Udskiftning af brystimplantater

Udskiftning af brystimplantater Læs mere

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Hvornår skal mine brystimplantater skiftes?

Der kan være forskellige situationer, hvor det er mest hensigtsmæssigt at skifte et brystimplantat. Nogle af de mest udbredte årsager er:

  • Patienten ønsker et andet udseende fremadrettet
  • Brystimplantatet er blevet for gammel
  • Implantatet er gået i stykker
  • Patienten oplever smerter eller ubehag omkring brystet
  • Patienten har ikke fået et tilfredsstillende resultat

 

Patienten ønsker et nyt udseende

En årsag til at nogle får udskiftet deres brystimplantater er, at de ønsker et nyt udseende. Nogle personer ønsker således efter en årrække at gøre brug af et andet slags implantat end tidligere. Det kan for eksempel være, at en person ønsker at få erstattet et rundt brystimplantat med et dråbeformet implantat eller ønsker en større eller mindre barm.

 

Brystimplantaterne er blevet for gamle

Silikoneimplantater har en naturlig holdbarhedsperiode. Når denne udløber, skal implantaterne skiftes. Der kan dog være stor forskel på, hvor ofte enkelte implantater skal skiftes. Grunden til at disse skal skiftes er, at implantaterne naturligt bliver slidt og med tiden kan gå i stykker.

Nogle implantater har en levetid på 10-15 år. Hos Roskilde Privathospital anvender vi dog Mentor-implantater, der er de mest gennemtestede på markedet. Disse har typisk en holdbarhedstid på mellem 20-25 år. Implantater fra Mentor er lavet af skærefast silikone, som er med til at mindske risikoen for, at de går i stykker. Saltvandsimplantater har omvendt en væsentligt større risiko for at gå i stykker.

 

Implantatet er gået i stykker

En anden grund til, at man skal have skiftet sit brystimplantat, er, hvis det går i stykker. Dette sker som før nævnt ikke særligt ofte for Mentor-implantater, der er lavet af skærefast silikone, hvorimod saltvandsimplantater nemmere kan gå i stykker.

Her flyder saltvandsblandingen i implantatet ud i kroppen. Det udgør ikke en sundhedsmæssig risiko for personen det sker for, men det gør, at brystet kommer til at miste en del af fylden i sit bryst.

 

Patienten oplever smerter eller komplikationer

En fjerde årsag til, at nogle vælger at få fjernet eller udskiftet sine brystimplantater er, hvis der er opstået komplikationer i forbindelse med en operation. En mulig komplikation kan være kapseldannelse.

Kapseldannelse er en tilstand, der kan opstå efter en brystforstørrende operation, hvis der dannes en for tyk bindevævshinde i brystet. Hvis bindevævshinden bliver for tyk, kan det medføre, at ens bryster bliver mere runde og endnu mere faste, hvilket kan medføre ømhed og smerter.

Du kan sagtens leve med kapseldannelse, men grundet de komplikationer og ændringer, som den kan medføre, vælger flere at få fjernet implantaterne og samtidigt få brudt eller fjernet den kapsel, der har lagt sig omkring de gamle implantater. Kapseldannelse rammer dog kun 2% af alle personer, der får lavet en brystforstørrende operation.

 

Patienten har ikke fået et tilfredsstillende resultat

En sidste mindre udbredt årsag er, at patienten har fået et utilfredsstillende resultat efter en behandling. Der kan være mange faktorer der spiller ind på det endelige resultat. Her er både kirurgernes individuelle evner samt ikke mindst det valgte implantat og patientens forventninger afgørende.

Udskiftning af implantater: Sådan foregår det

Når man skal udskifte et brystimplantat, vil man typisk anlægge et nyt snit i det gamle ar fra den første behandling. Brystimplantater kan indopereres på flere måder. Det mest hyppige er at lægge implantatet under selve brystet. Dog kan man også lægge implantatet ind både over og under brystmusklen eller kombinere begge disse. Sidst men ikke mindst kan man også indlægge implantater via armhulen og brystvorten.

Alt efter hvilken behandling du tidligere har fået, kan snittet være lagt enten under brystet eller det kan være lagt i armhulen. Hvis du oplever kapseldannelse efter en behandling, hvor implantatet er indlagt via armhulen, vil man dog ikke lægge et nyt snit i det gamle ar, men i stedet lave et nyt snit under brystet.

 

Fuld narkose ved udskiftning af brystimplantater

Fjernelse af brystimplantater foregår altid under fuld narkose på Roskilde Privathospital. Andre steder vil du opleve, at de tilbyder lokalbedøvelse, hvilket naturligvis også gør prisen lavere end vores. Vi har imidlertid god erfaring med at operere under fuld narkose, og mange af vores patienter foretrækker også at være i fuld narkose frem for lokalbedøvelse.

 

Forløbet efter fjernelse af brystimplantater

Når du vælger at få udskiftet dine implantater på Roskilde Privathospital, sørger vi altid for et kontrolforløb efterfølgende. Lige så snart operationen er færdig, vil du blive kørt til opvågning, hvor du er under konstant overvågning, indtil du er vågen og klar efter bedøvelsen. Før du kan tage hjem, vil du også have en snak med en af vores sygeplejersker, som vil fortælle dig om dit operationsforløb og give dig endnu mere viden omkring, hvad du skal være opmærksom på i tiden efter operationen.

Når du forlader vores klinik, vil du ikke blot være blevet klogere på de forholdsregler, du skal tage dig efter operationen. Du vil også have fået en tid til kontrol, så vi kan følge op på, at helingsprocessen skrider ordentligt frem.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Operation

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 32.000 Kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II. 5.000 Kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 37.000 Kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat 5.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag, for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du at få udskiftet dine silikoneimplantater, så er du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til operationen eller ønsker at booke en indledende konsultation.

Uanset hvilke spørgsmål eller tvivl, du ligger inde med, står vi klar til at rådgive dig på bedste vis, så du får et tilfredsstillende resultat. Derudover vejleder vores kirurger dig altid med udgangspunkt i netop dine ønsker og din nuværende situation. Er du i stedet interesseret i at se vores priser, kan du tjekke vores prisliste, hvor du finder priserne for fjernelse af brystimplantater.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)