Fedtsugning af lår

Få fedtsugning af lår på afbetaling. Read more

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Fedtsugning kan være løsningen på for store lår og inderlår

Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan den enkelte synes at deres lår skal se ud for at være flotte. Derfor er det også forskelligt, hvad årsagen er til at nogle kvinder er utilfredse med deres lårs udseende. 

På Roskilde Privathospital møder vi ofte at vores kvindelige patienter enten er utilfredse med størrelsen på deres forlår, baglår eller kun generes af størrelsen på deres inderlår. Utilfredsheden kan også stamme fra en kombination af flere faktorer, der gør at de synes deres lår kunne være pænere. Nogle af vores patienter har prøvet at træne sig til de perfekte lår, mens andre har forsøgt sig med vægttab og kostomlægninger. Fælles for dem er, at en fedtsugning nu ser ud til at være en vej til at få de flotte lår, de drømmer om. 

Derfor tilbyder vi fedtsugende behandlinger af både lår og inderlår, der kan give dig smukke slanke lår.  

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Hvorfor har du store lår? 

To afgørende faktorer, der bidrager til at du får større lår, er din fedtprocent og din hormonbalance. Hos kvinder sætter fedtet sig som oftest i fedtlagrene på lår og ben. Hvor og hvor meget fedt, der deponeres i kroppens fedtlagre på ben og lår, afhænger af dine gener. Dine medfødte gener har derfor afgørende indflydelse på din krops overordnede form, facon og struktur, og hvorvidt du i højere grad er eksponeret for at få store eller kraftige lår. Den overordnede kropsform kan derfor være svær at ændre. 

Derudover har din livsstil, vaner, træningsrutiner og kost stor indflydelse på, hvordan din krop ser ud på nuværende tidspunkt. 

Er du overvægtig med et BMI på over 25, kan det ekstra fedt i kroppens fedtlagre have stor betydning for størrelsen på dine lår og inderlår. Har du en høj vægt i forhold til din højde og en høj fedtprocent, vil dette resultere i mere fedt på dine lår, end hvis din vægt var lavere – eller hvis dit høje BMI var forårsaget af at du var meget muskuløs.

Men lokale fedtdepoter er desværre svære at komme af med. Derfor kan en fedtsugning på lår og inderlår være den rigtige løsning for dig.

Dog er fedt placeret på lår og balder sundere end fedt placeret på maven. Meget fedt i maveregionen og mellem organerne øger din risiko for at udvikle hjerteproblemer og diabetes. Til gengæld mindskes risikoen for at udvikle selvsamme sygdomme, når dit fedt sidder på lårene frem for på maven. Har du meget fedt på maven kan en fedtsugning af maven også være den rigtige behandling for dig. 

 

Sådan foregår en fedtsugning af lår og inderlår 

I samarbejde med vores kirurger og læger, kan du finde frem til hvilken fedtsugende behandling, der kan give dig de det udseende du drømmer om. Så uanset om du ønsker at mindske dit for-, bag- eller inderlår, så kan vi med sikkerhed finde den rigtige behandling til dig. 

Forud for din beslutning om at få en fedtsugende behandling af dine lår, er det væsentligt, at du sætter dig ind i, hvordan behandlingsforløbet kommer til at foregå og hvilke risici, som kan opstå med denne behandling. 

 

Før operationen: Indledende konsultation

Alle patienter der ønsker en kosmetisk behandling på Roskilde Privathospital får tilbudt en uforpligtende indledende konsultation. Under denne konsultation vil du få lejlighed til at stille os alle dine spørgsmål om din behandling og dit forløb hos os, og samtidig møde vores specialiserede team af kirurger, læger og sygeplejersker, der vil sørge for, at du får den bedste behandling. 

Under den indledende konsultation finder vi sammen ud af, hvilket behandlingsforløb, der passer til dig, forventningsafstemmer forløbet og finder frem til, hvilket resultat du kan forvente efter behandlingen. 

Under fastlæggelsen af dit behandlingsforløb, vil I også finde frem til om en fedtsugning alene er nok til at give dig flotte slanke lår. En fedtsugning af lår og inderlår strammer f.eks. ikke huden op, så derfor kan behandlingen med fordel kombineres med en hudreduktion på lårene. Andre vælger at kombinere behandlingen med en fedtsugning af knæ, fedtsugning af lægge eller en anden af vores andre fedtsugende behandlinger.

