Hudreduktion af slapt maveskind

Slapt maveskind kan typisk behandles ved en af 2 forskellige operationsmetoder; en mindre og en større. Ved forundersøgelse vil plastikkirurgen i samråd med dig, beslutte hvilken operation der skal udføres.

Større Maveskindsoperation:

Dette er den mest almindelige operation til opstramning af slap hud på maven. Dette indgreb giver oftest giver det pæneste resultat. Ved operationen fjerner man al hud under navlen, herefter løsnes den hud, der ligger fra navlen og op til ribbenene, og trækker den ned som et forklæde, således at den dækker hele maven. Der laves et nyt leje til navlen og man får et ar over skambenet fra hoftekam til hoftekam. Arret kan oftest dækkes af undertøjet. Under operationen vurderer man om det er nødvendigt at opstramme mavemuskulaturen. Operationen kræver 1 dags indlæggelse.

Lille Maveoperation:

Den mindre operationen er passende til den patient, der kun trænger til en lille opstramning og kun har lidt løst maveskind under navlen. Her fjerner man kun det overskydende hud nedadtil i maven, og samtidig laver man ofte en lille fedtsugning.

Efter begge operationer vil patienten opleve stramning af maven i 2-3 måneder, af og til længere.

Man skal undgå tunge løft i 2 måneder, dels for at skåne arrene, dels for at skåne sammensyningen af musklerne.

Trådene fjernes henholdsvis efter 10 dage og 3 uger på klinikken.

Undgå at foretage gymnastik/sport/svømning de første 3 måneder efter operationen.

Kontrol altid efter behov.

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Slap hud på maven

Ved slap hud på maven er der flere måder at lave operationen på, en større og en mindre operation.

Større maveskindsoperation

Dette er den mest almindelige og også den, der bliver pænest. Det er en stor operation, hvor man fjerner al hud under navlen. Man løsner den hud, der ligger fra navlen og op til ribbenene, og trækker den ned som et forklæde, således at den dækker hele maven. Så får man et lille nyt ar om navlen, og også et ar nede over kønsbenet. Det går ud i begge sider af lysken og bliver almindeligvis skjult af trussen. Under operationen strammer man også musklerne sammen i midtlinien indvendig. Operationen kræver 1 døgns indlæggelse. Hvis der er anlagt dræn fjernes de ca. 1-5 dage efter operationen.

Mindre Maveoperation

Den mindre operationen er passende til den, der kun trænger til en lille
opstramning og kun har lidt løst maveskind under navlen. Her fjerner man kun
det overskydende hud nedadtil i maven, og samtidig laver man ofte en lille
fedtsugning.

Efter maveoperation

Fælles for begge operationer er, at der vil være stramning af maven i 2-3 måneder, af og til længere. Undgå at løfte tunge ting i 2 måneder, dels for at skåne arrene, dels for at skåne sammensyningen af musklerne, som kun foretages ved den store operation.

Trådene fjernes henholdsvis efter 10 dage og 3 uger her på klinikken. Du skal beskytte arrene, så længe de er røde. Undgå at foretage gymnastik/sport/svømning de første 3 måneder efter operationen. Kontrol altid efter behov.

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc. Den forventede varighed af behandlingsresultatet varierer meget fra patient til patient. Resultatet kan ødelægges ved vægtøgning og/eller graviditet på hvilket som helst tidspunkt. Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Priser på Hudreduktion

OperationBedøvelseIndlæggelsePris
Slapt maveskind, miniLokalUdskrives samme dag22.000 kr.
Slapt maveskind, storFuldIndlægges 1 døgn39.000 kr.
– Tillæg: opstramning af bugvæg/ muskulatur5.000 kr.
– Tillæg: fedtsugning af mave5.000 kr.
Overarme, kort ar i armhulenLokalUdskrives samme dag15.000 kr.
Overarme, langt ar ned til albue (inkl. fedtsugning)FuldUdskrives samme dag28.000 kr.
Lårløft, lille (inkl. fedtsugning)FuldUdskrives samme dag35.000 kr.
Lårløft, stor (inkl. fedtsugning)FuldEvt. indlæggelse 1 døgn45.000 kr.

Skriv en uforpligtende besked

Dit Navn

Din Email

Din Besked

Anna Jørgensen

(Plastikkirurg)

Lægeuddannet i 1974 og har fået en speciallægeanerkendelse i plastikkirurgi i 1987.


Vi ønsker dig varmt velkommen til!

Vi tager hånd om dig, med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer.

phone + 45 46 32 50 05