Privathospital på Sjælland

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Vi er et af Sjællands førende privathospitaler

Her hos Roskilde Privathospital har vi adskillige spidskompetencer og beskæftiger os med en bred vifte af behandlinger. Vi hjælper både patienter, der er blevet henvist fra det offentlige sygehusvæsen og forsikringsselskaber, samt privatpersoner, der ønsker at få foretaget behandlinger, som ikke dækkes af det offentlige. Vores kompetencer spænder bredt, men vores kernekompetencer er

  • Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger
  • Ortopædkirurgi
  • Gynækologi

 

Eksperter i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Hos Roskilde Privathospital er vi ikke bange for at kalde et af landets førende inden for såvel plastikkirurgi Vores speciale inkluderer særligt brystoperationer herunder brystforstørrende operationer, brystreduktioner for både mænd og kvinder, brystløft samt korrektion af indadvendte brystvorter Vores personale har mange års erfaring med bryst-relaterede behandlinger og vi arbejder altid for at skabe et smukt og naturligt resultat med så få gener som muligt for alle vores patienter.

Foruden brystrelaterede operationer kan vi også tilbyde behandlinger med fillers, samt botox. Vi er eksperter i alle former for rynkebehandling, der kan være med til at give dig et smukt og naturligt udseende. Sidst men ikke mindst er vi også eksperter i fedtsugninger og fedttransplantationer.

I løbet af de sidste år har vi set en stigende efterspørgsel på kosmetiske behandlinger. Hos os er det vigtigste at sørge for, at vi kan skabe et smukt, langvarigt og naturligt udseende for vores patienter, så de kan få den krop og det udseende, som du måtte drømme om.

 

Få bugt med smerter i muskler og led hos Roskilde Privathospital

Et andet område vi har stor erfaring inden for, er ortopædkirurgi. Mange danskere vil i løbet af livet komme til at døje med smerter i knogler, led, sener og muskler. Med effektiv ortopædkirurgi kan vi sætte tidligt ind og sørge for at finde årsagen til dine gener, så du kan få en normal tilværelse igen uden smerter.

Ortopædkirurgi bruges inden for en bred vifte af skader såsom håndkirurgi, knækirurgi og fodkirurgi. Nogle af de hyppigste årsager til gener kan være tilstande som slimskedehindebetændelse, tennisalbuer samt ikke mindst sportsskader, der optræde hos personer i alle aldre.

 

Effektiv behandling af gynækologiske gener

Vores tredje speciale er gynækologi. Ligesom med smerter i knogler, led og muskler så vil en stor del af danske kvinder på et tidspunkt i deres liv få problemer med underlivet i form af smerter, blødningsforstyrrelser, celleforandringer eller nedsynkning. Her er det særligt vigtigt at få undersøgt symptomerne, at få stillet en korrekt diagnose samt at blive behandlet hurtigt og professionelt.

Hos Roskilde Privathospital kan vi med baggrund i mange års operativ erfaring tilbyde en effektiv og sikker behandling af høj kvalitet inden for de fleste gynækologiske sygdomme som kikkertoperationer i livmoderhulen eller gennem maveskindet, laseroperationer, fjernelse af livmoderen, operation for nedsynkning af underlivet samt operationer på skedeåbningen.

 

Få den bedste behandling kun 30 min fra København

Roskilde Privathospital holder til i skønne lokaler i centrum af byen. Vores klinik er placeret i en gennemrenoveret herskabsvilla, i centrum af byen, hvor vi byder vores patienter velkommen i hyggelige omgivelser, hvor sikkerheden altid er i højsædet. Her har vi de forsøgt at skabe de bedste rammer for at kunne give dig som patient den bedst mulige oplevelse. Med vores centrale placering i Roskilde ligger vi kun 30 minutters kørsel med bil eller offentlig transport fra København. Vi er også let at komme til fra andre egne af både Sjælland og resten af Danmark. VI modtager særligt patienter fra københavnsområdet, men også fra det øvrige Sjælland samt Fyn og Jylland.

 

Få en second opinion på din behandling

Udover at vi selv udfører mange behandlinger for vores patienter, så tilbyder vi også second opinions for personer, der har fået foretaget behandlinger på andre privathospitaler eller i det offentlige sundhedssystem.

Vores læger kan med deres mange års erfaring hurtigt give dig klar besked, hvis du føler dig usikker på, hvad din læge eller kirurg har fortalt dig. Second opinions er meget udbredt særligt inden for kosmetiske behandlinger, da man af naturlige grunde, gerne vil have det mest naturlige resultat.

Ved en second-opinion-konsultation, vil de blive beset af en af vores læger, hvorefter vi vil komme med vores vurdering af din behandlingsmuligheder eller komme med vores vurdering af resultaterne af en eventuelt gennemført behandling. Vi tilbyder second-opinion-konsultationer inden for alle vores behandlingsområder som plastikkirurgi, ortopædkirurgi og gynækologi.

