Privathospital på Sjælland

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Vi er et af Sjællands førende privathospitaler

Her hos Roskilde Privathospital har vi adskillige spidskompetencer og beskæftiger os med en bred vifte af behandlinger. Vores kompetencer spænder bredt, men vores kernekompetencer er

  • Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger
  • Ortopædkirurgi
  • Gynækologi

 

Eksperter i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Hos Roskilde Privathospital er vi ikke bange for at kalde et af landets førende inden for såvel plastikkirurgi Vores speciale inkluderer særligt brystoperationer herunder brystforstørrende operationer, brystreduktioner for både mænd og kvinder, brystløft samt korrektion af indadvendte brystvorter Vores personale har mange års erfaring med bryst-relaterede behandlinger og vi arbejder altid for at skabe et smukt og naturligt resultat med så få gener som muligt for alle vores patienter.

I løbet af de sidste år har vi set en stigende efterspørgsel på kosmetiske behandlinger. Hos os er det vigtigste at sørge for, at vi kan skabe et smukt, langvarigt og naturligt udseende for vores patienter, så de kan få den krop og det udseende, som du måtte drømme om.

 

Få bugt med smerter i muskler og led hos Roskilde Privathospital

Et andet område vi har stor erfaring inden for, er ortopædkirurgi. Mange danskere vil i løbet af livet komme til at døje med smerter i knogler, led, sener og muskler. Med effektiv ortopædkirurgi kan vi sætte tidligt ind og sørge for at finde årsagen til dine gener, så du kan få en normal tilværelse igen uden smerter.

Ortopædkirurgi bruges inden for en bred vifte af skader såsom håndkirurgi, knækirurgi og fodkirurgi. Nogle af de hyppigste årsager til gener kan være tilstande som slimskedehindebetændelse, tennisalbuer samt ikke mindst sportsskader, der optræde hos personer i alle aldre.

 

Effektiv behandling af gynækologiske gener

Vores tredje speciale er gynækologi. Ligesom med smerter i knogler, led og muskler så vil en stor del af danske kvinder på et tidspunkt i deres liv få problemer med underlivet i form af smerter, blødningsforstyrrelser, celleforandringer eller nedsynkning. Her er det særligt vigtigt at få undersøgt symptomerne, at få stillet en korrekt diagnose samt at blive behandlet hurtigt og professionelt.

Hos Roskilde Privathospital kan vi med baggrund i mange års operativ erfaring tilbyde en effektiv og sikker behandling af høj kvalitet inden for de fleste gynækologiske sygdomme som kikkertoperationer i livmoderhulen eller gennem maveskindet, laseroperationer, fjernelse af livmoderen, operation for nedsynkning af underlivet samt operationer på skedeåbningen.

 

Få den bedste behandling kun 30 min fra København

Roskilde Privathospital holder til i skønne lokaler i centrum af byen. Vores klinik er placeret i en gennemrenoveret herskabsvilla, i centrum af byen, hvor vi byder vores patienter velkommen i hyggelige omgivelser, hvor sikkerheden altid er i højsædet. Her har vi de forsøgt at skabe de bedste rammer for at kunne give dig som patient den bedst mulige oplevelse. Med vores centrale placering i Roskilde ligger vi kun 30 minutters kørsel med bil eller offentlig transport fra København. Vi er også let at komme til fra andre egne af både Sjælland og resten af Danmark. VI modtager særligt patienter fra københavnsområdet, men også fra det øvrige Sjælland samt Fyn og Jylland.

 

Få en second opinion på din behandling

Udover at vi selv udfører mange behandlinger for vores patienter, så tilbyder vi også second opinions for personer, der har fået foretaget behandlinger på andre privathospitaler eller i det offentlige sundhedssystem.

Vores læger kan med deres mange års erfaring hurtigt give dig klar besked, hvis du føler dig usikker på, hvad din læge eller kirurg har fortalt dig. Second opinions er meget udbredt særligt inden for kosmetiske behandlinger, da man af naturlige grunde, gerne vil have det mest naturlige resultat.

Ved en second-opinion-konsultation, vil de blive beset af en af vores læger, hvorefter vi vil komme med vores vurdering af din behandlingsmuligheder eller komme med vores vurdering af resultaterne af en eventuelt gennemført behandling. Vi tilbyder second-opinion-konsultationer inden for alle vores behandlingsområder som plastikkirurgi, ortopædkirurgi og gynækologi.

Du kan læse mere om dine muligheder for at få en second-opinion på denne side.

 

Vores værdier: Etik, engagement & omhu

Som privathospital og virksomhed er vi baseret på nogle rodfæstede værdier, som vi lægger stor vægt på i det daglige i mødet med vores patienter. For os er det afgørende at udvise det højeste niveau af såvel etik som engagement og omhu. Vi ved at vores arbejde kan få stor på vores patienters liv, både i dag og i fremtiden. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgive at udvise det højeste niveau af etik.

Vi giver altid vores ærlige mening til vores mulige patienter, også i de situationer, hvor vi ikke vil anbefale en given behandling, selvom det måtte patientens store ønske.

