Krop

Få foretaget en kropsoperation på afbetaling. Fra 903 kr. rentefrit / mdr. Læs mere

Plastikkirurgisk operationer – herunder fedtsugning af lår, mave, hage samt hudreduktion

De mest efterspurgte operationer på kroppen er fedtsugning og behandling af slap hud med hudreduktion på mave, arme og lår efter fx graviditet og større vægttab. Derudover foretager vi baldeforstørrelse med eget fedt.

Fedtsugning er i sig selv ikke velegnet som metode til vægttab, men bør udelukkende anvendes ved en abnorm fedtfordeling.

Den forventede varighed af behandlingsresultatet kan varierer fra patient til patient og resultatet kan ødelægges ved fornyet vægtøgning og/eller graviditet.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Hos os kan du få en afdragsperiode på 24 måneder, hvilket gør, at du kan dele dine betalinger op i mindre bider. Med et finansieringslån i samarbejde med os, kan du få en ydelse på kun 903 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)

Anmeldelse
Date
Service
Fedtsugning af lår
Bedømmelse