Fedtsugning ansigt

Få fedtsugning af ansigt på afbetaling. Læs mere

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Bliv fri for et buttet ansigt

Hvis man har et fyldigt ansigt, kan man nemt se yngre ud, da huden ser elastisk ud. Men hvis man har for meget fylde efter en vægtøgning eller vægttab, så kan furer omkring næse og mund blive tydeligere, og man kan udvikle buler under hagen.

Et ansigt med større fedtdepoter og furer kan være nedarvet igennem familien eller stamme fra aldring og vægtændringer. Ofte kan et buttet ansigt også resultere i fedtdepoter omkring hage og hals, som kan være generende.

 

Hvordan påvirker behandlingen dit udseende?

En fedtsugning af ansigtet kan gøre en stor forskel i forhold til, hvordan du og andre opfatter dig selv. Som ung er huden stadig så fleksibel, at en fedtsugning af ansigtet godt kan fungere alene. Men jo ældre man bliver, jo mindre bliver hudens fleksibilitet, og det kan betyde, at man får løs hud efter fedtsugninger. I disse tilfælde kan man kombinere forskellige behandlinger alt efter, hvad ens ønskede resultat er. Vil man gerne have et slankere og yngre ansigtet, så kan man med fordel supplere med et ansigtsløft eller med en behandling af de rynker, der er kommet med årene.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Sådan foregår behandlingen

Før man begynder, har man en indledende konsultation og forundersøgelse med en af vores kirurger. Her aftales om operationen skal være et isoleret indgreb eller bør kombineres med andre behandlinger for at give det ønskede resultat.

Ved konsultationen og inden selve fedtsugningen gennemgås indgrebet, og du vil blive informeret om de risici, der kan opstå ved operationen. Under behandlingen får man indsprøjtet lokalbedøvelse i de nødvendige områder, hvorefter kirurgen suger fedtdepoterne ud med en steril kanyle igennem et snit i huden. Dette snit lukkes ofte med sting, som tages ud efter det antal dage, som aftales med kirurgen.

Efter behandlingen skal man bruge bandageplaster i 3-10 dage, hvorefter man skal bruge det i 3 uger om natten. Vævet falder på plads efter 2-3 måneder, og processen tilpasses den enkelte patient. Der er specifikke forholdsregler, man skal tage for at få det bedste resultat. Læs venligst vores information om almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt inden behandlingen.

 

Er der nogle bivirkninger ved behandlingen

Som ved alle typer af operationer kan man opleve bivirkninger efter en fedtsugning af ansigtet, herunder en fedtsugning af halsen. Generelt er der en lille, men tilstedeværende risiko for at man får alvorlige bivirkninger. Bivirkningerne kan blandt andet være:

  • Ømhed og misfarvning
  • Følelsesløshed
  • Ujævnhed
  • Infektion
  • Vævsdød

Ømhed og misfarvning: I den første tid efter behandlingen vil man kunne mærke en ømhed i det behandlede område, og der kan opstå misfarvninger i form af blå mærker. Dette vil dog forsvinde igen efter 2 til 4 ugers tid.

Følelsesløshed: En anden bivirkning er, at man kan få forstyrret følenerverne og opleve nedsat følelse i området i et stykke tid. Denne følelsesløshed aftager normalt efter 3 til 6 måneder. Der er dog en lille risiko for, at denne følelse kan være permanent.

Ujævnheder: Der kan opstå ujævnheder i det behandlede område, hvis der er blevet suget for meget eller lidt fedt ud af kroppen. Det kan også forekomme, hvis huden er for slap eller har for lidt elasticitet og derfor ikke strækker sig ordentlig. Sørg derfor for at massere de opererede områder og bruge det anbefalede bandage for at jævne ujævnheder.

Infektion: Der kan, som ved alle former for kirurgiske indgreb, ske infektioner ved fedtsugninger. Det er dog yderst sjældent, og hvis det sker, behandles man med antibiotika. Infektioner kan kendes på hævelse, dunkende smerter, feber og rødme i området.

Vævsdød: Der er en meget lille risiko for at opleve vævsdød, hvor huden i det behandlede område mister sin blodforsyning og dør. Dette sker i overfladiske dele af huden og behandles med sårpleje. Hvis der er en dybere skade i vævet, fjernes det med kirurgi.

 

Hvad koster en fedtsugning af ansigt?

Hos os vil en koster en fedtsugning af ansigtet fra 15.000 kr. Prisen kan variere alt efter, om du vælger at kombinere en eller flere behandlinger med fedtsugningen. Hvis du skal have foretaget fedtsugninger i flere områder, tilbyder vi altid 25% rabat på det billigste område.

 

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Fuld pris for dyreste region og 25% rabat på yderligere regioner.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedttransplantation ansigt, 1. behandling Lokal Udskrives samme dag Fra 14.000 kr.
Fedttransplantation ansigt, 2. behandling Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.
Ansigtsløftning m. halsløft fra siden Fuld Indlægges 1 døgn 48.000 kr.
– Tillæg ved samtidig fedttransplantation 10.000 kr.
Kalkunhage, fedtsugning Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Kalkunhage, udvidet halsløft Fuld Udskrives samme dag  28.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en fedtsugning, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)