Slap hud på maven

Slap hud på maven

Ved slap hud på maven er der flere måder at lave operationen på – en større og en mindre operation.

 

Større maveskindsoperation

Dette er den mest almindelige og også den, der bliver pænest. Det er en stor operation, hvor man fjerner al hud under navlen. Man løsner den hud, der ligger fra navlen og op til ribbenene, og trækker den ned som et forklæde, således at den dækker hele maven. Så får man et lille nyt ar om navlen, og også et ar nede over kønsbenet. Det går ud i begge sider af lysken og bliver almindeligvis skjult af trussen. Under operationen strammer man også musklerne sammen i midtlinien indvendig. Operationen kræver 1 døgns indlæggelse. Hvis der er anlagt dræn fjernes de ca. 1-5 dage efter operationen.

 

Mindre maveoperation

Den mindre operationen er passende til den, der kun trænger til en lille opstramning og kun har lidt løst maveskind under navlen. Her fjerner man kun det overskydende hud nedadtil i maven, og samtidig laver man ofte en lille fedtsugning.

 

Efter maveoperation

Fælles for begge operationer er, at der vil være stramning af maven i 2-3 måneder, af og til længere.

Undgå at løfte tunge ting i 2 måneder, dels for at skåne arrene, dels for at skåne sammensyningen af musklerne, som kun foretages ved den store operation. Trådene fjernes henholdsvis efter 10 dage og 3 uger her på klinikken. Du skal beskytte arrene, så længe de er røde. Undgå at foretage gymnastik/sport/svømning de første 3 måneder efter operationen. Kontrol altid efter behov.

Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc. Den forventede varighed af behandlingsresultatet varierer meget fra patient til patient. Resultatet kan ødelægges ved vægtøgning og/eller graviditet på hvilket som helst tidspunkt.

Læs venligst almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)

    Få hjælp til at finansiere din kommende operation

    Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation af denne art, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

    Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Hos os kan du få en afdragsperiode på 24 måneder, hvilket gør, at du kan dele dine betalinger op i mindre bidder. Med et finansieringslån i samarbejde med os, kan du få en ydelse på kun 903 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.