Nye bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling. Read more

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Camilla, januar 2022

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for, hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Varm anbefaling herfra

Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Valg af implantater med plastikkirurg Javed Akram

Sådan kan du få lavet nye bryster

Der kan i dag være mange årsager til, hvorfor nogle kvinder ønsker at få lavet nye bryster. Det betyder også, at der ikke findes én metode til at lave nye bryster, da det afhænger af den enkelte patients situation og udgangspunkt. Med brystkirurgi kan man dog ændre en kvindes bryst på mange måder, så man får et smukt og naturligt resultat.

Nogle af de hyppigste årsager til, at kvinder ønsker at få lavet nye bryster, er:

  • De ønsker at få lavet større bryster
  • De ønsker at få mere symmetriske bryster
  • De ønsker at få lavet mindre bryster
  • De ønsker at få løftet deres bryst

 

Hvis du ønsker at få lavet større bryster

En af de hyppigste årsager til, at kvinder ønsker at få lavet nye bryster, er at de ønsker at få lavet dem større. Hvis du ønsker at få lavet større bryster kan dette gøres med en brystforstørrende operation. Brystforstørrende operationer kan både laves med implantater og med ens eget fedt.

Brystforstørrende operationer med implantater kaldes ofte også for silikonebryster. Ved disse operationer indsættes et silikoneimplantat ind under brystmusklen, som medvirker til at gøre brystpartiet større og brysterne mere runde.

Du kan dog også vælge at få lavet brystoperationer med dit eget fedt. Ved disse behandlinger anvendes fedt fra patientens egen krop, hvilket herefter sprøjtes ind i brysterne på patienten. Ved disse behandlinger kombinerer man således en brystforstørrende operation og en fedtsugning for at få det ønskede resultat. De mest almindelige steder at foretage fedtsugningen fra til disse behandlinger er fra maven, siden af maven, samt lårene.

Hvis man er meget tynd, kan denne behandling ikke altid anvendes, da der ikke er fedt nok at tage. Denne behandling er blevet mere og mere populær, da man ikke får et fremmedlegeme ind i kroppen i form af et implantat. Dog må man forvente at en del af den transplanterede fedt vil gå tabt igen, hvorfor man muligvis skal gentage denne behandling for at få det ønskede resultat.

 

Hvis du ønsker at få lavet mere symmetriske bryster

En anden årsag til, at nogle kvinder ønsker at få lavet nye bryster, er, at de ønsker at få mere symmetriske bryster. Kvindes bryst er fra naturens side ikke symmetrisk, men tværtimod asymmetrisk.

For nogle kan dette føre til, at de ikke er helt tilfreds med deres udseende, hvilket kan påvirke deres selvværd. I disse tilfælde er en hyppigt anvendt behandling igen brystforstørrende operationer med implantater. Særligt silikoneimplantater kan have den effekt, at de skaber en rundt og symmetrisk udseende hos patienten. Du kan læse meget mere om de forskellige typer implantater på denne side.

 

Hvis du ønsker at få lavet mindre bryster

En tredje årsag til, at nogle kvinder ønsker at få lavet nye bryster, er, at deres bryster lige nu er for store. At have for store bryster kan medføre en række fysiske gener, udover at det ligesom for personer, der føler, at de har for små bryster, også kan have en negativ indvirkning på en persons selvværd.

Kvinder der har meget store bryster oplever således ofte smerter i ryggen, nakken og særligt skulderen. I disse tilfælde kan vi med en brystreduktion fjerne overskydende væv fra brystet og på den måde afhjælpe generne hos patienten og stadig skabe et naturligt udseende.

 

Hvis du ønsker at få løftet dit bryst

En fjerde årsag til, at nogle kvinder ønsker at få lavet nye bryster, er, at deres bryster er faldet ned og derved er kommet til at hænge. Dette kan være resultatet af flere årsager. Det er typisk patienter, som har været gravide og har ammet, eller som har været igennem et større vægttab, som oplever manglende fylde eller hængende bryster. Sidst men ikke mindst kan det også blot være et resultat af naturlig aldring.

Der er flere forskellige måder at udføre et brystløft på, og dine muligheder afhænger i høj grad af din krops nuværende udformning, samt hvilke ønsker du har for det endelige resultat. For eksempel er det individuelt, hvor meget kirtelvæv og hud, som det hængende bryst består af, og derfor er det også individuelt, hvad der skal gøres for at få det optimale resultat for dig.

Et brystløft kombineres ofte enten med en brystforstørrende operation eller en brystreduktion, alt afhængigt af patientens udgangspunkt.

 

Vi ønsker altid at skabe et smukt og naturligt resultat for alle vores patienter

Uanset hvilken behandling du måtte være interesseret i, så ser vi det altid som vores vigtigste opgave at give alle vores patienter den bedste rådgivning og vejledning. Vi arbejder altid for at finde de bedste løsninger for alle vores patienter, så de kan få netop det udseende og den krop, som de drømmer om. Vi er blandt Danmarks mest erfarne inden for brystoperationer.

