Hudreduktion af slapt maveskind

Slapt maveskind kan typisk behandles ved en af 2 forskellige operationsmetoder; en mindre og en større. Ved forundersøgelse vil plastikkirurgen i samråd med dig, beslutte hvilken operation der skal udføres.

Større Maveskindsoperation:

Dette er den mest almindelige operation til opstramning af slap hud på maven. Dette indgreb giver oftest giver det pæneste resultat. Ved operationen fjerner man al hud under navlen, herefter løsnes den hud, der ligger fra navlen og op til ribbenene, og trækker den ned som et forklæde, således at den dækker hele maven. Der laves et nyt leje til navlen og man får et ar over skambenet fra hoftekam til hoftekam. Arret kan oftest dækkes af undertøjet. Under operationen vurderer man om det er nødvendigt at opstramme mavemuskulaturen. Operationen kræver 1 dags indlæggelse.

Lille Maveoperation:

Den mindre operationen er passende til den patient, der kun trænger til en lille opstramning og kun har lidt løst maveskind under navlen. Her fjerner man kun det overskydende hud nedadtil i maven, og samtidig laver man ofte en lille fedtsugning.

Efter begge operationer vil patienten opleve stramning af maven i 2-3 måneder, af og til længere.

Man skal undgå tunge løft i 2 måneder, dels for at skåne arrene, dels for at skåne sammensyningen af musklerne.

Trådene fjernes henholdsvis efter 10 dage og 3 uger på klinikken.

Undgå at foretage gymnastik/sport/svømning de første 3 måneder efter operationen.

Kontrol altid efter behov.

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer. Vi ønsker dig varmt velkommen i Roskilde.

phone + 45 46 32 50 05