Hudreduktion efter større vægttab

Har man gennemgået et større vægttab kan huden kan huden være så løs at det resulterer i både fysiske, psykiske og kosmetiske gener.

De fysiske gener fra hudoverskuddet knytter sig ofte til hudfolderne, der kan blive hudløse og inficerede, samt at huden over balderne er løs og giver smerter, når patienten sidder.
Psykisk er patietenten generet, da den løse hud besværliggør et normalt sexliv, samt nedsætter lysten til at vise sig delvist afklædt på fx stranden eller svømmehallen
Ud over løs hud, klager patienterne ofte over abnorm fedtfordeling ud for flankerne, inderlår og særligt hos mænd ses tendens til brystudvikling.

De mest almindelige plastikkirurgiske operatioener efter større vægttab er maven, bryster, balder, lår, overarme og ryg. Det er individuelt, hvilke typer af korrektioner der er behov for, og det tilbydes først når patienten har været vægtstabil i en længere periode.

Afhængig af individuelle behov, findes der mange forskellige plastikkirurgiske indgreb, som kan være nødvendige, de mest almindelige er:

Brystløft hos kvinder, Mandlig brystkirtelfjernelse, Nedre og øvre bodylift, Korrektion af slapt maveskind, Fedtsugning af maven, Reduktion af skambjerget, Baldeløft, Ydre lårløft, Korrektion og fedtsugning af inderlår, Fjernelse af løs hud og fedtsugning på overarme, samt Ansigtsløft. Du kan læse mere om disse operationer her på siden.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer. Vi ønsker dig varmt velkommen i Roskilde.

phone + 45 46 32 50 05