Indadvendte brystvorter

Få korrigeret dine indadvendte brystvorter Læs mere

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds med hele oplevelsen lige fra første opkald til klinikken, forundersøgelsen, selve operationen og servicen bagefter. Jeg er blevet opereret af Janne Horn og hun er så forstående, imødekommende, grundig, venlig og tager sig så god tid til det hele. Jeg har anbefalet Janne/privathospitalet til alle jeg har snakket med angående min BFO og vil virkelig råde folk til at vælge dette sted!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jeanette A.

Jeg kan varmt anbefale dette sted

Jeg kan varmt anbefale dette sted, Anna Jørgensen og Janne Horn er top professionelle, kun det bedste resultat er godt nok for dem. Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Hvorfor får man indadvendte brystvorter?

Indadvendte brystvorter kan være et stort problem for kvinder, fordi brystvorten har et anderledes udseende sammenlignet med andres brystvorter. Derfor kan brystvorter, der vender indad, have stor indflydelse på både dit fysiske og mentale helbred. Omvendt kan for store brystvorter også have stor indflydelse på ens fysiske og psykiske tilstand og der kan i disse tilfælde være behov for en brystvortereduktion.

Indadvendte brystvorter kan hos kvinder opstå på forskellige tidspunkter i livet og forekomsten af brystvorter, der vender indad, kan skyldes flere ting.

Hos teenagepiger kan brystvortens form skyldes at brystet vokser hurtigere end mælkegangene bag brystvorten. Derfor kan teenagere i perioder opleve at have brystvorter, der er flade eller vender indad.

Indadvendte brystvorter eller flade brystvorter kan også skyldes store bryster på grund af øget kropsvægt. Skyldes formen på dine brystvorter høj kropsvægt, vil et vægttab derfor have stor indflydelse på at du får almindelige brystvorter, der buler udad. Ønsker du mindre bryster kan en brystreduktion også være en mulighed for dig.

Brystvorter, der vender indad, kan i værste tilfælde være et symptom på sygdom i brystet. Du skal være særligt opmærksom på dette, hvis det kun er den ene af dine brystvorter, der har tendens til at vende indad. Indadvendte brystvorter på grund af sygdom, er dog tilfældet hos de færreste patienter med problemer deres med brystvorter, der vender indad. Har du indadvendte brystvorter bør du derfor kontakte egen læge og få foretaget en undersøgelse. Dette med henblik på at afklare hvad formen på dine brystvorter kan skyldes. Dette bør gøres før du påbegynder en behandling for indadvendte brystvorter hos Roskilde Privathospital.

I mange tilfælde skyldes den anderledes form på dine brystvorter for korte mælkegange mellem brystets mælkekirtler og brystvorten. Dette besværliggør eller umuliggør f.eks. amning, fordi barnet kan have svære ved at suge mælken fra brystet grundet brystvortens udformning. I tilfælde med for korte mælkegange, kan en simpel operation løse dette. Dog kan evnen til at amme efter operationen ikke garanteres. Derfor anbefaler vi at du først påbegynder din behandling for indadvendte brystvorter, efter du har fået børn og du er færdig med amning.

 

Forskellige grader af indadvendte brystvorter

Inden for patienter med indadvendte brystvorter, er der forskellige grader af hvor meget brystvorten vender indad.

Nogle kvinder oplever at en eller begge af deres brystvorter har en tendens til at være flade eller vende indad. De indadvendte brystvorter kan hos nogle kvinder også opleves at vende mere udad, når brystvorterne bliver mere faste, mens andre kvinder oplever deres brystvorter som indadvendte hele tiden.

For kvinder med flade og indadvendte brystvorter er langt de fleste tilfælde helt ufarlige, men indadvendte brystvorter kan skabe både fysisk og mental usikkerhed. Det kan derfor have stor positiv indflydelse på ens selvværd, selvtillid og følelse af at være feminin at gennemgå en behandling, der retter brystvorterne ud.

Dette har vi naturligvis stort fokus på igennem hele behandlingsforløbet hos Roskilde Privathospital, så du får den bedste oplevelse processen.

Med vores behandling for indadvendte brystvorter, kan du sammen med vores læger finde frem til hvordan du får de bryster du drømmer om med udadvendte brystvorter.

Inden du beslutter dig for din behandling, er det vigtig at du sætter dig ind i de ting du skal overveje før behandlingen, hvad behandlingen omfatter, hvilke risici, der kan være, og hvilken indflydelse behandlingen vil have på dig efter operationen.

 

Før du beslutter dig for at påbegynde behandlingsbeløbet

Før du beslutter dig for at få foretaget en operation, der fjerner dine indadvendt brystvorter, er det vigtigt at overveje, hvorvidt du ønsker flere børn og ønsker at amme i fremtiden.

En behandling for indadvendte brystvorter kan få stor indflydelse på din evne til at amme. Du kan nemlig ikke forvente at du er i stand til at amme efter operationen. Forklaringen på dette er at de indadvendte brystvorter i mange tilfælde skyldes en for kort mælkegang i brystet. Det er mælkegangene i brystet, der transporterer mælk fra kirtlerne til brystvorten og disse gange overskæres under operationen, for at give brystvorten plads til at bule udad.