 

Selve operationen: fedtsugning af lår eller inderlår  

Din fedtsugende operation vil blive foretaget på en af vores operationsstuer i vores indbydende lokaler i Roskilde. Behandlingen varer mellem et til tre timer og operationstiden afhænger af, hvor omfattende fedtsugningen af lårene er. Operationen vil starte med, at kirurgen lokalbedøver dig i operationsområdet. Oftest foregår behandlingen i lokalbedøvelse, men hvis flere eller store områder skal behandles på samme tid, kan fuld bedøvelse benyttes efter aftale med kirurgen.

Ved behandlingen laves der nogle meget små huller i huden på ca. ½ cm, hvorfra fedtet suges ud. Afhængigt af hvor stort et område, der skal behandles, vil antallet af huller i huden variere. Ved at benytte to kanyler under operationen skabes et så naturligt resultat som muligt, når hunden efter operationen er helet. Hvis du samtidig ønsker at kombinere den fedtsugende behandling med en reduktion af overskydende hud, vil kirurgen foretage dette i forlængelse af din fedtsugning.   

 

Efter fedtsugningen 

Efter operationen skal du forvente at der vil gå ca. tre måneder før operationsområdet er helt færdig med at hele. I tiden efter din fedtsugning af dine lår og inderlår, skal vævet under huden presses sammen, så helingsprocessen bliver optimal og resultatet bliver så pænt som mulig. 

Derfor vil det opererede område omkring dine lår eller inderlår blive forbundet med en elastisk forbinding, der giver det pæneste resultat og forhindrer væskeansamlinger, komplikationer og lindrer smerter. Dog kan det ikke undgås at små ujævnheder i huden vil forekomme efter behandlingen, når huden er helet. 

 

Hvad skal du være særligt opmærksom på efter behandlingen?

For at opnå det pæneste resultat efter din fedtsugning af dine lår eller inderlår, er der en række faktorer, som f.eks. arbejde og fysisk aktivitet, du skal være særlig opmærksom på. Afhængigt af hvilket job du har, skal du regne med at du kan genoptage dit arbejde efter tre til ti dages restitution. 

Du må løfte og bære varer, såsom dagligvarer få dage efter operationen, når dine smerter har fortaget sig. Du kan tage på både gå- og cykelture, når du ikke længere har smerter. 

Hårdere fysisk aktivitet såsom fitness, gymnastik og andre former for sport kan genoptages ca. en uge efter operationen. Aktiviteter som svømning kan du genoptage efter en til to uger afhængigt af, hvor langt helingsprocessen er. Derfor bør svømning først genoptages, når sårskorpen på operationssåret er væk.

 

Risici ved fedtsugninger af lår 

En fedtsugning er en sikker og velafprøvet behandlingsform, og er generelt forbundet med mindre risici for komplikationer. Der kan dog stadig opstå bivirkninger og komplikationer ved en fedtsugende behandling, uanset hvor dygtige lægerne og sygeplejerskerne er. Komplikationer ved en fedtsugning opstår dog kun i sjældne tilfælde, mens bivirkninger i de første tre måneder efter operationen formentlig vil opstå. Bivirkninger vil aftage i takt med at helingsprocessen skrider frem. 

Specielt i de første uger og måneder efter fedtsugningen af lårene bør du følge vejledningen fra lægen, for at mindske risikoen for at komplikationer og ubehag vil opstå. Du bør derfor holde dig i ro, når du er nyopereret, så kroppen får ro til at hele. På Roskilde Privathospital prioriterer vi, at du kender de risici, der er ved at få en fedtsugende behandling. Derfor vil dette også blive gennemgået med dig under dit behandlingsforløb hos os.   

Du kan læse om bivirkningerne ved en fedtsugning på vores overordnede side for  fedtsugninger, og læse om risici, der kan forekomme ved en operation under vores Patientinfo.

 

Priser og finansiering af din fedtsugning på lår eller inderlår  

En fedtsugning af låret kan variere i pris fra 14.000 kr. til 16.000 kr. Prisen på din behandling afhænger af, hvilken af vores operationstyper du i sammen med vores læger finder ud af, er bedst for dig. Nedenfor kan du se alle vores priser. 

For at du så let som muligt kan få lårene du drømmer om, tilbyder vi hos Roskilde Privathospital rentefri finansiering af din behandling. Finansieringen tilpasses efter den enkelte patients behov, så vi kan med sikkerhed finde en tilpasset finansieringsaftale til dig.

 

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

Fuld pris for dyreste område og 25 % rabat på yderligere områder.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Ankler og lægge Lokal Udskrives samme dag 25.000 kr.
Knæ Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Lår yderside (ridebukseområdet) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Lår inderside Lokal Udskrives samme dag 17.000 kr.
Hofter og lænd Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en fedtsugning, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)