Du kan læse mere om dine muligheder for at få en second-opinion på denne side.

 

Vores værdier: Etik, engagement & omhu

Som privathospital og virksomhed er vi baseret på nogle rodfæstede værdier, som vi lægger stor vægt på i det daglige i mødet med vores patienter. For os er det afgørende at udvise det højeste niveau af såvel etik som engagement og omhu. Vi ved at vores arbejde kan få stor på vores patienters liv, både i dag og i fremtiden. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgive at udvise det højeste niveau af etik.

Vi giver altid vores ærlige mening til vores mulige patienter, også i de situationer, hvor vi ikke vil anbefale en given behandling, selvom det måtte patientens store ønske.

En anden ting der yderst vigtig for os, er vores patienters sikkerhed. Vi ønsker at give vores patienter de bedste rammer for at få en succesfuld behandling. Der indebærer blandt andet at vi kan skabe den højeste grad af tryghed igennem hele behandlingen, hvilket både afspejler sig i den måde vores lokaler er indrettet på samt den måde vi arbejder på i det daglige og de procedurer som vi følger. Derudover har vi også som princip at vores patienter altid skal have den samme behandler igennem ethvert forløb. Hos os vil du derfor ikke kunne opleve at få stillet en ny kirurg i udsigt, hvis du allerede har fået foretaget en del af din behandling.

Vi har tidligere gennemgået akkreditering i henhold til den danske kvalitetsmodel uden anmærkninger, hvilket betyder højeste kvalitet inden for læge-og personalefagligt niveau, udstyr, sikkerhed, og at man lever op til sine værdier. Akkrediteringen skal senere genoptages, indtil da følger vi uændrede principper.

Prisliste

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris.
Hvis du ønsker din operation aflyst, så skal dette ske senest kl. 15.00 dagen inden operationen. Ved aflysning vil der blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr. for hospitalets afholdte udgifter. Bemærk, at alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

 

Generelle priser

Operation Pris
Konsultation (botox og filler, læbeforstørrelse) 0 kr.
Konsultation (øvre- og nedre øjenlåg, lip lift) 400 kr.
Konsultation (større indgreb) 800 kr.
Second Opinion 2.000 kr.
Skift fra lokal til fuld bedøvelse 5.000 kr.
1 døgns ekstra indlæggelse 5.000 kr.

Brystoperationer

– Tillæg: Samtidig fjernelse af implantater10.000 kr.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, Cohesive 1, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 32.000 Kr.
– Tillæg: Cohesive 2 og anatomiske implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/ hul på implantat 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (round block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (ankerar, stort) 20.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fjernelse af implantater 10.000 Kr.
Evt efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Fjernelse af brystimplantater

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fjernelse af implantater, 1 side Fuld Udskrives samme dag 17.000 kr.
Fjernelse af implantater, 2 sider Fuld Udskrives samme dag 25.000 kr.
Fjernelse af brystimplantat, 1. side Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.
Fjernelse af brystimplantater, 2 sider Lokal Udskrives samme dag 20.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapsel 5.000 kr.
En Bloc (fjernelse af implantat + kapsel) Fuld Udskrives samme dag 47.500 kr.

Brystløft / brystreduktion

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystløft, lille (Round Block) Lokal Udskrives samme dag 14.000 kr.
Brystløft, lille (Lollipop) Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Brystløft, mellem (Lille Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 26.000 kr.
Brystløft, stor (Stort Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.
Brystreduktion, lille (Lollipop) Fuld Udskrives samme dag 29.000 kr.
Brystreduktion, stor (Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 39.000 kr.

Brystvorter

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Indadvendt brystvorte, 1 side Lokal Udskrives samme dag 8.000 kr.
Indadvendt brystvorte, begge sider Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.
Brystvortereduktion Lokal Udskrives samme dag 12.400 kr.

Brystrekonstruktion efter brystkræft

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystrekonstruktion med ekspander/implantat (forløbspris) Fuld Udskrives samme dag 78.000 kr.
Rekonstruktion af brystvorter Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.
Korrektion efter tidligere rekonstruktion Lokal/fuld Udskrives samme dag Individuelt

Mandlig brystudvikling

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fjernelse af kirtelvæv, åben metode Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Fjernelse ved fedtsugning (kun fedt) Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Fjernelse ved fedtsugning og kirurgisk fjernelse af kirtel Fuld Udskrives samme dag 26.000 kr.
Fjernelse af fedt, kirtel og mindre hudreduktion Fuld Udskrives samme dag 36.000 kr.
Fjernelse af hængebryst fx efter et stort vægttab Fuld Udskrives samme dag 39.000 kr.

Læber

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Filler Juvederm Ultra Smile 1. ml 2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml 3.000 kr.
Fedtinjektion 9.600 kr.
Kirurgisk læbeløft Lokal Udskrives samme dag 17.000 kr.
*– Tillæg: Samtidig fedttransplantation til læberne 6.000 kr.

