Flotte bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling Læs mere

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Mange kvinder er utilfredse med deres bryster

Der er meget forskel på, hvornår kvinder synes, at deres bryster er flotte. Derfor er der også stor forskel på, hvorfor mange kvinder er utilfredse med deres bryster.

På Roskilde Privathospital møder vi oftest at vores kvindelige patienter enten er utilfredse med størrelsen på deres bryster, asymmetrien mellem brysterne, manglende fylde eller er utilfredse med deres indadvendte brystvorter. Utilfredsheden kan også bunde i en kombination af flere forhold, der gør, at du synes, dine bryster kunne være flottere.  

Derfor tilbyder vi flere forskellige behandlinger, der kan give dig de bryster, du drømmer om.

 

Sådan kan du få flotte bryster

Ønsker du at få mindre bryster, bryster der hænger knapt så meget, større bryster eller måske mere fylde i dine bryster, så har vi en behandling, der passer til dig. Valget af behandling, der kan give dig flotte bryster, afhænger af hvad du godt kunne tænke at få ændret ved dine nuværende bryster.

Vi har mange års erfaring med brystoperationer inden for brystforstørrende behandlinger med implantat eller eget fedt, brystløft, brystreduktion og behandling af indadvendte brystvorter.

 

Brystforstørrende operationer med implantater

Synes du ikke, at du har flotte bryster, fordi dine bryster enten er for små eller har for lidt fylde, så kan en brystforstørrende behandling med implantater være den rigtige behandling for dig. På Roskilde Privathospital benytter vi kun brystimplantater af høj kvalitet, der er gennemtestet, fra Mentor.

Mentor har mere end 50 års erfaringer med udvikling af implantater, der holder i mange år ud i fremtiden. Derfor erstatter Mentor også dit implantat hvis du skulle være så uheldig, at implantatet skulle gå i stykker eller begynde at lække. Ønsker du at få flotte bryster med implantater, kan du vælge imellem saltvandsimplantater eller silikoneimplantater.

Valget af implantattype og -form afhænger meget af, hvilket udseende du foretrækker. Derfor er det vigtig, at du forud for en behandling med implantater overvejer, hvilken brystform du synes er flot.

 

Saltvandsimplantat eller silikoneimplantat

Saltvandsimplantater består af en tynd silikone hinde, der fyldes med saltvand.

Fordelen ved et saltvandsimplantat er, at det er lettere at forme og derfor lettere for vores læger at give en naturlig form. Ulempen ved et saltvandsimplantat er, at implantatet lettere taber sin fylde fordi den tynde hinde af silikone nemmere kan revne eller lække. Dette er dog ikke farligt for dig fordi saltvandet naturligt vil blive optaget i kroppen og udskilt med din urin. Sammenlignet med silikoneimplantater, skal saltvandsimplantatet udskiftes oftere. Saltvandsimplantatet skal skiftes hvert 10. til 15. år, men er til forskel for silikoneimplantatet nemmere og hurtigere at skifte.

Vores silikoneimplantater er lavet i skærefast silikone. Silikonen i implantatet er derfor ikke flydende og kan ikke flyde ud af implantatet. Fordelen ved implantater er, at denne type implantat ikke mister sin fylder over tid. Ulempen ved silikoneimplantater er, at mange patienter synes, det er en ubehagelig tanke at have indopereret et fremmedlegeme i kroppen i form af et silikoneimplantat.

 

Runde eller dråbeformede silikoneimplantater

Inden for silikoneimplantater kan du hos Roskilde Privathospital vælge mellem at få runde eller dråbeformede implantater i silikone.

Det runde silikoneimplantat giver mere fylde i hele brystet og en mere markant kavalergang. Med runde implantater bliver dine bryster mere runde og symmetriske end de ellers ville være fra naturens side.

Det dråbeformede implantat er formet som en dråbe, der giver dit bryst mere fylde i bunden end i toppen. På den måde vil bryster med et dråbeformet implantat i højere grad ligne et naturligt bryst. Du kan derfor forvente, at du vil få mere naturligt udseende bryster med et dråbeformet implantat sammenlignet med et silikoneimplantat.

 

Brystforstørrende operation med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt er i løbet af de seneste år blevet mere populært til at få større bryster eller bryster med mere fylde. Behandlingen er især blevet populær som alternativ til brystforstørrende behandlinger med implantater. Forklaringen er, at mange patienter ikke ønsker at få indopereret et fremmedlegeme i kroppen, såsom et silikone- eller saltvandsimplantat, når de ønsker at ændre størrelse, form eller fasthed på deres bryster.

