hero banner image

Indholdsfortegnelse

Download mere viden

Plastikkirurgi på Roskilde Privathospital

I vores moderne faciliteter tilbyder vi et bredt udvalg af kosmetiske og rekonstruktive plastikoperationer udført af erfarne plastikkirurger. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå de forandringer, du ønsker, i en tryg og professionel atmosfære. Uanset om du overvejer en ansigtsløftning, brystforstørrelse, fedtsugning, eller andre former for plastikkirurgi, lægger vi stor vægt på individuel rådgivning. Vi forstår, at hvert menneske er unikt, og derfor starter din rejse hos os altid med en personlig forundersøgelse. Her vil vi drøfte dine ønsker, forventninger og eventuelle bekymringer for at sikre, at du føler dig velinformeret og tryg ved din beslutning.

Forundersøgelse
1 time
Operationstid
1-6 timer

Indholdsfortegnelse

Download mere viden

 • Er yderst tilfreds

  Jeg fik lavet en ørekorrektion og har oplevet en fantastisk god behandling hele vejen igennem forløbet. Fra første kontakt til endelige resultat. Er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Roskilde Privathospital. Tusind tak 🙂

 • Kunne jeg give 10 stjerner, fik de dem

  Skal man vælge et trygt sted med faglig ekspertise og rådgivning omkring operation så kan jeg kun anbefale Roskilde privathospital, der er søde og venligt personale der gør at man føler sig hjemme, speciallægen Javed får en til at føle sig tryk og god information inden operationen / efter. Mega flot arbejde han udfører. Kunne jeg give 10 stjerner fik de dem 🤩

 • Utrolig professionel og dygtig

  Lægen, Javed, som jeg havde fornøjelsen af at møde, er utrolig professionel og dygtig. Han var meget informativ og tog sig tid til at forklare alt grundigt og besvare alle mine spørgsmål. Hans ekspertise og rolige tilgang skabte virkelig tillid og gjorde hele oplevelsen langt mere tilgang skabte virkelig tillid og gjorde hele oplevelsen langt mere behagelig.

 • Jeg synes resultatet er SÅ flot

  Jeg er blevet vejledt optimalt og professionelt under hele processen. Det har gjort mig tryg at det jeg har fået at vide omkring indgreb, helingsproces og resultat har været i overensstemmelse med det jeg har oplevet. Jeg synes resultatet er SÅ flot og jeg vil klart anbefale Roskilde Privathospital og Daniel som plastikkirurg.

 • Varme anbefalinger herfra

  Varme anbefalinger herfra. Fik i december laver brystreduktion med stort løft, og er kæmp lykkelig for mit resultat, så flot et arbejde der er blevet lavet. Har hele vejen igennem følt mig i så trygge hænder, både på klinikken og telefonisk. Personale er så søde og hjælpsomme.

  20+

  års erfaring

  2.000+

  Patienter årligt

  4,9

  på trustpilot

  50

  behandlingstyper

  Plastikkirurgi

  Bryst

  Brystkirurgiske operationer, som eks. brystforstørrende, brystløft, brystreduktion, m.fl.

  Se mere om brystkirurgi

  Plastikkirurgi

  Ansigt

  Ansigtskirurgiske operationer, som eks. øjenlågsoperationer, ansigtsløft, ørekorrektioner, injektionsbehandlinger, rynkebehandlinger

  Se mere om ansigtskirurgi
  Ansigt

  Plastikkirurgi

  Krop

  Kropskirurgisk operationer, som eks. fedtsugning af lår, mave, hage, hudreduktion, m.fl.

  Se mere om kropskirurgi

   Høj kvalitet og faglighed

   Førende privathospital

   Roskilde Privathospital har 30 års erfaring med plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og ortopædkirurgi og ejes og drives i dag af speciallæge i plastikkirurgi, Javed Akram.

   Kvalitet – certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed: Vores certificering garanterer høj kvalitet og patientsikkerhed i kosmetiske operationer og behandlinger. Se den seneste tilsynsrapport.

   Engagement – erfarne kirurger og sygeplejersker: Vores team er nøje udvalgte ud fra deres høje sundhedsfaglige niveau og deres særlige fokus på patientkontakt og service. Det betyder, at hele personalet er engagerede og årvågne, så du som patient får den allerbedste service under dit forløb.

   Omhu – de strengeste standarder: Arbejdsgange der sikrer højeste standarder indenfor personalekvalifikationer, hygiejne, lægefaglige procedurer og patientjournalhåndtering.

   Etisk ansvarlighed: Vi har respekt for den enkelte mand eller kvindes unikke udseende og krop. Derfor udfører vi kun behandlinger, vi forventer kan gavne patienten.

   Nynnes forløb
   00:57
   Garanti

   Behandlingsforløbet

   Når du vælger Roskilde Privathospital, er du garanteret:

   1. Samme kirurg til både forundersøgelse og operation
   2. Overnatning ved større operationer: Ved større operationer tilbyder vi overnatning med fuld forplejning.
   3. 5 års tryghedsgaranti ved brystoperationer med brystimplantater eller tilkøb 8 års trygshedgaranti
   4. Implantatkortopbevaring i 20 år: Vi gemmer dit implantatkort i 20 år efter operationen, så du kan få dit implantat sikkert udskiftet af vores kirurger ved eventuelle komplikationer.
   5. Eventuel re-operation indenfor 12 måneder er gratis: Hvis resultatet ikke lever op til forventningerne, drøfter du det med kirurgen 3 måneder efter operationen, og i planlægger sammen næste skridt.
   6. Tryghed efter din operation: En sygeplejerske står til rådighed, som du kan ringe til i dagtimerne og derudover får du akutnummer til kirurgen.
   7. Lovpligtig patientforsikring: Vi er dækket af obligatorisk patientforsikring for alle operationer foretaget i Danmark. Dette giver dig ekstra tryghed.
   8. Ekstra kontroller ud over de obligatoriske efter operation, hvis du har behov for det.

   → Læs mere om kvalitet og tryghed 

   Priser på vores mest populære behandlinger

   Priser på vores mest populære behandlinger

   Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Prisen er inkl. støttende BH/bandage samt opfølgende kontroller. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse.

   Forundersøgelse

   500 kr.

   Første gang vi mødes. Her snakker vi dine ønsker igennem og giver dig den bedste rådgivning

   Brystforstørrelse

   34.000 kr.

   Mentor, Motiva eller Silimed-implantater, runde, inkl. 5 års tryghedsgaranti

   Fedtsugning mave

   22.000 kr.

   Hele forsiden af maven

   Fedtsugning hage og hals

   13.000 kr.

   Fjerner dobbelthage og giver mere markeret kæbeparti

   Brystreduktion

   44.000 kr.

   Fjerner ubehag ved stor vægt fra bryster og strammer brysterne op.

   Brystløft

   14.000 kr.

   Lille brystløft rundt om brystvorten