En anden ting der yderst vigtig for os, er vores patienters sikkerhed. Vi ønsker at give vores patienter de bedste rammer for at få en succesfuld behandling. Der indebærer blandt andet at vi kan skabe den højeste grad af tryghed igennem hele behandlingen, hvilket både afspejler sig i den måde vores lokaler er indrettet på samt den måde vi arbejder på i det daglige og de procedurer som vi følger. Derudover har vi også som princip at vores patienter altid skal have den samme behandler igennem ethvert forløb. Hos os vil du derfor ikke kunne opleve at få stillet en ny kirurg i udsigt, hvis du allerede har fået foretaget en del af din behandling.

Vi har tidligere gennemgået akkreditering i henhold til den danske kvalitetsmodel uden anmærkninger, hvilket betyder højeste kvalitet inden for læge-og personalefagligt niveau, udstyr, sikkerhed, og at man lever op til sine værdier. Akkrediteringen skal senere genoptages, indtil da følger vi uændrede principper.

Prisliste

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

Bemærk, at som kontantforbuddet foreskriver, må man som almindelig virksomhed maksimalt modtage 19.999 kr. i kontanter per handel. I praksis betyder det, at du som patient på Roskilde Privathospital maksimalt har mulighed for at betale 19.999 kr. i kontanter for din behandling, mens resten af beløbet skal betales digitalt (dankort / bankoverførsel).

 

Generelle priser

Operation Pris
Konsultation 600 kr.
Second Opinion 2.000 kr.
Skift fra lokal til fuld bedøvelse 5.000 kr.
Indlæggelse pr. døgn 5.000 kr.

 

Brystforstørrelse

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 36.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 43.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat 14.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

 

Brystløft / brystreduktion

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystløft, lille (Round Block) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Brystløft, lille (Lollipop) Lokal Udskrives samme dag 20.000 kr.
Brystløft, stor (stort Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Brystreduktion Fuld Udskrives samme dag 46.000 kr.

 

Brystvorter

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Indadvendt brystvorte, 1 side Lokal Udskrives samme dag 8.000 kr.
Indadvendt brystvorte, 2 sider Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.
Brystvortereduktion Lokal Udskrives samme dag 12.400 kr.

 

Mandlig brystudvikling

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fjernelse af kirtelvæv, åben metode Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Fjernelse ved fedtsugning (kun fedt) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Fjernelse ved fedtsugning og kirurgisk fjernelse af kirtel Fuld Udskrives samme dag 27.000 kr.
Fjernelse af fedt, kirtel og en mindre hudreduktion Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Fjernelse af hængebryst f.eks. efter et stort vægttab Fuld Udskrives samme dag 39.000 kr.

 

Udskiftning af brystimplantater

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring, inkl. udskiftning Fuld Udskrives samme dag 41.000 Kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II. 5.000 Kr.
– Tillæg:  Dråbeformede implantater 7.000 Kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat 14.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

 

Fjernelse af brystimplantater

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fjernelse af brystimplantater, 1 side Fuld Udskrives samme dag 17.000 kr.
Fjernelse af brystimplantater, 2 sider Fuld Udskrives samme dag 25.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapsel 14.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
Fjernelse af brystimplantat, 1 side Lokal Udskrives samme dag 14.000 kr.
Fjernelse af brystimplantater, 2 sider Lokal Udskrives samme dag 22.000 kr.
En Bloc (fjernelse af brystimplantat + kapsel) Fuld Udskrives samme dag 47.500 kr.

 

Brystrekonstruktion efter brystkræft

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystrekonstruktion med ekspander/implantater (forløbspris) Fuld Udskrives samme dag 78.000 kr.
Rekonstruktion af brystvorter Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.
Korrektion efter tidligere rekonstruktion Lokal/fuld Udskrives samme dag Individuelt

 

Læber

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedtinjektion 9.600 kr.

 

Øjenlåg

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenlåg, øvre Lokal Udskrives samme dag 12.500 kr.
Poser under øjnene Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Øvre og nedre øjenlåg Lokal Udskrives samme dag 26.000 kr.

 

Ører

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Stritører, et øre Lokal Udskrives samme dag 13.000 kr.
Stritører, begge ører Lokal Udskrives samme dag 25.000 kr.
Reduktion af øreflipper Lokal Udskrives samme dag 13.000 kr.
Korrektion af store eller spidse ører Lokal Udskrives samme dag 18.500 kr.
Korrektion af huller i ørerne Lokal Udskrives samme dag 6-11.000 kr.

 

Ansigtsløft/halsløft

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Ansigtsløft, udvidet Fuld Indlægges 79.000 kr.
Ansigtsløft, stort med udvidet halsoperation Fuld Indlægges 84.000 kr.
– Tillæg: Læbeløft 18.000 kr.
– Tillæg: Eget fedt til ansigt 14.000 kr.
– Tillæg: Pinch nedre øjenlåg 9.000 kr.

 

Baldeforstørrende med eget fedt

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedttransplantation til balder Fuld Til velbefindende 49.000 kr.

