Fedtsugning af arme

Få fedtsugning af arme på afbetaling. Læs mere

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Hvorfor samler dit fedt sig på armene? 

Der kan være mange årsager til, hvorfor fedtet sætter sig nogle steder på kroppen frem for andre. Særligt ens individuelle hormonbalance og genetik spiller en stor rolle, når kroppen lagrer fedtet rundt omkring på kroppen. Dine gener har stor indflydelse på, hvordan din krops struktur, form og facon er, og om du er mere eksponeret end andre overfor at udvikle meget fedtvæv på armene. 

Skyldes dine store arme hormoner og genetik, kan det være meget vanskeligt at komme af med de overskydende fedtdepoter ved hjælp af træning og sund kost alene. I disse tilfælde vælger mange at få foretaget en fedtsugning af armene for at fjerne det uønskede fedtvæv. 

Dog har livsstil, fedtprocent, træningsrutiner og kost også stor indflydelse på, hvor meget fedt, der lagres i kroppen. Dermed vil du have en øget tendens til meget fedtvæv på armene, hvis du er overvægtig eller lider af fedme. I sådanne tilfælde vil et vægttab og en livsstilsændring være den bedste løsning på meget fedtvæv på armene.  

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

 

Sådan foregår en fedtsugning på armene  

Hos Roskilde Privathospital har vi mange års erfaring med behandlingsforløb, hvor fedtsugninger indgår. Derfor kan vi med sikkerhed finde frem til det helt rigtige behandlingsforløb i samarbejde med dig. 

Inden du påbegynder en fedtsugning af armene, er det væsentligt, at du kender behandlingsforløbet og de risici, der er forbundet med en fedtsugende behandling. 

 

Indledende konsultation inden behandlingen 

Som patient hos Roskilde Privathospital, får du tilbudt en uforpligtende uforpligtende konsultation forud for alle kosmetiske behandlinger. 

Under den indledende konsultation, vil du møde vores team af specialiserede kirurger, læger og sygeplejersker. Sammen finder I frem til, hvordan dit behandlingsforløb skal være og forventningsafstemme forløbet. Du vil ved den indledende konsultation kunne se nogle konkrete eksempler på, hvordan dit resultat kan blive. Forventningsafstemning er her afgørende og takket være vores 30 års erfaring med kosmetiske behandlinger kan vi lave nogle gode skøn omkring din behandling. Det er dog også vigtigt at sige, at hvis vi føler, at en patient for urealistiske forventninger til en behandling, så vil vi også gøre opmærksom på det. 

Ved den indledende konsultation får du også rig mulighed for at stille os dine spørgsmål omkring at få foretaget en fedtsugning af armene. Det er meget vigtigt for os, at vores patienter er helt klar over, hvad der venter dem, både før, under og efter en behandling.  

I løbet af konsultationen vil I også snakke om, om en fedtsugning af armene alene kan give dig de flotte slanke arme, du drømmer om, eller om behandlingen skal kombineres med andre behandlinger for at opnå det ønskede resultat. En fedtsugende behandling strammer f.eks. ikke huden på dine arme op, så derfor kombineres en fedtsugning af armene ofte med en komplementerende hudreduktion på armene. Andre patienter vælger også at få foretaget en fedtsugning af halsen eller få transplanteret fedtet til balderne.

 

Selve den fedtsugende behandling på armene  

Selve fedtsugningen vil blive foretaget på en operationsstue på vores privathospital i Roskilde. Du kan forvente at behandlingen tager mellem en og tre timer alt efter, hvor stort et område, der skal behandles. Behandlingstiden kan også forlænges, hvis du vælger at kombinere din fedtsugning af armene med en anden behandling. 

Fedtsugningen starter med, at der lægges lokalbedøvelse i området, hvor fedtsugningen skal foretages. Skal et større område behandles, kan fedtsugningen blive gennemført i fuld bedøvelse efter aftale med kirurgen. 

Efter operationsområdet er bedøvet, laver kirurgen små huller på ca. ½ i huden. Gennem de små huller, indføres to meget tynde kanyler, der suger det overskydende fedtvæv væk under huden. Antallet af huller kan variere afhængigt af behandlingsområdets størrelse. 

Hvis du forud for fedtsugningen af dine arme har besluttet at kombinere behandlingen med en anden behandling, såsom en hudreduktion eller en fedtsugning af hagen, vil behandlingen blive foretaget i forbindelse med fedtsugningen. 

 

Efter fedtsugningen på armene er overstået 

For at såret heler ordentligt, skal vævet og huden i tiden efter din fedtsugning presses sammen med en elastisk forbinding. Den komprimerende forbinding sørger for, at du får et pænt og jævnt resultat. Samtidig modvirker forbindingen væskeansamlinger, komplikationer og lindrer smerter i det behandlede områder på armene. Dog kan små ujævnheder i huden ikke undgås fuldstændigt efter behandlingen. 

Du skal desuden regne med at der går omkring tre måneder før såret efter operationen er helt færdig med at hele. 

 

Det skal du være opmærksom på efter din fedtsugning 

I tiden efter din fedtsugning på armene, er der en række fysiske aktiviteter du skal være opmærksom på. 

Først og fremmest skal du holde dig i ro, når du er nyopereret, så kroppen får den nødvendige tid til at hele. Få dage efter din fedtsugning, kan du dog begynde at løfte, bære fødevarer hjem fra supermarkedet, cykle og gå ture igen, såfremt du ingen smerter har. 

Du kan begynde at arbejde efter tre og ti dage efter din fedtsugning. Dog afhænger dette af, hvor fysisk krævende dit arbejde er. En uge efter operationen kan fysiske aktiviteter såsom fitness, gymnastik og sport så småt genoptages. Svømmetræning bør først påbegyndes efter et par uger, når sårskorpen på operationssåret er forsvundet. 

 

Risici at få foretaget en fedtsugning af armene

Fedtsugninger af arme er generelt forbundet med mindre risici. Men trods dette kan der stadig opstå komplikationer og bivirkninger. 

Der er dog kun få patienter, der oplever at få komplikationer i forbindelse med en fedtsugning, mens flere oplever bivirkninger, der på sig forsvinder igen i takt med at kroppens helingsproces skrider fremad. Derfor er det vigtigt, at du følger lægens vejledninger særligt i de første uger og måneder efter operationen, for at opnå et så pænt resultat som muligt og undgå gener. 

Vi anbefaler at du læser om bivirkningerne ved en fedtsugende behandling på vores side for fedtsugninger, og læser om risiciene under vores Patientinfo.

 

Pris og finansiering af din behandling

Ønsker du at komme af med uønsket fedtvæv og få slanke arme, så koster en fedtsugning af armene inkl. en hudreduktion på hver arm 28.000 kr. 

På Roskilde Privathospital ønsker vi at gøre det lettere for dig at få flotte slanke arme, du drømmer om. Derfor tilbydes alle, der ønsker et behandlingsforløb hos os, rentefri finansiering af deres behandling, der er personligt tilpasset. 

 

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

Fuld pris for dyreste område og 25 % rabat på yderligere områder.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Ankler og lægge Lokal Udskrives samme dag 24.000 kr.
Knæ Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Lår yderside (ridebukseområdet) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Lår inderside Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Hofter og lænd Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Mave, hele forsiden Lokal Udskrives samme dag 24.000 kr.
Mave, under navlen Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Hage og hals Lokal Udskrives samme dag 14.500 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en fedtsugning, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)