Under den brystforstørrende operation fjerner kirurgen fedt fra enten din mave, hofter eller lår. Fedtet transplanteres herefter til dit ene eller begge bryster, der mangler fylde. Er du tynd skal du være opmærksom på. at det kan være svært at transplantere nok fedt fra mave, hofter eller lår. Forklaringen på dette er, at fedtmængden på kroppen ikke er stor nok til at transplantere. Derfor er det vigtig at overveje om, dette er den rette behandling for dig til at få flotte bryster.

 

Få flottere bryster med et brystløft

Et brystløft kan give dig lettere, symmetriske og flotte bryster, hvis du er generet af et hængende asymmetrisk bryst.

På Roskilde Privathospital har vi mange års erfaring med at skabe smukke bryster ved brug af behandlingen brystløft. Derfor er vi klar over at, hvis du har brug for et brystløft, kan der være flere grund til hvorfor. Mange kvinder oplever fx., at brystet begynder at hænge efter amning og graviditet eller som en del af kroppens naturlige aldring.

For at du får de bryster du drømmer om, kan brystløftet kombineres med andre behandlinger for at give det ønskede resultat.

 

Brystreduktioner kan skabe balance

Ønsker du at få flotte bryster ved at gøre dem mindre, kan en brystreducerende behandling være det rigtige for dig.

Mange af vores kvindelige patienter ønsker at få deres nuværende bryster reduceret i størrelse, fordi de i dagligdagen er irriteret af dem. Fx irriteres mange kvinder dagligt af tyngden og størrelsen på deres bryster, fordi brysterne enten har stor indflydelse på deres evne til at dyrke motion eller giver kvinderne smerter i nakke og skuldre. Uanset grunden, kan for store bryster have stor indflydelse på dit liv og skabe mange problemer.

Hos Roskilde Privathospital har vi mange års erfaringer med brystreducerende behandlinger, der kan give dig de bryster, du drømmer om.

 

Korrigering af indadvendte brystvorter

Har du indadvendte brystvorter, kan dette være en årsag til, at du ikke synes, du har flotte bryster.

I mange år har vi på Roskilde Privathospital behandlet kvinder for indadvendte brystvorter. Ofte er årsagen til, at dine og andre kvinders brystvorter vender indad, at mælkegangen mellem mælkekirtlerne og brystvorten er for kort. Der kan også være andre mindre hyppige årsager til, at dine brystvorter vender indad, som kræver en undersøgelse forud for din behandling hos os.

Behandlingen er en simpel operation, der vil give dig flotte bryster med brystvorter, som vender udad. 

Priser og finansieringsmuligheder

Dine drømmebryster kan variere meget i pris alt efter, hvilken behandling eller kombination af behandlinger, du ønsker for at få flotte bryster.

Du kan læse mere om priserne og vores forskellige behandlinger i vores generelle prisliste. F.eks. starter vores behandlinger med implantater starter fra 32.000 kr., et brystløft fra 18.000 kr., en brystreduktion starter fra 29.000 kr. og prisen for en behandling for indadvendte brystvorter begynder på 8.000 kr.

Med henblik på at gøre det så nemt for dig at få de bryster du drømmer om, har du mulighed for at få din behandling finansieret rentefrit. Med finansiering gennem Roskilde Privathospital kan du få et personlig tilpasset lån, der tager højde for dine lånebehov. Derfor kan vi med sikkerhed finde en finansieringsaftale, der passer til dig.

 

Risici

Generelt er der risici forbundet med alle typer af operationer uanset, hvor dygtig kirurgen og det kirurgiske personale er. Derfor er der altid en risiko for at pådrage sig en infektion eller blodpropper efter en operation. Dog er det kun i meget få tilfælde, at sådanne komplikationer opstår.

Efter operationen, når du er nyopereret, er det vigtigt, at du følger kirurgens eller lægens anvisninger den første tid, imens såret heler. På den måde mindsker du sandsynligheden for at komplikationer vil opstå. Vi anbefaler derfor, at du holder dig i ro de første dage efter din operation. Du kan læse mere om risici og hvad du skal være opmærksom på ved operationer under vores patientinfo.

 

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

 

Brystforstørrelse

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, 1 side 10.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, begge sider 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

 

Brystløft / brystreduktion

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystløft, lille (Round Block) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Brystløft, lille (Lollipop) Lokal Udskrives samme dag 20.000 kr.
Brystløft, stor (stort Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Brystreduktion Fuld Udskrives samme dag 46.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)