Fjernelse af silikone: Et ønske om at få taget implantaterne ud

Få din behandling på afbetaling. Read more

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Fjernelse af silikone: Hvordan foregår dette?

Man har længe haft mulighed for at lave brystforstørrende operationer, og i mange år var det den eneste mulighed silikonebryster. I dag er der ikke samme risiko ved at få lavet silikonebryster, idet silikoneimplantaterne har udviklet sig meget gennem tiden. Der bliver derfor lavet mange brystforstørrende operationer med silikoneimplantater, som i dag føles ganske naturlige.

Men der er også nogle kvinder, som gerne vil have sine naturlige bryster tilbage igen, hvorfor de ønsker at få fjernet silikonen. Det er heldigvis både en simpel og sikker procedure, som vi har stor erfaring med her hos Roskilde Privathospital. En fjernelse af silikone foregår ved samme proces som en brystreduktion, ud over at man ikke fjerner brystvæv, men derimod blot silikonen.

Ved en fjernelse af silikone vil det oftest være nødvendigt at få lavet et brystløft, hvor overskydende hud bliver fjernet. Huden er meget elastisk, hvorfor den er blevet udvidet af implantatet. Oftest – især grundet alderen – vil huden ikke kunne trække sig tilbage, hvorfor det er nødvendigt at fjerne noget af den overskydende hud, så der også er et fint – men naturligt – resultat efter fjernelsen af silikonen.

Det er altid muligt at fjerne silikone, og patienten kan altid få råd og vejledning til, hvilke muligheder vedkommende har, og hvilke forventninger der kan stilles til resultatet. Når man vælger at fjerne silikone – og det ikke er fordi, at man gerne vil have en brystforstørrende operation på anden vis – er det typisk på grund af, at man gerne vil opnå et naturligt, aldrende udtryk.  

 

Silikoneimplantater

Som ovenstående også antyder, har silikoneimplantaterne været igennem en stor udvikling. Hos Roskilde Privathospital bliver der udelukkende brugt de bedste silikoneimplantater på markedet, som i dag er Mentor-implantater. Disse er lavet af fast silikone, hvilket betyder, at silikonen ikke vil lækkes ud i kroppen, hvis implantatet mod forventning bliver ødelagt. Det giver derfor en større sikkerhed for patienten, hvorfor mange kvinder i dag vælger silikoneimplantater, selvom der er andre muligheder for brystforstørrende operationer.

Derudover vil Mentor-implantaterne give et mere naturligt udtryk, i og med de – trods den faste silikone – er meget bløde. Det er også muligt at vælge form på implantaterne, så de får den form, der passer bedst til patientens kropstype og -form. Patienten kan derfor få foretaget en fjernelse af silikone, hvorefter der kan indsættes nye implantater, som passer til det udtryk, patienten har et ønske om. 

Med sådan en løsning kan patienten nemlig beholde sine bryster, som de er, men på grund af udviklingen inden for silikoneimplantater, er der stor mulighed for at korrigere formen, fastheden samt størrelsen. Det er derfor ikke usædvanligt, at der efter en fjernelse af silikone bliver indsat nye implantater.

Du kan læse om vores silikoneimplantater her.

 

Et ønske om en brystforstørrende operation på anden vis

Hvis det ikke er for at opnå et mere naturligt og aldrende udtryk eller nye silikoneimplantater, vil fjernelse af silikone oftest være grundet et ønske om en anden form for brystforstørrende operation. Der er nemlig rig mulighed for at få lavet en brystforstørrende operation på anden vis, hvor silikonen bliver fjernet og erstattet af enten fedt eller et saltvandsimplantat.

Er dette ønsket, vil det være muligt i samme operation at få indsat mindre fylde, hvilket derfor vil reducere brysternes størrelse, eller få indsat et større implantat og derfor opnå mere fylde. På grund af udviklingen inden for silikoneimplantater vil de fleste fravælge saltvandsimplantater og få indsat silikone igen, hvorfor Roskilde Privathospital kun tilbyder brystforstørrende operationer med enten silikone eller med patientens eget fedt.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

Saltvandsimplantater efter fjernelse af silikone

Der er ikke en stor forskel på saltvandsimplantater og silikoneimplantater, specielt ikke når det kommer til risiciene. Begge implantater er omkranset af silikone, hvilket vil sige, at implantatets ydre er af silikone, uanset hvilket et der vælges. Forskellen er selvfølgelig indholdet, hvor et saltvandsimplantat bliver fyldt med saltvand. Skulle der derfor gå hul på implantatet, vil kroppen ikke tage skade.

Grundet udviklingen af silikoneimplantater vil silikonen ikke længere flyde ud i kroppen, hvorfor kroppen ikke længere er udsat på samme vis som tidligere, hvis der skulle gå hul på et silikoneimplantat. Med silikone vil der kunne skabes et mere naturligt udtryk, hvilket er det udtryk, de fleste gerne vil opnå. Hvis der er et ønske om fjernelse af silikone, kan det derfor være værd at overveje, om silikonen skal erstattes af et nyt silikoneimplantat eller korrigeres af patientens eget fedt i stedet.

 

Anvendelse af patientens eget fedt i stedet for silikone

Ved at fjerne silikone vil brystet af gode grunde blive mindre. Har patienten derfor et ønske om ikke at miste hele fylden, er det det muligt at fylde brystet med fedt. Dette kræver, at man har overskydende fedt på kroppen, som skal flyttes til brysterne. Dette kan du få undersøgt hos en kirurg, hvis denne form for brystforstørrende operation lyder tiltalende.

Der vil oftest blive taget fedt fra maven, hofterne eller ballerne, som bliver suget ud med en kanyle og ’skudt’ ind i brysterne – igen ved hjælp af kanylen. Du kan læse om brystforstørrelse med eget fedt her, hvor fedtet i dette tilfælde skal udfylde den tomme plads fra fjernelsen af silikonen.

 

At fjerne silikone…

Der er altid mulighed for at få indsat nye implantater eller fylde brystet med patientens eget fedt, men der er også mulighed for at lade brysterne være naturlige uden implantat eller ekstra fedt, hvor det som beskrevet kan være nødvendigt at løfte brystet og derfor fjerne overskydende hud.

Du vil som patient ved Roskilde Privathospital altid blive vejledt og rådgivet professionelt, så du sammen med din kirurg finder den rette løsning for fjernelse af silikone.

Priser

Fjernelse af brystimplantater

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fjernelse af brystimplantater, 1 side Fuld Udskrives samme dag 17.000 kr.
Fjernelse af brystimplantater, 2 sider Fuld Udskrives samme dag 25.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, 1 side 10.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, begge sider 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
Fjernelse af brystimplantat, 1 side Lokal Udskrives samme dag 14.000 kr.
Fjernelse af brystimplantater, 2 sider Lokal Udskrives samme dag 22.000 kr.
En Bloc (fjernelse af brystimplantat + kapsel) Fuld Udskrives samme dag 47.500 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Udover at vi gerne vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser på markedet. Vi er dog klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)