Indadvendte brystvorter

Få korrigeret dine indadvendte brystvorter Læs mere

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr. siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Jeg kan varmt anbefale dette sted

(..) Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Verdens største TAK herfra!!!

Jeg vil gerne give Roskilde Privathospital mine VARMESTE anbefalinger. Alle medarbejdere – uden undtagelser – har været fuldstændig fantastiske op til og under mit forløb i går. Jeg var så hammer nervøs inden operationen, og har ringet et utal af gange med alle mulige spørgsmål for at få lidt ro i hovedet. Sekretærerne har været SÅ søde og tålmodige med mig. Tusind tak for jer, og også et kæmpe tak til anæstesisygeplejersken for at forberede mig mentalt og få mig til at føle mig helt tryg, da jeg lagde mig op på briksen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla

Hvorfor får man indadvendte brystvorter?

Indadvendte brystvorter kan være et stort problem for kvinder, fordi brystvorten har et anderledes udseende sammenlignet med andres brystvorter. Derfor kan brystvorter, der vender indad, have stor indflydelse på både ens fysiske og mentale helbred. Omvendt kan for store brystvorter også have stor indflydelse på ens fysiske og psykiske tilstand, og der kan i disse tilfælde være behov for en brystvortereduktion.

Indadvendte brystvorter kan hos kvinder opstå på forskellige tidspunkter i livet, og forekomsten af brystvorter, der vender indad, kan skyldes flere ting. Hos teenagepiger kan brystvortens form skyldes, at brystet vokser hurtigere end mælkegangene bag brystvorten. Derfor kan teenagere i perioder opleve at have brystvorter, der er flade eller vender indad. Indadvendte brystvorter eller flade brystvorter kan også skyldes store bryster på grund af øget kropsvægt. Skyldes formen på dine brystvorter høj kropsvægt, vil et vægttab derfor have stor indflydelse på, at du får almindelige brystvorter, der buler udad. Ønsker du mindre bryster kan en brystreduktion også være en mulighed for dig.

Brystvorter, der vender indad, kan i værste tilfælde være et symptom på sygdom i brystet. Du skal være særligt opmærksom på dette, hvis det kun er den ene af dine brystvorter, der har tendens til at vende indad. Det er dog sjældent, at indadvendte brystvorter skyldes sygdom. Har du indadvendte brystvorter, bør du kontakte egen læge og få foretaget en undersøgelse. Dette er med henblik på at afklare, hvad formen på dine brystvorter kan skyldes. Dette bør gøres, før du påbegynder en behandling for indadvendte brystvorter på Roskilde Privathospital.

I mange tilfælde skyldes den anderledes form på dine brystvorter for korte mælkegange mellem brystets mælkekirtler og brystvorten. Dette besværliggør eller umuliggør f.eks. amning, fordi barnet kan have svære ved at suge mælken fra brystet grundet brystvortens udformning. I tilfælde med for korte mælkegange, kan en simpel operation løse dette. Dog kan evnen til at amme efter operationen ikke garanteres. Derfor anbefaler vi, at du først påbegynder din behandling for indadvendte brystvorter, efter du har fået børn og er færdig med at amme.

 

Forskellige grader af indadvendte brystvorter

Hvad angår indadvendte brystvorter, så er der forskellige grader af, hvor meget brystvorten vender indad. Nogle kvinder oplever, at en eller begge af deres brystvorter har en tendens til at være flade eller vende indad. De indadvendte brystvorter kan hos nogle kvinder også opleves at vende mere udad, når brystvorterne bliver mere faste, mens andre kvinder oplever deres brystvorter som indadvendte hele tiden.

For kvinder med flade og indadvendte brystvorter er det i langt de fleste tilfælde helt ufarligt, men indadvendte brystvorter kan skabe både fysisk og mental usikkerhed. Det kan derfor have stor positiv indflydelse på ens selvværd, selvtillid og følelse af at være feminin at gennemgå en behandling, der retter brystvorterne ud.

Med vores behandling for indadvendte brystvorter kan du sammen med vores plastikkirurger finde frem til, hvordan du får de bryster, som du drømmer om. Inden du beslutter dig for en behandling, er det dog vigtigt, at du sætter dig ind i de risici, der er forbundet med indgrebet, samt hvilken indflydelse behandlingen kan have på dig efterfølgende.

 

Før du beslutter dig for at påbegynde behandlingsbeløbet

Før du beslutter dig for at få foretaget en operation, der fjerner dine indadvendt brystvorter, er det vigtigt at overveje, hvorvidt du ønsker flere børn og ønsker at amme i fremtiden.

