Baldeforstørrelse med eget fedt

Baldeforstørrelse med eget fedt foregår ved hjælp af at fedt flyttes fra en del af kroppen til balderne. Indgrebet er blevet mere populært over de seneste tid og der er flere kvinder der ønsker at få tilført mere volumen til dette område. Samtidig undgår man brugen af baldeimplantater som kan give alvorlige komplikationer.

Ved forundersøgelsen vil plastikkirurgen gennemgå operationen og man finder ud af om du er egnet til at få foretaget baldeforstørrelsen med fedt. Hvis patienten er tynd kan det være vanskeligt at få tilstrækkeligt med fedt til baldeforstørrelsen. Baldeforstørrelse foretages i fuld bedøvelse og indledes med at man foretager fedtsugning ud for flankerne, hofterne, samt lårene. Herefter renses fedtet og overføres til mindre sprøjter, hvorefter det er klart til at blive sprøjtet ind i balderne.

Hvis man får foretaget en baldeforstørrelse med eget fedt skal man forvente at ca. 30 % af det transplanterede fedt går til grunde i løbet af de første uger efter operationen.

Efter operationen skal du i videst mulige omfang aflaste området, da det har betydning for overlevelsen af det transplanterede fedt. Derfor er det vigtigt at du sover på maven eller siden og helt undgår at sidde på balderne de første 2 uger efter operationen.

Den forventede varighed af behandlingsresultatet kan være permanent, men kan hurtigt ødelægges ved overvægt. Tobaksrygning skal undgås 2 måneder før og efter operationen.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer. Vi ønsker dig varmt velkommen i Roskilde.

phone + 45 46 32 50 05