Fedtsugning af knæ

Få fedtsugning af knæ på afbetaling. Read more

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Hvorfor samler der sig fedt omkring knæet? 

Der kan være flere årsager til at fedtet samler sig omkring knæet. I mange tilfælde skyldes meget fedt omkring knæet genetiske og hormonelle faktorer. Individuelle genetiske og hormonelle faktorer har stor indflydelse på hvor og hvor meget fedt, der samler sig rundt omkring på kroppen. 

Hos kvinder samler fedtet sig ofte omkring knæ, lår, hofter og på halsen. Særligt en fedtsugning af halsen får en del kvinder foretaget for at fjerne uønsket fedtvæv. Hos mænd samles fedt omvendt ofte på maven eller i brystregionen. 

Skyldes fedtets placering genetik og hormoner, kan det blive meget vanskeligt at fjerne det ved at træne og spise sundt. I disse tilfælde kan en fedtsugning af knæene være en særdeles god løsning, fordi fedtvævet ved knæet ikke vil genetablere sig selv efter fedtsugningen. Øget fedtvæv på knæene kan dog også være et resultat af overvægt. Hvis den øgede mængde fedt skyldes overvægt, bør en fedtsugning ikke være din førsteprioritet. Her bør du i stedet fokusere på at opnå et naturligt vægttab og først herefter kan en mulig fedtsugning komme på tale.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

 

Behandlingsforløb ved fedtsugning af knæ 

Med et behandlingsforløb hos Roskilde Privathospital, kan du i samarbejde med vores specialiserede personale finde ud af, hvordan en fedtsugning af dine knæ kan hjælpe dig til at få flottere knæ. Vi har mange års erfaringer med at fjerne fedtvæv fra knæ, så vi kan med sikkerhed skabe et flot og naturligt resultat. 

Inden du endeligt beslutter dig for at få foretaget en fedtsugning af dine knæ, er det yderst vigtigt at du er velinformeret om, hvordan forhandlingsforløbet vil foregå og hvilke risici, der kan opstå med denne behandling.   

 

Den indledende konsultation  

Alle der overvejer at få foretaget en kosmetisk behandling på Roskilde Privathospital, får tilbudt en uforpligtende indledende konsultation. 

Under den indledende konsultation, har du mulighed for at stille os dine spørgsmål angående den fedtsugende behandling. Vi vil i fællesskab forventningsafstemme forløbet og det kommende resultat. Til konsultationen vil du også få mulighed for at møde vores team af kirurger og sygeplejersker, der vil være en del af dit behandlingsforløb. Sammen vil vi sammensætte det behandlingsforløb, der passer til dine behov.  

I fællesskab vil I også finde frem til om den fedtsugende behandling skal kombineres med andre behandlinger for at få det ønskede resultat. En fedtsugende behandling strammer f.eks. ikke huden op, så nogle vælger også at få foretaget en hudreduktion i forbindelse med fedtsugningen af deres knæ. Andre patienter vælger også at få foretaget en fedtsugning af låret, en baldeforstørrelse med eget fedt eller brystforstørrelse med eget fedt

 

Operationen: Sådan foregår behandlingen  

Selve den fedtsugende operation vil foregå på privathospitalet i Roskilde på en af vores operationsstue. En fedtsugning varer som oftest mellem en og tre timer. Varigheden af behandlingen afhænger af hvor stort området er, der skal behandles, og om fedtsugningen kombineres med andre behandlinger. 

En fedtsugning af knæene begynder med, at kirurgen lokalbedøver området omkring knæene. Behandlingen foretages ofte i lokalbedøvelse, men er der flere eller store områder, der skal have en fedtsugende behandling på samme tid, kan fuld bedøvelse være nødvendigt. Dette aftales med kirurgen forud for operationen. 

Herefter laver kirurgen små huller i huden ved knæet, der måler ca. ½. Via de små huller i huden laves fedtsugningen ved at indføre to meget tynde kanyler, der kan suge det overskydende fedtvæv under huden væk. Antallet af huller kirurgen laver i behandlingsområdet afhænger af, hvor stort et område, der skal behandles. Skal en anden behandling også foretages, vil dette ske i forbindelse med fedtsugningen.

 

Efter fedtsugningen af knæene 

Når du har fået foretaget en fedtsugning, går der som regel tre måneder før såret er helet helt færdigt.

Som nyopereret efter en fedtsugning, er det vigtigt at vævet og huden omkring dine knæ bliver presset mod hinanden. Dette gør at såret heler mere optimalt, får et pænt ensartet resultat og, forhindrer væskeansamlinger, komplikationer og smerter. Derfor skal du i tiden efter fedtsugningen bære en elastisk forbinding, der presser vævet og huden sammen. Dog kan mindre ujævnheder i huden ikke helt undgås efter behandlingen. 

 

Efter fedtsugningen af dine knæ, skal du være særligt opmærksom på følgende  

Efter fedtsugningen af dine knæ, er der en række aktiviteter som du skal undgå i den første tid efter behandlingen. 

Afhængigt af hvilken type arbejde du har, kan du genoptage dit arbejde efter tre til ti dage. F.eks. vil du hurtigere kunne genoptage stillesiddende arbejde frem for fysisk krævende arbejde. Du kan igen løfte og bære ting, cykle og gå, når du er fri for smerter. Hårdere fysisk aktivitet, såsom fitness, gymnastik og andre former for sport, kan du påbegynde igen en uge efter operationen. Efter en til to uger kan du begynde at svømme igen, så længe at sårskorpen på såret er væk. 

 

Risici ved en fedtsugning af knæ  

Uanset om du får foretaget en mindre operation som en fedtsugning eller en større operation, vil der altid være risici forbundet med en kosmetisk behandling. 

Fedtsugninger af knæ er generelt forbundet med mindre risici, men komplikationer eller bivirkninger kan stadig opstå efter behandlingen. Det er derfor vigtigt at du følger lægens anvisninger og anbefalinger særligt i de første uger og måneder efter operationen. Dette mindsker risikoen for at du vil opleve komplikationer og gener efter behandlingen. 

Hos Roskilde Privathospital lægger vi stor vægt på at du kender risiciene forud for din behandling. Derfor vil risiciene blive gennemgået af en af vores specialiserede læger eller kirurger. På vores overordnede side for fedtsugninger, har vi samlet informationer om bivirkningerne ved en fedtsugning. Under Patientinfo, kan du læse mere om risici, der er forbundet med operationer. 

 

Priser og finansiering 

En fedtsugning af knæ starter på 14.500 kr. Prisen afhænger også af om du ønsker at kombinere din behandling med en anden behandling. 

Hos Roskilde Privathospital vil vi gerne gøre det så let for dig at det udseende du drømmer om. Derfor tilbyder vi alle vores patienter personligt tilpasset rentefri finansiering af deres behandling, så finansieringsaftalen passer til dine behov. 

 

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Knæ Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en fedtsugning, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)