Hudreduktion – fedtsugning af dobbelt hage

Kalkunhage eller dobbelthage opstår som et naturligt aldringstegn og skyldes dels at huden på halsen bliver mere løs, men også at halsmuskulaturen glider fra hinanden.

Ved forundersøgelsen og inden fedtsugning af hagen – vil indgrebet blive gennemgået og du informeres operationens risici.

Operationen foretages i lokal bedøvelse. Der anlægges et snit under hagen og hudoverskuddet fjernes. Halsmuskulaturen sys sammen og der foretages en fedtsugning af hagen, hvis det er nødvendigt.

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc.

Den forventede varighed af behandlingsresultatet varierer meget fra patient til patient, og kan hurtigt ødelægges ved overvægt.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Fedtsugning

Fedtsugning er ikke egnet som regulær slankekur hos overvægtige patienter, men er beregnet til lokaliseret abnorme fedtansamlinger. Fedtsugninger kan foregå på forskellige måder, både i lokalbedøvelse med intravenøs medicinering og i fuld bedøvelse.

De bedst egnede områder til fedtsugning er mave – hofter – lår – knæ – underben – hage – og nu er man også begyndt at fedtsuge i brysterne hos kvinder, når de er for store, samt hos mænd med tendens til meget fedt omkring brystvorterne og de såkaldte „dansehåndtag“, samt under hagen. Ved operationen får man få eller flere små ar. Med en lang tynd kanyle går man ind og fjerner fedt, således at man efterlader huller i fedtvævet, nærmest som en “Schweitzerost”.

Man bliver efter operationen udstyret med en bandage, som man får udleveret her på klinikken, og som man skal gå med, indtil vævet falder på plads, omkring 2 – 3 måneder. Efter 1. uge kan man – til engros pris – købe yderligere bandager, hvis man har lyst til at have nogle at skifte med. Bandagerne har den egenskab, at de “trykker” hullerne i vævet “sammen”, så det bliver fladere, ligesom det hindrer for meget væskeansamling. Ligeledes hindrer det for stor en hævelse og dermed igen for meget udspiling af huden, da den kan have tendens til at blive løs. De, der er mest velegnet til fedtsugning, er patienter med en elastisk hud, der gerne skulle kunne trække sig sammen efter operationen. Men principielt kan man lave det på alle aldersklasser: jo yngre man er, jo bedre resultat.

Man bør selvfølgelig prøve at tabe sig først, inden man skrider til en fedtsugning, og det er kun på de områder, hvor man ikke kan tabe sig, at man bør gøre brug af denne operation. Fedtsugning er ikke egnet som regulær slankekur hos overvægtige patienter. Ved fedtsugning bør man højst fjerne 2-3 kg hver gang, da man har stor risiko for komplikationer, også alvorlige komplikationer, hvis man øger den udhentede fedtmængde. Efter fedtsugningen bliver de små huller i huden syet, og man får plaster på. Derefter får man en stram bandage udenpå. Desværre er det vanskeligt at
tage et regulært bad den første uge (indtil trådene er fjernet). Det vil være for smertefuldt at få bandagen på igen.

Medbring gerne løstsiddende tøj til at tage på efter operationen. Der vil forekomme hævelse og misfarvning omkring det opererede område. Dette vil fortage sig de følgende måneder. Du skal regne med at være øm ca. 1 – 2 uger efter operationen. Trådene fjernes ca. 8-l0 dage efter operationen her på klinikken. Herefter kan du tage bad og så småt begynde at massere de opererede områder i ca. 5 minutter hver dag. Efter 14 dage tilrådes mere ihærdig massage for at undgå ujævnheder. Brug af bodystocking, panties eller støttestrømper tilrådes de første 3 måneder efter operationen både dag og nat. Ved fedtsugning af hage:bandage 1 uge, herefter i 3 uger om natten. Efter 1 – 2 uger må du begynde at lave gymnastik/sport/svømning – dette
aftales individuelt.

Du må begynde at tage sol/solarium 2 uger efter at plasterbandagen og trådene er fjernet, men skal beskytte arrene i 6 måneder efter operationen, eller så længe de er røde. Kontrol 6 måneder efter operationen. Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc.

Den forventede varighed af behandlingsresultatet vil formentlig kunne ses resten af livet, da det er de abnorme fedtdepoter, der er fjernet. Dette hindrer dog ikke, at man kan øge fedtmængden over hele kroppen og på de opererede områder.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Priser på Fedtsugninger

OperationBedøvelseIndlæggelsePris
AnklerLokalUdskrives samme dag13.000 kr.
LæggeLokalUdskrives samme dag20.000 kr.
KnæLokalUdskrives samme dag11.000 kr.
Lår yderside (ridebukser)LokalUdskrives samme dag16.000 kr.
Lår indersideLokalUdskrives samme dag14.000 kr.
Hofter/ lændLokalUdskrives samme dag18.000 kr.
Mave, hele forsidenLokalUdskrives samme dag19.000 kr.
Mave, under navlenLokalUdskrives samme dag15.000 kr.
Bh-delleLokalUdskrives samme dag16.000 kr.
HageLokalUdskrives samme dag12.000 kr.
Fuld pris for dyreste region og 25% rabat på yderligere regioner.

Skriv en uforpligtende besked

Dit Navn

Din Email

Din Besked

Anna Jørgensen

(Plastikkirurg)

Lægeuddannet i 1974 og har fået en speciallægeanerkendelse i plastikkirurgi i 1987.


Vi ønsker dig varmt velkommen til!

Vi tager hånd om dig, med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer.

phone + 45 46 32 50 05