Få foretaget hudreduktion efter vægttab på afbetaling. Fra 903 kr.  rentefrit / mdr. Læs mere

 • Jeg kan varmt anbefale dette sted

  Jeg kan varmt anbefale dette sted, Anna Jørgensen og Janne Horn er top professionelle, kun det bedste resultat er godt nok for dem. Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

  Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner
  Anmeldt af: Søs K.

  Perfekt oplevelse hos Roskilde

  Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

  Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner
  Anmeldt af: Natascha H.

  Har fået BFO og er ubetinget tilfreds

  Har fået BFO og er ubetinget tilfreds med hele oplevelsen lige fra første opkald til klinikken, forundersøgelsen, selve operationen og servicen bagefter. Jeg er blevet opereret af Janne Horn og hun er så forstående, imødekommende, grundig, venlig og tager sig så god tid til det hele. Jeg har anbefalet Janne/privathospitalet til alle jeg har snakket med angående min BFO og vil virkelig råde folk til at vælge dette sted!

  Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner
  Anmeldt af: Jeanette A.

Hudreduktion efter større vægttab

De mest almindelige plastikkirurgiske operationer efter større vægttab er maven, bryster, balder, lår, overarme og ryg. Det er individuelt, hvilke typer af korrektioner der er behov for, og det tilbydes først, når patienten har været vægtstabil i en længere periode.

Afhængig af individuelle behov, findes der mange forskellige plastikkirurgiske indgreb, som kan være nødvendige, de mest almindelige er: Brystløft hos kvinder, mandlig brystkirtelfjernelse, nedre og øvre bodylift, korrektion af slapt maveskind, fedtsugning af maven, reduktion af skambjerget, baldeløft, ydre lårløft, korrektion og fedtsugning af inderlår, fjernelse af løs hud, fedtsugning på overarme og ansigtsløft.

Du kan læse mere om disse operationer her på siden.

 

Forberedelse – forundersøgelse

Med denne patientinformation vil vi informere dig om forløbet i forbindelse med fjernelse af hudoverskud. Det er meget forskelligt, hvem der har behov for hvilke typer af korrektion efter et stort vægttab. Såfremt der skal foretages flere korrektioner, vil rækkefølgen besluttes her. Du skal forvente at bruge tid på et efterkontrolsforløb samt en ny forundersøgelse, hvis der skal foretages en ny korrektion.

Til forundersøgelsen lægges en operationsplan. Du får udleveret en operationsdato samt information ved forundersøgelsen. Er du ikke klar til en operation, får du en ny ambulant tid med hjem.

 

Rygning – kost – alkohol

Rygning hindrer en optimal helingsproces og dermed øges risikoen for komplikationer efter operationen. Vi henviser derfor til fuldstændig rygestop 6 uger før operation og 6 uger efter operation.

Kosten du spiser, skal være optimal for at forebygge komplikationer efter operationen. Vi anbefaler, at du følger forholdsreglerne fra din diætist før, under og efter operationen. Er du opereret for Gastric Bypass, får du under indlæggelsen normal kost uden sukker og mellemmåltider med pålæg og ost. Drik rigeligt og flere gange om dagen, så din krop er godt forberedt på at skulle faste. Det er vigtigt, at du efter operationen tænker på din væskeindtagelse.

 

Inden operationsdagen

Medicin: Du skal holde pause med din medicin. Det gælder også naturmedicin som fiskeolie, Q10 etc. Får du blodfortyndende medicin, skal nedtrapningen ske i samråd med lægen til forundersøgelsen. Tager du medicin, skal det medbringes ved indlæggelsen.

Faste: I henhold til udleveret patientinformation og aftale ved forundersøgelsen.

Sygdom: Hvis du er syg – her menes forkølelse, influenza og forskellige former for betændelsestilstande – er det vigtigt, at du kontakter privathospitalet på tlf.: 46 32 50 05.

 

Operationsdagen

Du skal møde til indlæggelse i henhold til dit indlæggelsesbrev, som du har fået udleveret eller tilsendt. Du skal forvente en indlæggelsesvarighed på et døgn – afhængig af operationsart og forløbet efter operationen. Sygeplejersken og sekretæren vil modtage dig, og her vil du blive informeret, om du skal opereres som nr. 1 eller 2. Herefter vil du blive klargjort til operation. Den opererende speciallæge informerer og optegner operationsfeltet sammen med dig. Det tages yderligere foto til dokumentation, inden du bliver lagt i seng.

Operationen foregår i fuld bedøvelse som aftalt ved forundersøgelsen. For at forebygge blodpropper får du støttestrømper på fra morgenen og evt. blodfortyndende indsprøjtninger om aftenen. Strømperne skal du anvende, indtil du er oppegående, som du plejer.

 

Efter operationen

Efter operationen kommer du til opvågning, hvor personalet observerer dig på sengestuen.

Blærekateter: De fleste patienter har et kateter (slange) i urinrøret, som fjernes, når du kan komme ud af sengen og oftest efter nogle timer.

Drop : Du vil have et drop, der er et tyndt plastikrør lagt i en blodåre. Herigennem får du væske, men det er vigtigt, at du selv drikker.

Kompressionsbandage: Lige efter operationen bliver der anlagt en kompressionsbandage, der skal holde huden og vævet tæt sammen. Dette for at undgå blødning, hævelse og væskeansamling.

Mobilitet: Aftenen efter operationen skal du ud af sengen og stå/gå en lille tur. Nogle er mere mobile end andre, men det er vigtigt, at du kommer op af sengen samtidig med, at du forholder dig roligt og hviler.

