Grimme bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling Læs mere

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Forskellige former for ”grimme bryster”

Der kan være mange årsager til, at man føler, at ens bryster er grimme. Det vil altid være subjektivt, hvornår bryster er ’grimme’ – og i sidste ende, er det kun en selv, der kan afgøre, hvornår ens bryster er smukke og naturlige.

Nogle af de hyppigste årsager til, at vores patienter føler, at deres bryster er grimme er:

  • Eftervirkninger efter en fejlslagen brystoperation
  • Brysterne er meget asymmetriske
  • Brysterne hænger
  • Brysterne kan være for små
  • Man kan have en indadvendt brystvorte

 

Eftervirkninger efter en tidligere brystoperation

Hos Roskilde Privathospital bliver vi ofte kontaktet af kvinder, der har fået udført en brystoperation andetsteds og nu desværre er endnu mere kede af deres bryster, end de var før.

Der kan være mange forskellige grunde til, at barmens generelle udseende er blevet forværret, og vi har således set lidt af hvert igennem tiden. Uanset hvad der måtte være tilfældet for dig, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig med at rette op på brysterne og give dig det resultat, du i første omgang var ude efter.

 

’Grimme bryster’ betyder ofte asymmetriske bryster

For mange kvinder gælder det, at der kan sættes et lighedstegn imellem skæve asymmetriske bryster og ’grimme bryster’. Det handler altså ikke nødvendigvis så meget om udseendet af det enkelte bryst, men om at de to bryster ikke tager sig ud på samme vis.

De fleste kvinders bryster er en smule forskellige i størrelsen – det er helt normalt og er sjældent noget, der har stor betydning. Er der meget stor størrelsesforskel, kan det imidlertid være til gene, fordi det netop kommer til at se asymmetrisk ud.

Foruden at der kan være forskel på brysternes størrelse, gælder det også, at deres placering kan være forskellig, hvilket igen kan betyde, at man føler, man har grimme bryster. En asymmetrisk barm kan skyldes, at ét bryst er begyndt at hænge mere end det andet, men det kan også skyldes genetik.

 

Brystet kan komme til at hænge

En tredje årsag til at nogle kvinder føler, at deres bryster er grimme, er at det ene eller begge bryster hænger. Kvinders bryster kommer naturligt til at hænge mere med alderen, men særligt for kvinder, der har en meget stor barm, kan dette gøre en stor forskel for udseendet at brysterne.

 

Brystet kan være for lille

En fjerde årsag til at nogle kvinder føler, at de har grimme bryster, er at de føler, at deres bryster er for små. Dette er relativt normalt i dag, da mange kvinder ønsker at få lavet større bryster, der matcher deres eget billede af dem selv.

 

Man kan have en indadvendt brystvorte

En sidste meget udbredt årsag til at nogle kvinder mener, at deres bryster ikke er pæne, er at de har en indadvendt brystvorte.

Typisk skyldes indadvendte brystvorter, at en del af brystvævet er for stramt. Det er ikke farligt, men det har en æstetisk indflydelse på brystet, ligesom det kan være med til at besværliggøre amning. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er umuligt at amme med indadvendte brystvorter, det kan blot kræve lidt ekstra arbejde.

Ved en pludselig vægtøgning kan brystvorterne desuden begynde at vende sig indad. I et sådant tilfælde kan problemet som regel afhjælpes, hvis du taber dig, men er de indadvendte brystvorter medfødte så at sige, er der ikke meget at gøre. Ved hjælp af et kirurgisk indgreb er det muligt at rette brystvorterne ud.

Har dine brystvorter tidligere vendt udad, hvorefter de pludselig trækker sig ind i brystet, kan det være tegn på sygdom. Søg derfor læge, hvis en eller begge brystvorter pludselig ændrer sig drastisk.

Behandling af grimme bryster

Ligesom der kan være flere forskellige årsager til, hvorfor nogle opfatter deres bryster som værende grimme, så er der også mange forskellige behandlingsmuligheder. I nogle tilfælde kan man vælge at kombinere flere forskellige behandlingstyper for at få det bedste resultat. Nedenfor vil vi kort gennemgå de mest udbredte behandlinger.

 

Behandlinger ved asymmetriske bryster

Føler du, at du har grimme bryster, fordi de ikke er symmetriske, kan det være relevant at overveje en brystforstørrende operation eller et brystløft.

Ved en brystforstørrende operation kan man sikre, at brysterne får den samme fylde, og de behøver ikke nødvendigvis blive gjort meget større – medmindre dette er ønsket selvfølgelig. Til proceduren kan man benytte enten implantater eller patientens eget fedt, og det er selvfølgelig helt op til den enkelte, hvor stor volumen brysterne skal have.

For at opnå et ensartet resultat er det nødvendigt, at give begge bryster lidt mere fylde. Ønsker du ikke at få meget større bryster, er det imidlertid primært det mindste af de to bryster, der får øget sin volumen, så det opnår samme størrelse som det største bryst. Ved et brystløft er der mulighed for at korrigere for asymmetrisk placering af brysterne ved at løfte det ene bryst mere end det andet. Da der sjældent udelukkende er tale om en asymmetrisk placering af brystet, men også en asymmetri i størrelsen, vil det som regel give god mening at kombinere et brystløft med en brystforstørrende operation.

 

Behandlingsmuligheder ved hængebryster

Hvis du har en meget stor barm, der kan medføre at dine bryster hænger, vil vi ofte anbefale at lavet en brystreducerende operation.

Ved en brystreducerende operation fjerner man en del af brystvævet og den overskydende hud, så det største bryst opnår samme størrelse og form som det mindste bryst. Det giver god mening at vælge denne løsning, hvis du har en stor barm, der medfører gener i form af rygsmerter. I forbindelse med en brystreducerende operation vil det typisk være nødvendigt også at udføre et brystløft. På den måde skabes der symmetri i brysternes placering, og de kommer således til både at have samme størrelse, form og placering.

 

Behandlingsmuligheder ved for små bryster

Ved personer der har for små bryster, vil vi anbefale, at man får lavet en brystforstørrende operation – enten med sit eget fedt, eller med implantater. På Roskilde Privathospital anvender vi MENTOR-implantater, da de er de mest sikre implantater på markedet, der giver det bedste resultat.

 

Behandling af indadvendte brystvorter

Indadvendte brystvorter kan behandles relativt hurtigt. Ved denne behandling lægges et lille snit på hver side ved ”foden” af brystvorten. Herefter klippes mælke strengene i brystvorten over, så den trækkes frem igen. Selve behandlingen foregår i lokalbedøvelse, og du kan udskrives samme dag.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, 1 side 10.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, begge sider 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)