Karsprængninger

Få foretaget hudreduktion efter vægttab på afbetaling. Læs mere

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Karsprængninger på ben

Karsprængninger fjernes med skleroseringsmetoden, som er den mest effektive behandling til fjernelse af karsprængninger på ben.

 

Behandling

Mikrosklerosering er den mest benyttede metode til at fjerne skæmmende blå og røde kar på ben. Mikrosklerosering er en teknik, hvor man injicerer en lille smule vævsirriterende væske ind i de synlige kar, hvilket får karrene til at lukke af sig selv. Herefter nedbrydes karrene af sig selv. Metoden har været anvendt i mere end halvtreds år, har dokumenteret effekt og er stort set smertefri. Behandling kræver ikke bedøvelse, og det er ikke nødvendigt at tage fri fra arbejde eller aflyse andre aktiviteter efter behandlingen.

 

Behandlingen består af tre trin:

1. Før behandlingen
– Før behandlingen skal lægen foretage en forundersøgelse, hvor du er velkommen til at medbringe en bisidder. Ved forundersøgelsen gennemgås karsprængninger, omfanget af behandlingen vurderes, og du modtager mundtlig information om behandlingen. Da det er en kosmetisk behandling, skal forundersøgelsen foretages og informationen gives mindst to dage inden selve behandlingen.

2. Behandlingen
– Behandlingen foretages med en meget tynd nål, og der mærkes små prik i huden. En behandling tager typisk mellem 15-45 minutter. Det anbefales ikke at være for solbrun.

3. Efterbehandlingen
– For at opnå det bedste resultat, anbefales det at bære støttestrømper de første 2-7 døgn efter behandlingen (medbring selv støttestrømpe med minimum kompression – 1,16 til 21 mm. Hg)
– Antal dage afgøres af din behandler. Desuden bør du umiddelbart efter behandling samt i dagene efter gå en rask tur på 30 minutter – men undgå karbad, sauna og kraftig fysisk aktivitet i form af løb og cykling i 5 dage.
– Solbadning bør undgås i minimum 14 dage.

 

Bivirkning

Det anbefales altid at tale med lægen om mulige bivirkninger ved behandlingen. Efter behandlingen kan der blandt andet forekomme let svie i området, og de behandlede kar kan blive lettere røde og hævede. Dette forsvinder almindeligvis i løbet af nogle uger, afhængigt af størrelsen af de behandlede kar. Vær opmærksom på, at karrene for en kort tid vil være mere synlige (mørkere) end før, for derefter almindeligvis at forsvinde helt efter 4-8 uger. Der kan desuden komme små sår ved behandlingsstedet. Disse heler almindeligvis af sig selv. Eventuel misfarvning af huden omkring behandlingsstedet forsvinder oftest efter 3-24 måneder.

 

Effekt

Der er varig effekt af de behandlede kar, og i studier fra 2010 fik 95 % af behandlede patienter en succesfuld effekt – men nye karsprængninger kan udvikles over tid. Det er individuelt, hvor mange behandlinger man har brug for. Antal behandlinger afhænger af karrenes størrelse, lokalisering og blodgennemstrømningen. Oftest vil 1-3 behandlinger være tilstrækkeligt. Udtalte karforandringer kan kræve flere behandlinger. Eventuel ny behandling aftales med lægen og kan foretages igen efter ca. 4 uger.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Karsprængninger, konsultation 400 kr.
Karsprængninger, behandling Lokal Udskrives samme dag 1.800 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget et kosmetisk indgreb. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)