 

Hudreduktion

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Slapt maveskind, lille – inkluderet evt. opstramning af bugvæg Lokal Udskrives samme dag 28.000 kr.
Slapt maveskind, stor – inkluderet evt. opstramning af bugvæg Fuld Indlægges 1 døgn 49.500 kr.
– Tillæg: Fedtsugning af mave Lokal Udskrives samme dag 10.000 kr.
Overarme, kort ar i armhulen Lokal Udskrives samme dag 25.000 kr.
Overarme, langt ar og evt. fedtsugning Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
Lårløft, lille Fuld Udskrives samme dag 45.000 kr.
Lårløft, stor (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 52.000 kr.

 

Mommy makeover

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystforstørrelse med runde Mentor implantater inkl. 5 års kapselforsikring + lille maveskindsoperation  Fuld Udskrives samme dag 57.000 kr.
Brystforstørrelse med runde Mentor implantater inkl. 5 års kapselforsikring + stor maveskindsoperation  Fuld Indlægges 1 døgn 78.500 kr.
Brystløft, stort (Ankerar) + lille maveskindsoperation Fuld Indlægges 1 døgn 61.000 kr.
Brystløft, stort (Ankerar) + stor maveskindsoperation Fuld Indlægges 1 døgn 82.500 kr.
Brystreduktion + stor maveskindsoperation Fuld Indlægges 1 døgn 88.500 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater 7.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat 14.000 kr.
– Tillæg: Fedtsugning mave  10.000 kr.
– Tillæg: Fedtsugning mave + hofter 19.000 kr.

 

Fedtsugninger

Fuld pris for dyreste område og 25 % rabat på yderligere områder.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Ankler og lægge Lokal Udskrives samme dag 24.000 kr.
Knæ Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Lår yderside (ridebukseområdet) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Lår inderside Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Hofter og lænd Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Mave, hele forsiden Lokal Udskrives samme dag 24.000 kr.
Mave, under navlen Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Hage og hals Lokal Udskrives samme dag 14.500 kr.

 

Fedttransplantation

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedttransplantation i bryst 1. gang Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Fedttransplantation i bryst 2. gang Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.
Fedttransplantation til balder Fuld Udskrives samme dag 49.000 kr.
Fedttransplantation til ansigtet 1. gang Lokal Udskrives samme dag 14.000 kr.
Fedttransplantation til ansigtet 2. gang Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.
Fedttransplantation, nedre øjenlåg Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Fedttransplantation til læber 1. gang Lokal Udskrives samme dag 9.600 kr.
Fedttransplantation til læber 2. gang Lokal Udskrives samme dag 6.000 kr.
Øvrige områder Lokal Udskrives samme dag 10-16.000 kr.
Påfyldninger Lokal Udskrives samme dag Fra 7.000 kr.

 

Diverse mindre plastikkirurgiske indgreb

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Arkorrektion Lokal Udskrives samme dag Fra 5.000 kr.
Fjernelse af modermærke, godartet hudtumor, 1 stk. inkl. mikroskopi Lokal Udskrives samme dag 3.000 kr.
Fjernelse af modermærker, efterfølgende pr. stk. inkl. mikroskopi Lokal Udskrives samme dag 1.000 kr.
Fjernelse af fedtknude Lokal Udskrives samme dag 6.000 kr.
Kirurgisk fjernelse af svedkirtler Lokal Udskrives samme dag 10.500 kr.

 

Ortopædkirurgi

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Konsultation 950 kr.
Blokade i forbindelse med en forundersøgelse 700 kr.
Kontrol 800 kr.
Operation for hammertå Lokal Udskrives samme dag 10.000 kr.
Nedgroet negl inkl. evt. fjernelse af negl Lokal Udskrives samme dag 10.700 kr.
Operation for achillessenebetændelse Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Slidgigt i tommelfingerens rodled, weilby Fuld Udskrives samme dag 26.000 kr.
Spaltning af seneskede i hånd, tenosynovit Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.
Nålebehandling af kuskehånd, Dupuytren kontraktur Lokal Udskrives samme dag 8.000 kr.
Åben operation for kuskehånd, Dupuytren kontraktur, 1 finger Lokal Udskrives samme dag 20.000 kr.
Åben operation for kuskehånd, Dupuytren kontraktur, efterfølgende finger Lokal Udskrives samme dag 8.000 kr.
Blokadebehandling af seneknude/ganglion Lokal Udskrives samme dag 2.000 kr.
Operation for karpaltunnelsyndrom Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.

 

Gynækologi

Behandling Pris
Konsultation 1.100 kr.
Forundersøgelse inkl. ultralydsscanning 1.600 kr.
Forundersøgelse inkl. ultralydsscanning, smear (celleprøve) 1.900 kr
Forundersøgelse inkl. ultralydsscanning, smear og blodprøver 2.100 kr.
Kontrol inkl. ultralydsscanning 800 kr.
Kontrol inkl. ultralydsscanning og smear 1.000 kr.
Konsultation og oplægning af spiral (spiral medbringes) 1.400 kr.
Tidlig tryghedsscanning, graviditet 500 kr.
Tidlig terminsbestemmende ultralydsscanning 1.200 kr.

Se flere priser på Gynækologi