Karsprængninger

Få foretaget hudreduktion efter vægttab på afbetaling. Læs mere

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Tak for god professionel pleje og operation

Fik udskiftet 20 år gamle bryst – implantater, fjernet kapseldannelse og indopereret nye og friske Mentor implantater for 12 dage siden.. Alt er indtil nu gået godt og i har virkelig givet mig en pragtfuld, professionel og positiv behandling præ/pro, og jeg vil virkelig anbefale jer alle i herskabsvillaen til andre. 😊

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jeanette, december 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G., maj 2021

Tøv ikke med at vælge dette sted

Ville give flere stjerner hvis jeg kunne. Fik lavet en brystforstørrende operation i torsdags, og jeg har kun gode ting at sige. Helt vildt sødt, professionelt, og omsorgsfuldt personale. Jeg var ret nervøs, og alligevel gav de sig bare tid og gjorde mig tryg. Resultatet er helt til UG. KÆMPE anbefaling!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, november 2021

Helt igennem et fantastisk sted

Jeg har fået lavet en BFO på Roskilde Privathospital, og der mødte jeg de sødeste, rareste og mest tryghedsskabende medarbejdere, nogensinde. Fra mit første møde med Javed, som tog sig utrolig god tid til at snakke, forklare og undersøge mig, følte jeg mig utrolig tryg, og da operationsdagen kom, var jeg ikke det fjerneste nervøs. Ann-Louise tog sig så godt af mig, både før og efter operationen og Javed har lavet et fantastisk stykke arbejde. De har holdt løbende kontakt, både samme aften som operationen, og dagen efter, hvilket jeg synes er utrolig dejligt, at man ikke føler sig “sluppet”, når man tager hjem derfra. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Liza, december 2021

Karsprængninger på ben

Karsprængninger fjernes med skleroseringsmetoden, som er den mest effektive behandling til fjernelse af karsprængninger på ben.

 

Behandling

Mikrosklerosering er den mest benyttede metode til at fjerne skæmmende blå og røde kar på ben. Mikrosklerosering er en teknik, hvor man injicerer en lille smule vævsirriterende væske ind i de synlige kar, hvilket får karrene til at lukke af sig selv. Herefter nedbrydes karrene af sig selv. Metoden har været anvendt i mere end halvtreds år, har dokumenteret effekt og er stort set smertefri. Behandling kræver ikke bedøvelse, og det er ikke nødvendigt at tage fri fra arbejde eller aflyse andre aktiviteter efter behandlingen.

 

Behandlingen består af tre trin:

1. Før behandlingen
– Før behandlingen skal lægen foretage en forundersøgelse, hvor du er velkommen til at medbringe en bisidder. Ved forundersøgelsen gennemgås karsprængninger, omfanget af behandlingen vurderes, og du modtager mundtlig information om behandlingen. Da det er en kosmetisk behandling, skal forundersøgelsen foretages og informationen gives mindst to dage inden selve behandlingen.

2. Behandlingen
– Behandlingen foretages med en meget tynd nål, og der mærkes små prik i huden. En behandling tager typisk mellem 15-45 minutter. Det anbefales ikke at være for solbrun.

3. Efterbehandlingen
– For at opnå det bedste resultat, anbefales det at bære støttestrømper de første 2-7 døgn efter behandlingen (medbring selv støttestrømpe med minimum kompression – 1,16 til 21 mm. Hg)
– Antal dage afgøres af din behandler. Desuden bør du umiddelbart efter behandling samt i dagene efter gå en rask tur på 30 minutter – men undgå karbad, sauna og kraftig fysisk aktivitet i form af løb og cykling i 5 dage.
– Solbadning bør undgås i minimum 14 dage.

 

Bivirkning

Det anbefales altid at tale med lægen om mulige bivirkninger ved behandlingen. Efter behandlingen kan der blandt andet forekomme let svie i området, og de behandlede kar kan blive lettere røde og hævede. Dette forsvinder almindeligvis i løbet af nogle uger, afhængigt af størrelsen af de behandlede kar. Vær opmærksom på, at karrene for en kort tid vil være mere synlige (mørkere) end før, for derefter almindeligvis at forsvinde helt efter 4-8 uger. Der kan desuden komme små sår ved behandlingsstedet. Disse heler almindeligvis af sig selv. Eventuel misfarvning af huden omkring behandlingsstedet forsvinder oftest efter 3-24 måneder.

 

Effekt

Der er varig effekt af de behandlede kar, og i studier fra 2010 fik 95 % af behandlede patienter en succesfuld effekt – men nye karsprængninger kan udvikles over tid. Det er individuelt, hvor mange behandlinger man har brug for. Antal behandlinger afhænger af karrenes størrelse, lokalisering og blodgennemstrømningen. Oftest vil 1-3 behandlinger være tilstrækkeligt. Udtalte karforandringer kan kræve flere behandlinger. Eventuel ny behandling aftales med lægen og kan foretages igen efter ca. 4 uger.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Karsprængninger, konsultation 400 kr.
Karsprængninger, behandling Lokal Udskrives samme dag 1.800 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget et kosmetisk indgreb. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)