Smerter: Du får medicin for at afhjælpe smerterne. Det er vigtigt, at du er smertedækket for at kunne bevæge dig lidt rundt og gå på toilettet. Sørg for at bede om smertestillende efter behov.

Bad: Når dræn og blærekateter er fjernet, og du er velmobiliseret, må kompressionsbandagen fjernes kortvarigt – dog tidligst efter et døgn, og du kan tage et hurtigt bad med lunkent vand. Kompressionsbandagen skal hurtigt påsættes igen, og du skal generelt forholde dig meget roligt den første uge.

 

Udskrivelse

Du vil blive udskrevet dagen efter operationen – afhængig af operationsart og forløbet. Inden udskrivelsen lægger kirurgen en plan, og du får en udskrivningssamtale med læge og sygeplejerske. Her bliver der gennemgået de forholdsregler, der er specifikke for dig. Det er vigtigt, at du inden da gør dig klart, om du har spørgsmål, der skal afklares.

 

Generelt

Efterkontrol: Du får tid til kontrol 2-3 uger efter operationen, og det kan foretages som en telefonkontrol, hvis du bor langt væk.  Kontrol bør foretages igen 3 måneder efter.

Kompressionsbandage: Du får i alt 2 stk. kompressionsbandager. Du skal anvende bandagen, som aftalt ved udskrivelsen. Gennemsnit er 3-4 uger dag og nat, og herefter er det patienten, der vurderer. Såfremt der sker komplikationer, skal du anvende bandagen længere, indtil der er ro omkring området.

Hjemme igen – generelle forholdsregler
1. uge – hvile mest muligt. Du skal gå rundt, ingen indkøb, sport eller løft. Har du børn, skal du have hjælp til pasning.
2. uge – du bør gradvis øge dit aktivitetsniveau, men fortsat hvile. Gå mindre ture og tag med på indløb. Ingen tunge løft.
3. uge – du nærmer dig dit aktivitetsniveau, bortset fra restriktion på sport. Du skal altid forholde dig til de specifikke restriktioner, der er aftalt ved udskrivelsen. Det er en god idé at forberede spørgsmål i forhold til din egen hverdag – f.eks. motion, arbejde, familieforhold mv. Så får du afklaring og svar, inden du bliver udskrevet.

Information – komplikationer kan forekomme
Nedsat følesans i huden – de kan blive normale, men der går op til et år. Betændelsestegn  er varme, rødme, smerter, feber, tiltagende rødme og evt. pusdannelse – kontakt os straks på det udleverede telefonnummer, hvis du oplever disse symptomer. Små huller/defekter – kan forekomme, hvor huden er syet sammen, og der kan komme små tråde ud, som kan afklippes med en neglesaks. Væskeansamling samt blødning kan forekomme i efterforløbet. Hvis du oplever, at ansamlingen tiltager efter udskrivelsen, skal du kontakte os som aftalt. Det kan være nødvendigt at udtømme ansamlingen. Det vil gradvist aftag i løbet af de næste 2-3 måneder.

Ved rygning er risikoen for blødning, infektion, dårlig heling eller dødt væv i såret størst. Derfor kræver vi rygestop 6 uger før og 6 uger efter operationen.

 

Hvad skal du forvente i efterforløbet

Efter operationen vil huden som ofte være misfarvet og hævet i 2-3 måneder. Det endelige resultat kan først bedømmes efter ca. 3-6 måneder. Med hensyn til smerter så vil der altid være hævelse, ømhed, spændinger og misfarvning, hvilket er naturligt, og du vil få smertestillende medicin med hjem. Mange vil derudover have svært ved at holde afføringen i gang.

Dine ar er mest synlige og røde i starten. Vi anbefaler, at du undlader sol/solarium i mindst 6-12 måneder. Dæk arrene til eller brug solfaktor, når du opholder dig i solen. Der er plaster på fra operationen, Microporetape, og dette skal du lade være urørt i 14 dage. Navlen skal dog gøres fri og plejes dagligt med brus, og herefter kan du skifte efter behov. Film og gaze skal skiftes efter 4-5 dage til brun tape (Microporetape) – og dette skal sidde på i 14 dage. Herefter kan du skifte efter behov. Du kan opnå pænere ar ved at bruge Microporetape 2-3 måneder, hvor du skifter ca. hver 7. dag.

 

Varighed

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svigende vægt mv. Den forventede varighed af behandlingsresultatet vil formentlig kunne ses resten af livet, men forhindrer ikke de almindelige aldersforandringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er tvivlsspørgsmål. Har du brug for hjælp efter udskrivelsen, som ikke kan vente til kontrolbesøget, kan vi kontaktes på det telefonnummer, som du får oplyst ved udskrivelsen. Du har ret til at have bisiddere med til konsultationen.

Læs venligst vores “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

Priser

OperationBedøvelseIndlæggelsePris
Slapt maveskind, lilleLokalUdskrives samme dag22.000 kr.
Slapt maveskind, storFuldIndlægges 1 døgn39.000 kr.
Overarme, kort ar i armhulenLokalUdskrives samme dag15.000 kr.
Overarme, langt ar ned til albue (inkl. fedtsugning)FuldUdskrives samme dag28.000 kr.
Lårløft, lille (inkl. fedtsugning)FuldUdskrives samme dag35.000 kr.
Lårløft, stor (inkl. fedtsugning)FuldEvt. indlæggelse 1 døgn45.000 kr.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation af denne art, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Hos os kan du få en afdragsperiode på 24 måneder, hvilket gør, at du kan dele dine betalinger op i mindre bidder. Med et finansieringslån i samarbejde med os, kan du få en ydelse på kun 903 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Anmeldelse
Dato
Service
Hudreduktion efter vægttab
Bedømmelse
51star1star1star1star1star