Derfor anbefaler vi at du venter med at få behandlet dine brystvorter, der vender indad, til du har fået børn.

 

Behandling af indadvendte brystvorter

Dit behandlingsforløb vil overordnet bestå af en indledende konsultation på Roskilde Privathospital. Næste skridt i din behandling er operationen. Herefter vil du løbende være i kontakt med vores medarbejdere for at sikre dig et godt behandlingsforløb.

 

Før operationen: Den indledende konsultation

Din behandling for indadvendte brystvorter starter med en indledende konsultation på vores hospital i Roskilde.

Under den indledende konsultation, møder du vores team af kirurger og sygeplejersker som du kan stille spørgsmål til behandlingen. Ved den indledende konsultation forventningsafstemmer vi i fællesskab behandlingsforløbet før, under og efter operationen samt hvordan det færdige resultat kommer til at blive. Det er vigtigt for os at du som patient hos Roskilde Privathospital er fuldt informeret om både muligheder og konsekvenser ved din behandling for indadvendte brystvorter.

 

Selve operationen

Din operation for indadvendte brystvorter vil blive foretaget på vores hospital i Roskilde på en af vores operationsstuer.

Operationen foretages i lokalbedøvelse. Under operationen laver kirurgen et mindre snit i yderkanten af brystvorten. Herefter overskæres mælkegangene mellem mælkekirtler og brystvorten. Overskæringen af mælkegangene giver brystvorten plads til at bule ud igen, da brystvorten nu ikke længere holdes tilbage af den for korte mælkegang. Afslutningsvis bliver såret syet sammen og forbundet.

Du kan også forvente at blive udskrevet samme dag som operationen er blevet fortaget, da der kun er tale om et mindre indgreb.

 

Tiden efter operationen

Efter operation er afsluttet, vil du løbende være i kontakt med vores medarbejdere på Roskilde Privathospital.

Dette gøres for at sikre dig den bedste mulige oplevelse efter operationen, for at undgå opståede komplikationer eller gener og sikre at du kan stille os alle dine spørgsmål, der skulle være opstået efter afslutningen af operationen.

Efter operationen kan du opleve at området omkring en eller begge opererede brystvorter kan være blevet ømt, hævet eller misfarvet efter operationen. Dette er ikke farligt, men skyldes at kroppens naturlige helingsproces.

Dagen efter operationen må du gerne gå i et kort brusebad, da forbindingen er vandtæt og derfor ikke lukker vand ind til såret. Du skal helt undgå at bruge creme omkring dine bryster og brystvorter indtil såret er helet og uden sårskorpe.

Når såret er helet og er blevet til et ar, er det vigtigt at du beskytter arret mod for meget sollys mens arret stadig er rødt eller lyserødt. Det anbefales at benytte et lille plaster, der kan skærme for sollys de første 12 måneder. Ved brug af solarium anbefales arrene også at blive dækket til i løbet af den tid du opholder dig i solariet.

 

Risici ved operationen af indadvendte brystvorter

Ved alle kirurgiske operationer og behandlingsforløb er der nogle risici for at nogle utilsigtede komplikationer kan ske, uanset hvor grundige vores kirurger og sygeplejerske er. Komplikationer, der opstår efter en operation, som f.eks. infektioner eller blodpropper, kan forekomme. Dog opstår komplikationer kun i meget få tilfælde.

Derfor skal dit blodtryk være normalt inden operationen og du skal forholde dig roligt under operationen. Med smertestillende medicinering i løbet af operationen, sikrer vi at operationsoplevelsen bliver så smertefri for dig som muligt.

I dagene efter operationen er det vigtigt at du som nyopereret følger kirurgens vejledning, for at mindske risikoen for at komplikationer forekommer. Derfor bør du også holde dig i ro de første dage efter operationen, så kroppen kan få ro til at hele.

Hos Roskilde Privathospital prioriterer vi højt at du kender til de risici, der er forbundet med at blive opereret for indadvendte brystvorter.

Du kan læse mere om risici ved operationer under Patientinfo.

 

Priser på behandling af indadvendte brystvorter

Hos Roskilde Privathospital tilbyder vi korrektion af indadvendte brystvorter fra 8.000 kr. For mange er det kun en brystvorte der skal korrigeres, men for enkelte er der tale om begge brystvorter. Korrektion af begge brystvorter koster til sammenligning 12.000 kr. I nogle tilfælde kombineres korrektion af brystvorter ydermere med en brystvorte reducerende behandling. Dette købes som tillæg. Hvilken behandling du har brug for, vil vi sammen finde frem til ved den indledende konsultation.

Ønsker du at vide mere om prinserne på vores andre operationer, kan du læsere mere i vores generelle prisliste.

 

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Indadvendt brystvorte – den ene side Lokal Udskrives samme dag 8.000 kr.
Indadvendte brystvorter – begge sider Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.
Brystvortereduktion Lokal Udskrives samme dag 12.400 kr.

Generel prisliste

Ofte stillede spørgsmål

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystoperation, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)

Anmeldelse
Date
Service
Operation af brystvorter
Bedømmelse