Brystforstørrelse med eget fedt

Få en brystforstørrelse på afbetaling. Læs mere

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt foregår ved, at fedt flyttes fra en del af kroppen til brysterne. Indgrebet er blevet langt mere populært de seneste år, da man undgår at få et fremmedlegeme (brystimplantat) ind i kroppen. Ved forundersøgelsen vil du sammen med kirurgen gennemgå operationen og finde ud af, om du er egnet til at få foretaget en brystforstørrelse med eget fedt.

Hvis man er tynd kan det være vanskeligt at fedtsuge tilstrækkeligt med fedt til brystforstørrelsen. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at anvende implantater. De mest almindelige steder at foretage fedtsugningen er fra maven, siden af maven samt lårene. Hvis man får foretaget en brystforstørrelse med eget fedt, skal man forvente, at ca. 30 % af det transplanterede fedt går til grunde i løbet af de første par uger efter operationen. Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc. Den forventede varighed af behandlingsresultatet varierer meget fra patient til patient og kan hurtigt ødelægges ved overvægt. Bemærk, at tobaksrygning skal undgås 2 måneder før og efter alle brystoperationer.

 

Fedttransplantation

Fedttransplantation er en plastikkirurgisk procedure, hvor man flytter patientens egne fedtceller fra et område af kroppen – hyppigst fra mave, hofter eller lår – til forstørrelse af enten bryster eller balder.

 

Behandling

Det kan foregå i lokalbedøvelse såvel som i fuld bedøvelse. Fedt suges ud med en meget tynd kanyle med små huller og med et lille undertryk. Det skal gøres meget skånsomt for at bevare så mange levende fedtceller som muligt. Når fedtet er suget ud fordeles det skånsomt, således at fedtes skilles fra vævsvæsken.

Fedtet indeholder, ud over levende fedtceller, også stoffer der fremmer heling og stamceller, der yderligere fremmer heling, og gør at huden bliver yngre at se på. I kosmetisk kirurgi anvendes fedttransplantation derfor til at give både fylde og en mere ungdommelige hud i fx ansigt og på hænder. Den hyppigst udførte operation er brystforstørrelse. Ikke alle fedtceller overlever dog proceduren, og man skal påregne, at 30 % af fedtet går til i løbet af de første 3 måneder, hvorfor man nogle gange må gentage behandlingen. Man kan også behandle gamle skader fx ar, nedadhængende øjenlåg mv.

 

Efter behandling

Hullerne i huden er så små, at de ikke skal sys. Ved lidt større transplantationer skal du muligvis anvende kompression på donorstedet i 1-3 uger. Du kan tage bad dagen efter operationen. Varigheden er formentlig en livslang effekt på fylde, hvis du holder vægten. Almindelige aldersforandringer vil naturligvis fortsætte. Det endelige resultat ses efter ca. 3-4 måneder. Her vurderes resultatet sammen med plastikkirurgen, og det besluttes, om der eventuelt skal foretages endnu en behandling.

 

Risici og bivirkninger ved en brystforstørrelse med eget fedt

En operation er hårdt for kroppen at få foretaget og en operation påvirker kroppen i større eller nogen grad. Derfor vil der altid være en risiko for at større eller mindre bivirkninger vil opstå efter enhver type af operation. Der er også en risiko for at bivirkninger kan opstå, når du får foretaget en brystforstørrelse med eget fedt.

Som patient på Roskilde Privathospital sørger vi for at du er bekendt med risici og bivirkninger forud for din operation. Hvilke bivirkninger, der er en risiko for, kan opstå, vil blive gennemgået under den indledende konsultation forud for din behandling. Eventuelle øgede individuelle risici for bivirkninger vil også blive gennemgået under konsultationen.

Bivirkninger

Der er flere almindelige bivirkninger som mange patienter oplever efter at have fået en brystforstørrelse med eget fedt. Dette omfatter asymmetri, nedsat føleevne, ujævnheder i det fedtsugede område.

Asymmetriske bryster

Det er helt normalt at der er lidt forskel på det højre og venstre bryst. Er forskellen meget øjenfaldende kan den i langt de fleste tilfælde udjævnes med en brystoperation.

Efter en brystforstørrende operation med eget fedt er det ikke unormalt at der er mindre forskelle. Dog vil dette få brysterne til at se mere naturlige ud. Asymmetri efter en brystoperation kræver meget sjældent en korrigerende operation.

Nedsat føleevne

I de første mellem tre og seks måneder kan du opleve en nedsat føleevne omkring brystet. I langt de fleste tilfælde genvinder kroppen føleevnen efter denne periode. Kun i meget få tilfælde er den nedsatte føleevne permanent.

Ujævn hud

Som ved alle andre typer af fedtsugninger, er der en risiko for at jævnheder i huden kan opstå. De fleste patienter oplever at ujævnhederne forsvinder efter seks til ni måneder. Dog oplever nogle få at der går længere tid.

Sjældne bivirkninger

Blandt de sjældne bivirkninger, der kan opstå, findes blødning efter operationen og infektion. De sjældne bivirkninger forekommer hos en meget lille procentdel af de patienter, der får foretaget en brystforstørrelse med eget fedt. Under 1 % af patienterne kan opleve de sjældne bivirkninger.

Sjældne bivirkninger:

  • Blødning efter operation
  • Infektion

For yderligere se venligst informationen om fedtsugning og ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer”.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Gør det ondt at få lavet en brystforstørrelse med eget fedt?

En operation er et større indgreb i kroppen, hvilket betyder at der vil være noget ubehag forbundet med at få foretaget en brystforstørrelse med eget fedt. Dog vil vores kompetente specialister rådgive dig i, hvordan ubehaget kan lindres efter behandlingen.

Hvor lang tid holder en brystforstørrelse med eget fedt?

Når du får foretaget en brystforstørrelse med eget fedt, vil mellem 60% og 70% af det transplanterede fedtvæv gå tabt. Derfor kan det være nødvendigt at få foretaget mere end en behandling for at opnå det ønskede resultat. Resultatet af en brystforstørrende behandling med eget fedt er varigt.

Ofte stillede spørgsmål

 

Priser

Brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

Generel prisliste

 

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation uanset, hvilken metode du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)