskabe volumen. Vores mål er at skabe et naturligt og harmonisk udseende.

På Roskilde Privathospital har vi specialiseret os i BFO, der efterlader så lidt synlige ar som muligt. Implantaterne anbringes via et zig-zag formet ar gennem brystvorten (i modsætning til de fleste klinikker, hvor arret er placeret under brystet.) Endvidere skæres der ikke igennem kirtelvævet, således at mulighederne for senere at kunne amme er til stede. Dette er en tidskrævende teknik, som resulterer i en højere pris på indgrebet. Lejlighedsvis ønsker patienter den billigere adgang via folden under brystet.

På Roskilde Privathospital anvender vi de dyreste/bedste implantater på markedet (Mentor, skærefast silikone).

Kontakt os via mail kontakt@roskildeprivathospital.dk eller telefon 46325005 for at høre mere omkring vores brystforstørrende operationer.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer. Vi ønsker dig varmt velkommen i Roskilde.

phone + 45 46 32 50 05