Karsprængninger

Få foretaget hudreduktion efter vægttab på afbetaling. Læs mere

Verdens største TAK herfra!!!

Jeg vil gerne give Roskilde Privathospital mine VARMESTE anbefalinger. Alle medarbejdere – uden undtagelser – har været fuldstændig fantastiske op til og under mit forløb i går. Jeg var så hammer nervøs inden operationen, og har ringet et utal af gange med alle mulige spørgsmål for at få lidt ro i hovedet. Sekretærerne har været SÅ søde og tålmodige med mig. Tusind tak for jer, og også et kæmpe tak til anæstesisygeplejersken for at forberede mig mentalt og få mig til at føle mig helt tryg, da jeg lagde mig op på briksen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla

Jeg kan varmt anbefale dette sted

(..) Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr. siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Karsprængninger på ben

Karsprængninger fjernes med skleroseringsmetoden, som er den mest effektive behandling til fjernelse af karsprængninger på ben.

 

Behandling

Mikrosklerosering er den mest benyttede metode til at fjerne skæmmende blå og røde kar på ben. Mikrosklerosering er en teknik, hvor man injicerer en lille smule vævsirriterende væske ind i de synlige kar, hvilket får karrene til at lukke af sig selv. Herefter nedbrydes karrene af sig selv. Metoden har været anvendt i mere end halvtreds år, har dokumenteret effekt og er stort set smertefri. Behandling kræver ikke bedøvelse, og det er ikke nødvendigt at tage fri fra arbejde eller aflyse andre aktiviteter efter behandlingen.

 

Behandlingen består af tre trin:

1. Før behandlingen
– Før behandlingen skal lægen foretage en forundersøgelse, hvor du er velkommen til at medbringe en bisidder. Ved forundersøgelsen gennemgås karsprængninger, omfanget af behandlingen vurderes, og du modtager mundtlig information om behandlingen. Da det er en kosmetisk behandling, skal forundersøgelsen foretages og informationen gives mindst to dage inden selve behandlingen.

2. Behandlingen
– Behandlingen foretages med en meget tynd nål, og der mærkes små prik i huden. En behandling tager typisk mellem 15-45 minutter. Det anbefales ikke at være for solbrun.

3. Efterbehandlingen
– For at opnå det bedste resultat, anbefales det at bære støttestrømper de første 2-7 døgn efter behandlingen (medbring selv støttestrømpe med minimum kompression – 1,16 til 21 mm. Hg)
– Antal dage afgøres af din behandler. Desuden bør du umiddelbart efter behandling samt i dagene efter gå en rask tur på 30 minutter – men undgå karbad, sauna og kraftig fysisk aktivitet i form af løb og cykling i 5 dage.
– Solbadning bør undgås i minimum 14 dage.

 

Bivirkning

Det anbefales altid at tale med lægen om mulige bivirkninger ved behandlingen. Efter behandlingen kan der blandt andet forekomme let svie i området, og de behandlede kar kan blive lettere røde og hævede. Dette forsvinder almindeligvis i løbet af nogle uger, afhængigt af størrelsen af de behandlede kar. Vær opmærksom på, at karrene for en kort tid vil være mere synlige (mørkere) end før, for derefter almindeligvis at forsvinde helt efter 4-8 uger. Der kan desuden komme små sår ved behandlingsstedet. Disse heler almindeligvis af sig selv. Eventuel misfarvning af huden omkring behandlingsstedet forsvinder oftest efter 3-24 måneder.

 

Effekt

Der er varig effekt af de behandlede kar, og i studier fra 2010 fik 95 % af behandlede patienter en succesfuld effekt – men nye karsprængninger kan udvikles over tid. Det er individuelt, hvor mange behandlinger man har brug for. Antal behandlinger afhænger af karrenes størrelse, lokalisering og blodgennemstrømningen. Oftest vil 1-3 behandlinger være tilstrækkeligt. Udtalte karforandringer kan kræve flere behandlinger. Eventuel ny behandling aftales med lægen og kan foretages igen efter ca. 4 uger.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Korrektion af mave/ryg (PDF)Korrektion af bryst/arme (PDF)

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Karsprængninger, konsultation 400 kr.
Karsprængninger, behandling Lokal Udskrives samme dag 1.800 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget et kosmetisk indgreb. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet. Obs! Vi tilbyder gratis forundersøgelser frem til 1. august 2021.

Website (required)