Kapseldannelse omkring brystimplantater

Få hjælp til finansiering af din behandling Read more

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Varm anbefaling herfra

Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Forløbet ved en brystforstørrelse med plastikkirurg Marie Louise von Sperling.

Hvad er kapseldannelse?

Kapseldannelse er en tilstand, der kan opstå efter en brystforstørrende operation, hvis der dannes en for tyk bindevævshinde i brystet. Hvis bindevævshinden bliver for tyk, kan det medføre, at ens bryster bliver mere runde og endnu mere faste, hvilket kan medføre ømhed og smerter.

Når du får lavet en brystforstørrende operation med implantater, så vil kroppen helt automatisk opfatte brystimplantaterne som fremmedlegemer, kroppen skal beskyttes imod. Af den grund udvikles der i begyndelsen en tynd bindevævshinde omkring brystimplantaterne, hvilket er kroppens naturlige reaktion på et fremmedlegeme. Denne proces gør sig gældende, uanset hvilket fremmedlegeme du ville få indopereret i kroppen.

Den tynde bindevævshinde betyder i udgangspunktet ikke noget, hvis den arter sig, som den skal. Desværre kan den med tiden dog vokse sig tykkere og langsomt begynde at indkapsle implantaterne, så brysterne bliver mere runde og faste.

 

Er kapseldannelse farligt?

Nej, kapseldannelse er i sig selv ikke farligt, men det kan genere og medføre smerter og ømhed i brysterne. En kapseldannelse føles hård, og jo hårdere den er, desto flere smerter vil du typisk også have. Derudover bliver kapslen også tykkere og skrumper meget ind, hvilket kan få dine bryster til at se deforme og anderledes ud.

Du kan sagtens leve med kapseldannelse, men grundet de komplikationer og ændringer, som den kan medføre, vælger flere at få fjernet implantaterne og samtidigt få brudt eller fjernet den kapsel, der har lagt sig omkring de gamle implantater.

Spørgsmålet, der melder sig hos mange, er dog: ”Kan man få nye implantater efter kapseldannelse?” Ja, det kan du sagtens. Når man har fået fjernet de gamle implantater og brudt kapslen rundt om, kan du allerede efter nogle måneder få indopereret nye implantater. Der går typisk seks måneder, før du kan få nye brystimplantater, men det afhænger i høj grad af din helingsproces og generelle sundhed.

 

Hvem får kapseldannelse?

Det er rigtigt svært at sige, hvem der nøjagtigt får kapseldannelse omkring implantaterne. Fænomenet forekommer hos 2 % af alle patienter, som får en brystforstørrende operation med implantater, men det kan skyldes en række forskellige faktorer som f.eks. kirurgens teknik, blødning, infektion og ikke mindst implantattype. Derfor er det umuligt at slå fast, hvorvidt patient A, B og C får kapseldannelser eller ej.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at risikoen for kapseldannelse er mindre, når du får lavet skærefaste silikoneimplantater af god kvalitet, som f.eks. dem fra Mentor. Skærefaste implantater er nemlig fremstillet i skærefast silikone, hvilket betyder, at silikonen ikke kan flyde ud, hvis der skulle gå hul på implantatet. Skærefaste implantater minimerer faktisk risikoen for kapseldannelse, da udflydende silikone i højere grad disponerer for kapseldannelse.

Går du med tankerne om at få lavet en brystforstørrende operation med implantater? I så fald skal du sørge for at vælge en klinik og kirurg, som arbejder med skærefaste implantater. Vi benytter os udelukkende af skærefaste implantater fra Mentor med livstidsgaranti, hvilket er din garanti for et holdbart og flot resultat.

 

Kan jeg undgå kapseldannelse ved en brystforstørrende operation?

Kapseldannelse opstår helt naturligt, fordi din krop ønsker at beskytte dig mod fremmedlegemerne: brystimplantater. Vil du gerne minimere risikoen for eller helt undgå kapseldannelse, kan du med fordel kigge nærmere på brystforstørrende operationer med eget fedt. Ved denne type operation opererer du nemlig ikke fremmedlegemer ind i kroppen, og du vil dermed ikke på samme måde danne arvæv, som kan udvikle sig til kapseldannelse.

Risikoen for kapseldannelse er dog meget lille (2 %), og af den grund er det ikke noget, du skal være synderligt bange for opstår – især ikke, hvis du får det klaret på en ordentlig og professionel klinik som Roskilde Privathospital. Vi har mere end 30 års erfaring med brystforstørrende operationer, med og uden implantater, og du er derfor garanteret et smukt og godt resultat hos os.

Hvordan kan man behandle kapseldannelse?

Kapseldannelse kan desværre ikke behandles på medicinsk vis. Den eneste måde at slippe af med kapseldannelse på er ved en ny operation, hvor implantaterne og kapslerne fjernes. Kirurgen bruger de gamle ar til at fjerne implantaterne og bryde kapslen, således du ikke får nye ar ved operationen. Selvom det naturligvis ikke er ønskværdigt, at du skal have fjernet dine implantater, er det den eneste mulighed for at komme kapseldannelsen til livs. Heldigvis har du mulighed for at få nye implantater indopereret efter nogle måneder, hvis dette ønskes.

Risikoen for kapseldannelse er utrolig lille, og det bør derfor ikke være frygten for netop dét, der holder dig fra at få lavet en brystforstørrende operation. Går du og drømmer om en større, fyldigere og mere fast barm, kan du altså roligt booke en indledende konsultation hos Roskilde Privathospital.

Priser på udskiftning af implantater

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring, inkl. udskiftning Fuld Udskrives samme dag 39.000 Kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 Kr.
– Tillæg:  Dråbeformede implantater 7.000 Kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse 7.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse begge sider 14.000 Kr.
– Tillæg: Hul på implantat 5.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Udover at vi gerne vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser på markedet. Vi er dog klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystforstørrende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)