Ører

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Stritører, ene øre Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.
Stritører, begge ører Lokal Udskrives samme dag 17.000 kr.
Reduktion af øreflipper Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Reparation af store eller spidse ører Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Reparation af huller i ørerne Lokal Udskrives samme dag 9-15.000 kr.

Ansigtsløft

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedttransplantation ansigt, 1. behandling Lokal Udskrives samme dag Fra 14.000 kr.
Fedttransplantation ansigt, 2. behandling Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.
Ansigtsløftning m. halsløft fra siden Fuld 1 døgns indlæggelse 48.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation 10.000 kr.
Kirurgisk læbeløft Lokal Udskrives samme dag 17.000 kr.
*– Tillæg: Samtidig fedttransplantation til læberne 6.000 kr.
Kalkunhage, fedtsugning Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Kalkunhage, fedtsugning Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Nedre ansigtsløft Fuld Udskrives samme dag  Fra 30.000 kr.

Øjenbryns- og pandeløft

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenbrynsløft, ar i brynkant Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Øjenbrynsløft, via tinding Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Øjenbrynsløft, kikkertteknik Fuld Udskrives samme dag 36.000 kr.
Pandeløft, prætrichiel teknik (hårkanten) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.

Øjenlåg

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenlåg, øvre Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Øjenlåg, nedre Lokal Udskrives samme dag 13.000 kr.
Øjenlåg, øvre og nedre Lokal Udskrives samme dag 23.000 kr.
Øjenlåg, øvre og nedre med fedttransplantation Lokal Udskrives samme dag 29.000 kr.
Poser under øjnene Lokal Udskrives samme dag 9.000 kr.

Rynkebehandling

Behandling Pris
Botox/Azzalure 1. område 1.800 kr.
Botox/Azzalure efterfølgende områder 900 kr.
Filler Juvederm Ultra Smile 1. ml 2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml 2.500 kr.
Peeling, pH-formular 600 kr.
HIFU, ansigt 3.000 kr.
HIFU, hals 2.500 kr.
HIFU, ansigt og hals 4.500 kr.
HIFU, kollagenboost 3.000 kr.
HIFU, skinbooster 2.000 kr.

Baldeforstørrende med eget fedt

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedttransplantation til balder Fuld Til velbefindende 49.000 kr.

Hudreduktion

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Slapt maveskind, lille Lokal Udskrives samme dag 22.000 kr.
Slapt maveskind, stor Fuld Indlægges 1 døgn 42.000 kr.
– Tillæg: opstramning af bugvæg/muskulatur Lokal Udskrives samme dag 5.000 kr.
– Tillæg: fedtsugning af mave 10.000 kr.
Overarme, kort ar i armhulen Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Overarme, langt ar ned til albue (inkl. fedtsugning) Fuld Evt. indlæggelse 1 døgn 28.000 kr.
Lårløft, lille (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Lårløft, stor (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 49.900 kr.

Fedtsugninger

Fuld pris for dyreste region og 25 % rabat på yderligere regioner.

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Ankler Lokal Udskrives samme dag 13.000 kr.
Lægge Lokal Udskrives samme dag 20.000 kr.
Knæ Lokal Udskrives samme dag 14.500 kr.
Lår yderside (ridebukseområdet) Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Lår inderside Lokal Udskrives samme dag 14.000 kr.
Hofter/lænd Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Mave, hele forsiden Lokal Udskrives samme dag 19.000 kr.
Mave, under navlen Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Bh-delle Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Hage Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.

Fedttransplantation

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedttransplantation i bryst 1. gang Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Fedttransplantation i bryst 2. gang Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.
Fedttransplantation til balder Fuld narkose Udskrives samme dag 49.000 kr.
Fedttransplantation til læber Lokal Udskrives samme dag 9.600 kr.
Fedttransplantation til læber 2. gang Lokal Udskrives samme dag 6.000 kr.
Øvrige områder Lokal Udskrives samme dag 10-16.000 kr.
Påfyldninger Lokal Udskrives samme dag Fra 7.000 kr.

Behandling for stor svedsekretion under armhulerne

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Azzalure (Botox, botulinum toxin-A) Udskrives samme dag 6.000 kr.
Kirugisk fjernelse af svedkirtler, afhængig af metode Lokal Udskrives samme dag Fra 10.500 kr.

Diverse mindre plastikkirugiske indgreb

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Arkorrektion Lokal Udskrives samme dag Fra 5.000 kr.
Fjernelse af modermærke, godartet hudtumor, 1 stk. Lokal Udskrives samme dag 3.000 kr.
Fjernelse af modermærker, efterfølgende pr. stk. Lokal Udskrives samme dag 1.000 kr.
Fjernelse af tatoveringer Lokal Udskrives samme dag Fra 5.000 kr.

Bliv ringet op

Website (required)