Fedtsugning ansigt

Få fedtsugning af ansigt på afbetaling. Læs mere

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr. siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Verdens største TAK herfra!!!

Jeg vil gerne give Roskilde Privathospital mine VARMESTE anbefalinger. Alle medarbejdere – uden undtagelser – har været fuldstændig fantastiske op til og under mit forløb i går. Jeg var så hammer nervøs inden operationen, og har ringet et utal af gange med alle mulige spørgsmål for at få lidt ro i hovedet. Sekretærerne har været SÅ søde og tålmodige med mig. Tusind tak for jer, og også et kæmpe tak til anæstesisygeplejersken for at forberede mig mentalt og få mig til at føle mig helt tryg, da jeg lagde mig op på briksen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla

Jeg kan varmt anbefale dette sted

(..) Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Bliv fri for et buttet ansigt

Hvis man har et fyldigt ansigt, kan man nemt se yngre ud, da huden ser elastisk ud. Men hvis man har for meget fylde efter en vægtøgning eller vægttab, så kan furer omkring næse og mund blive tydeligere, og man kan udvikle buler under hagen.

Et ansigt med større fedtdepoter og furer kan være nedarvet igennem familien eller stamme fra aldring og vægtændringer. Ofte kan et buttet ansigt også resultere i fedtdepoter omkring hage og hals, som kan være generende. Fedtdepoter i ansigtet kan sløre knoglestrukturen og udviske ens kæberand og kindben, der ellers indrammer dit ansigt.

 

Fedtsugning af kinder

Et særligt område i ansigtet, hvor fedt typisk samler sig, er omkring kinderne. Dette kendetegnes særligt ved små børn, der kan få store og karismatiske æblekinder. Men selvom det er nuttet hos små børn, så er det langt fra alle voksne, der ønsker at have tykke kinder.

Når man bliver ældre eller taber sig, kan furerne omkring næse og mund blive tydeligere og trække huden nedad. Det udstrækker huden og kan skabe såkaldte hamsterkinder, der poser omkring ens kæbeparti. For mange associeres dette med at blive gammel, da hudens elasticitet og furer forværres med tiden. Man kan dog bringe nyt liv til ansigtet ved at fjerne depoterne og lave opstrammende behandlinger. Den manglende elasticitet i huden i ansigtet betyder også, at huden omkring øjnene ofte begynder at hænge, så der dannes poser under øjnene. I disse tilfælde vil en øjenlågsoperation kunne afhjælpe problemet.

 

Hvordan påvirker behandlingen dit udseende?

En fedtsugning af ansigtet kan gøre en stor forskel i forhold til, hvordan du og andre opfatter dig selv. Med en fedtsugning i kinderne får man et mindre buttet ansigt, specielt hvis det kombineres med et indgreb på hagen og halsen.

Som ung er huden stadig så fleksibel, at en fedtsugning af ansigtet godt kan fungere alene. Men jo ældre man bliver, jo mindre bliver hudens fleksibilitet, og det kan betyde, at man får løs hud efter fedtsugninger. I disse tilfælde kan man kombinere forskellige behandlinger alt efter, hvad ens ønskede resultat er. Vil man gerne have et slankere og yngre ansigtet, så kan man med fordel supplere med et ansigtsløft eller med en behandling af de rynker, der er kommet med årene.

 

Sådan foregår behandlingen

Før man begynder, har man en indledende konsultation og forundersøgelse med en af vores kirurger. Her aftales om operationen skal være et isoleret indgreb eller bør kombineres med andre behandlinger for at give det ønskede resultat.

Ved konsultationen og inden selve fedtsugningen gennemgås indgrebet, og du vil blive informeret om de risici, der kan opstå ved operationen. Under behandlingen får man indsprøjtet lokalbedøvelse i de nødvendige områder, hvorefter kirurgen suger fedtdepoterne ud med en steril kanyle igennem et snit i huden. Dette snit lukkes ofte med sting, som tages ud efter det antal dage, som aftales med kirurgen.

Efter behandlingen skal man bruge bandageplaster i 3-10 dage, hvorefter man skal bruge det i 3 uger om natten. Vævet falder på plads efter 2-3 måneder, og processen tilpasses den enkelte patient. Der er specifikke forholdsregler, man skal tage for at få det bedste resultat. Læs venligst vores information om almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt inden behandlingen.

 

Er der nogle bivirkninger ved behandlingen

Som ved alle typer af operationer kan man opleve bivirkninger efter en fedtsugning af ansigtet, herunder en fedtsugning af halsen. Generelt er der en lille, men tilstedeværende risiko for at man får alvorlige bivirkninger. Bivirkningerne kan blandt andet være:

  • Ømhed og misfarvning
  • Følelsesløshed
  • Ujævnhed
  • Infektion
  • Vævsdød

Ømhed og misfarvning: I den første tid efter behandlingen vil man kunne mærke en ømhed i det behandlede område, og der kan opstå misfarvninger i form af blå mærker. Dette vil dog forsvinde igen efter 2 til 4 ugers tid.

Følelsesløshed: En anden bivirkning er, at man kan få forstyrret følenerverne og opleve nedsat følelse i området i et stykke tid. Denne følelsesløshed aftager normalt efter 3 til 6 måneder. Der er dog en lille risiko for, at denne følelse kan være permanent.

Ujævnheder: Der kan opstå ujævnheder i det behandlede område, hvis der er blevet suget for meget eller lidt fedt ud af kroppen. Det kan også forekomme, hvis huden er for slap eller har for lidt elasticitet og derfor ikke strækker sig ordentlig. Sørg derfor for at massere de opererede områder og bruge det anbefalede bandage for at jævne ujævnheder.

Infektion: Der kan, som ved alle former for kirurgiske indgreb, ske infektioner ved fedtsugninger. Det er dog yderst sjældent, og hvis det sker, behandles man med antibiotika. Infektioner kan kendes på hævelse, dunkende smerter, feber og rødme i området.

Vævsdød: Der er en meget lille risiko for at opleve vævsdød, hvor huden i det behandlede område mister sin blodforsyning og dør. Dette sker i overfladiske dele af huden og behandles med sårpleje. Hvis der er en dybere skade i vævet, fjernes det med kirurgi.

 

Hvad koster en fedtsugning af ansigt?

Hos os vil en koster en fedtsugning af ansigtet samt kinderne 12.000 kr. Prisen kan variere alt efter, om du vælger at kombinere en eller flere behandlinger med fedtsugningen. Hvis du skal have foretaget fedtsugninger i flere områder, tilbyder vi altid 25% rabat på det billigste område.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

Fuld pris for dyreste region og 25% rabat på yderligere regioner.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedttransplantation ansigt, 1. behandling Lokal Udskrives samme dag Fra 14.000 kr.
Fedttransplantation ansigt, 2. behandling Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.
Ansigtsløftning m. halsløft fra siden Fuld Indlægges 1 døgn 48.000 kr.
– Tillæg ved samtidig fedttransplantation 10.000 kr.
Kalkunhage, fedtsugning Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Kalkunhage, udvidet halsløft Fuld Udskrives samme dag  28.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en fedtsugning, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet. Obs! Vi tilbyder gratis forundersøgelser frem til 1. august 2021.

Website (required)