Fedtsugning til mænd

Få fedtsugning til mænd på afbetaling. Læs mere

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr. siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Verdens største TAK herfra!!!

Jeg vil gerne give Roskilde Privathospital mine VARMESTE anbefalinger. Alle medarbejdere – uden undtagelser – har været fuldstændig fantastiske op til og under mit forløb i går. Jeg var så hammer nervøs inden operationen, og har ringet et utal af gange med alle mulige spørgsmål for at få lidt ro i hovedet. Sekretærerne har været SÅ søde og tålmodige med mig. Tusind tak for jer, og også et kæmpe tak til anæstesisygeplejersken for at forberede mig mentalt og få mig til at føle mig helt tryg, da jeg lagde mig op på briksen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla

Jeg kan varmt anbefale dette sted

(..) Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Hvorfor samles fedtet nogle steder frem for andre? 

Både genetik og hormoner har indflydelse på, hvor fedt sætter sig på kroppen. Derfor er der stor forskel på, hvor fedt primært sætter sig, når du er mand eller kvinde. 

Typisk samler fedt sig hos kvinder på de nederste dele af kroppen som lårene, balderne hofterne og den nedre del af maven. Det er derfor man siger, at kvinder kan være ’pæreformede’. 

Mænd er omvendt typisk æbleformet, så hos mænd sætter fedt sig på de øvre dele af kroppen såsom i ansigtet og ikke mindst i den øvre del af maveregionen. Det er særligt dette, der gør, at mange mænd døjer med fænomenet ’ølmave’, hvor fedt samler sig meget tydeligt på den øvre del af maven hos mænd. 

I modsætning til kvinder så dannes der dog mere fedt omkring mænds organer, hvilket kan have store sundhedsmæssige konsekvenser. 

Øget fedt mellem organerne kan øge din risiko for at udvikle højt blodtryk, nedsat følsomhed over insulin, og det øger derved risikoen for, at du udvikler type-2 diabetes og blodpropper. I takt med at taljemålet bliver større og større øges risikoen også for at udvikle tyktarmskræft. Et stort antal mænd med et stort taljemål oplever også at få mandlig brystudvikling.  

 

En fedtsugning kan afhjælpe uønsket fedt

Hos Roskilde Privathospital er vi jævnligt i kontakt med mænd, der døjer med uønskede fedtdepoter på maven eller andre steder på kroppen. Uanset hvor fedt sætter sig, kan det have en stor indflydelse på ens udseende og dermed også på ens selvtillid. 

En stor del af vores patienter har allerede, inden de henvender sig til os, forsøgt komme af med det overskydende fedt via træning og motion, mens andre har prøvet med kostomlægninger. Og selvom mænd typisk har lettere ved at forbrænde fedt end kvinder, så er det ikke alle, der opnår det ønskede resultat. Fælles for mange af disse patienter er, at en fedtsugning kan være den sidste mulighed til at få den krop, de drømmer om. 

 

Typer af fedtsugninger til mænd 

Vi tilbyder en lang række af forskellige fedtsugninger til vores mandlige patienter alt efter, hvor på kroppen patienten ønsker at få reduceret fedtdepoterne. 

Fedtsugning af fedt på maven

Mange mænd er kede af at have meget fedt på maven og ønsker sig en fladere eller mere markeret mave. En fedtsugning af maven kan i langt de fleste tilfælde afhjælpe overskydende fedt på maven, så længe du ikke er svært overvægtig. Derfor foretager vi hvert år mange fedtsugninger af maveregionen blandt vores mandlige patienter. 

Overskydende fedt på hage og hals

Vi oplever også, at en del mandlige patienter døjer med overskydende fedt i ansigtet og ikke mindst på halsen.

Når vores patienter får foretaget en fedtsugning af halsen, er det oftest fordi patienten har problemer med det, der populært kaldes en ’kalkunhals’, hvor for meget fedt omkring halsen kan resultere i hængende hud på halsen, som minder om det man ser hos en kalkun. 

Andre patienter døjer med øget fedtdeponering lige under hagen, hvorved patienterne har fået en dobbelthage. Fedtdepotet under hagen kan reduceres betragtelig ved at få foretaget en fedtsugende behandling af hagen

 

Sådan foregår behandlingen

Som patient hos Roskilde Privathospital prioriterer vi i høj grad, at du kender til hele dit behandlingsforløb, når du behandles hos os. 

Derfor har vi her samlet et overblik over, hvordan et behandlingsforløb med en fedtsugning forløber.

Den indledende konsultation 

Alle patienter på Roskilde Privathospital starter deres forløb med en indledende konsultation. 

Under konsultationen vil du møde vores team af kirurger og sygeplejersker. Ved den indledende konsultation vil vi sammen tale om dine forventninger til en eventuel behandling og guide dig til, hvordan vi mener, du kan opnå dine ønsker. Mange vælger også at kombinere en fedtsugning på maven med en fedtsugning et andet sted på kroppen eller en hudreduktion, da fedtsugningen i sig selv ikke fjerner slap hud. Ved vores konsultation vil vi vende alle dine muligheder for at få det udseende, som du drømmer om. 

Selve fedtsugningen

Selve fedtsugningen starter med, at kirurgen lægger lokalbedøvelse i området, der skal behandles. Herefter laves små huller i huden på ca. ½ cm., hvorigennem der indføres små kanyler, hvor fedtet suges ud gennem. Afhængigt af hvor stort et område, der skal behandles, vil antallet af huller i huden variere.

Har du efter aftale ønske at få foretaget en kombinationsbehandling, hvor der kombineres med f.eks. en hudreducerende behandling, vil denne blive foretaget i forlængelse af fedtsugningen. 

Efter behandlingen og helingsproces

Efter din behandling vil der går ca. tre måneder, før du vil kunne se det færdige resultat. Indtil huden i behandlingsområdet er helet, skal du bære en komprimerende forbinding, der sørger for, at huden heler optimalt og får en jævn overflade. Forbindingen forhindrer også væskeansamlinger, komplikationer og lindrer smerter. 

 

Risici ved fedtsugninger 

Hos Roskilde Privathospital prioriterer vi, at du kender til de risici, der er forbundet med at få foretaget en fedtsugning. Generelt set er en fedtsugning en behandlingsform, der er forbundet med mindre risici, men på den anden side er der risici forbundet ved alle kosmetiske behandlinger. 

Derfor opfordrer vi dig til at læse vores side for patientinfo, inden du får foretaget en fedtsugende behandling hos os. 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

Priser

 

Fedtsugninger

Fuld pris for dyreste region og 25 % rabat på yderligere regioner.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Ankler/lægge Lokal Udskrives samme dag 20.000 kr.
Knæ Lokal Udskrives samme dag 14.500 kr.
Lår yderside (ridebukseområdet) Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Lår inderside Lokal Udskrives samme dag 14.000 kr.
Hofter/lænd Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Mave, hele forsiden Lokal Udskrives samme dag 19.000 kr.
Mave, under navlen Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Hals Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.
Hage/hals Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.

Se også vores generel prisliste, hvis ikke din behandling er listet ovenfor.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en fedtsugning, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtig mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Book en konsultation i dag

Hos Roskilde Privathospital sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette behandling til dine behov. Kontakt os allerede i dag og book en konsultation og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)