Vores kirurger har mere end 25 års erfaring. Derfor er der ingen spørgsmål, som du kan stille os, som vi ikke kan svare på. Vi har uden tvivl hørt det før. Vores erfaring er afgørende for, at vi kan give vores patienter den bedste behandling og det mest naturlige resultat.

 

Hvad koster det at få lavet nye bryster?

Prisen for at få lavet nye bryster afhænger af, hvilken behandling du ønsker at gøre brug af. Priserne for henholdsvis en brystforstørrende operation, et brystløft eller fjernelse af implantater er således meget forskellige. Brystforstørrende operationer koster fra 32.000 kr. imens brystløft koster fra 18.000 kr. Ofte laves flere behandlinger på samme tid for at få det bedste resultat.

Ved de enkelte behandlinger har du også mulighed for at tilkøbe f.eks. andre implantater, som kan påvirke den endelige pris. Uanset hvilken behandling du måtte vælge, kan du dog glæde dig over, at vores priser er yderst konkurrencedygtige. Derudover tilbyder vi en meget attraktiv finansiering, hvilket gør, at du for et relativt beskedent beløb hver måned kan dele din betaling op i mindre bider.

 

Vores værdier: Etik, engagement & omhu

Som privathospital og virksomhed er vi baseret på nogle rodfæstede værdier, som vi lægger stor vægt på i det daglige i mødet med vores patienter. For os er det afgørende at udvise det højeste niveau af såvel etik som engagement og omhu. Vi ved at vores arbejde kan få stor på vores patienters liv, både i dag og i fremtiden. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgive at udvise det højeste niveau af etik.

Vi giver altid vores ærlige mening til vores mulige patienter, også i de situationer, hvor vi ikke vil anbefale en given behandling, selvom det måtte patientens store ønske. En anden ting der yderst vigtig for os, er vores patienters sikkerhed. Vi ønsker at give vores patienter de bedste rammer for at få en succesfuld behandling.

Der indebærer blandt andet, at vi kan skabe den højeste grad af tryghed igennem hele behandlingen, hvilket både afspejler sig i den måde vores lokaler er indrettet på samt den måde, vi arbejder på i det daglige og de procedurer som vi følger. Derudover har vi også som princip, at vores patienter altid skal have den samme behandler igennem ethvert forløb hvis muligt. Hos os vil du derfor ikke kunne opleve at få stillet en ny kirurg i udsigt, hvis du allerede har fået foretaget en del af din behandling.

Vi har tidligere gennemgået akkreditering i henhold til den danske kvalitetsmodel uden anmærkninger, hvilket betyder højeste kvalitet inden for læge-og personalefagligt niveau, udstyr, sikkerhed, og at man lever op til sine værdier. Akkrediteringen skal senere genoptages, indtil da følger vi uændrede principper.

 

Almene forholdsreglerAlmene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Dette skal du undgå i tiden efter operationen

I tiden umiddelbart efter operationen er der en række ting, du skal være særligt opmærksom på. Vi anbefaler, at du undgår at løfte tunge ting og specielt systematiske løft i form af gymnastik, fitnesstræning, vægtløftning og flytning. Det er altså primært bevægelser med armene oppe over hovedet, som du bør undgå i to måneder efter operationen. Dette er for at skåne arrene omkring brystet.

Derudover bør du anvende bh både om dagen og om natten i de første tre måneder efter operationen. Herudover er det meget vigtigt, at du venter med at tage sol eller at gå i solarium til efter de sidste tråde er fjernet.

Men selv efter trådene er fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operation – i hvert fald så længe de er røde. Hvis du har været igennem en brystreducerende operation, så bør du først begynde gymnastik, svømning eller anden sport seks uger efter operationen. Dette skyldes, at det som udgangspunkt skal undgås, at armene strækkes op over hovedet, da det kan gøre arrene værre eller strække i dem.

Priser på brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

Generel prisliste

Finansiering af nye bryster

På Roskilde Privathospital vil vi også gerne hjælpe dig til at få råd til din behandling, også hvis du ikke har pengene lige nu. Vi er godt klar over, at en brystforstørrende operation koster mange penge, men vi ved også af personlig erfaring, hvor vigtigt det er for mange at få foretaget deres behandling. Du har derfor mulighed for at få en særlig afdragsordning. Vi tilbyder finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Hos os kan du få en afdragsperiode på 24 måneder, hvilket gør, at du kan dele dine betalinger op i mindre bidder.

Med et finansieringslån i samarbejde med os, kan du få en ydelse på kun 903,-. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere dine nye bryster på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en konsultation

Hvis du går med et ønske om at få større bryster, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.