En behandling for indadvendte brystvorter kan få stor indflydelse på din evne til at amme. Du kan nemlig ikke forvente, at du er i stand til at amme efter operationen. Forklaringen på dette er, at de indadvendte brystvorter i mange tilfælde skyldes en for kort mælkegang i brystet. Det er mælkegangene i brystet, der transporterer mælk fra kirtlerne til brystvorten og disse gange overskæres under operationen for at give brystvorten plads til at bule udad. Derfor anbefaler vi, at du venter med at få behandlet dine brystvorter, der vender indad, til du har fået børn.

 

Behandling af indadvendte brystvorter

Dit behandlingsforløb vil overordnet bestå af en indledende konsultation på Roskilde Privathospital. Næste skridt i din behandling er operationen. Herefter vil du løbende være i kontakt med vores medarbejdere for at sikre dig et godt behandlingsforløb.

 

Før operationen: Den indledende konsultation

Din behandling for indadvendte brystvorter starter med en indledende konsultation på vores privathospital i Roskilde.

Under den indledende konsultation møder du vores team af kirurger og sygeplejersker, som du kan stille spørgsmål til behandlingen. Ved den indledende konsultation forventningsafstemmer vi i fællesskab behandlingsforløbet før, under og efter operationen, samt hvordan det færdige resultat kommer til at blive. Det er vigtigt for os, at du som patient hos Roskilde Privathospital er fuldt ud informeret om både muligheder og risici ved din behandling for indadvendte brystvorter.

 

Selve operationen

Din operation for indadvendte brystvorter vil blive foretaget på vores hospital i Roskilde på en af vores operationsstuer.

Operationen foretages i lokalbedøvelse. Under operationen laver kirurgen et mindre snit i yderkanten af brystvorten. Herefter overskæres mælkegangene mellem mælkekirtler og brystvorten. Overskæringen af mælkegangene giver brystvorten plads til at bule ud igen, da brystvorten nu ikke længere holdes tilbage af den for korte mælkegang. Afslutningsvis bliver såret syet sammen og forbundet. Du kan forvente at blive udskrevet samme dag, som operationen er blevet fortaget, da der kun er tale om et mindre indgreb.

 

Tiden efter operationen

Efter operation er afsluttet, vil du løbende være i kontakt med vores medarbejdere på Roskilde Privathospital. Dette gøres for at sikre dig den bedst mulige oplevelse efter operationen og for at undgå opståede komplikationer eller gener. Dette er også for at sikre, at du kan stille os alle de spørgsmål, der skulle være opstået efter operationen.

Efter operationen kan du opleve, at området omkring en eller begge opererede brystvorter kan være ømt, hævet eller misfarvet efter operationen. Dette er ikke farligt, men skyldes kroppens naturlige helingsproces. Dagen efter operationen må du gerne gå i et kort brusebad, da forbindingen er vandtæt og derfor ikke lukker vand ind til såret. Du skal helt undgå at bruge creme omkring dine bryster og brystvorter, indtil såret er helet og uden sårskorpe. Når såret er helet og er blevet til et ar, er det vigtigt, at du beskytter arret mod for meget sollys, mens arret stadig er rødt eller lyserødt. Det anbefales at benytte et lille plaster, der kan skærme for sollys de første 12 måneder. Ved brug af solarium anbefales arrene også at blive dækket til i løbet af den tid, du opholder dig i solariet.

 

Risici ved operationen af indadvendte brystvorter

Ved alle kirurgiske operationer og behandlingsforløb er der nogle risici for at nogle utilsigtede komplikationer kan opstå, uanset hvor grundige vores kirurger og sygeplejerske er. Komplikationer, der opstår efter en operation som fx infektioner eller blodpropper, kan forekomme. Dog opstår komplikationer kun i meget få tilfælde.

Derfor skal dit blodtryk være normalt inden operationen, og du skal forholde dig roligt under operationen. Med smertestillende medicinering i løbet af operationen, sikrer vi, at operationsoplevelsen bliver så smertefri for dig som muligt. I dagene efter operationen er det vigtigt, at du som nyopereret følger kirurgens vejledning for at mindske risikoen for komplikationer. Derfor bør du også holde dig i ro de første dage efter operationen, så kroppen kan få ro til at hele.

På Roskilde Privathospital prioriterer vi højt, at du kender til de risici, der er forbundet med at blive opereret for indadvendte brystvorter. Du kan læse mere om risici ved operationer under Patientinfo.

 

Priser på behandling af indadvendte brystvorter

På Roskilde Privathospital tilbyder vi korrektion af indadvendte brystvorter fra 8.000 kr. For mange er det kun én brystvorte, der skal korrigeres, mens der for andre er der tale om begge brystvorter. Korrektion af begge brystvorter koster til sammenligning 12.000 kr. I nogle tilfælde kombineres korrektion af brystvorter ydermere med en brystvortereducerende behandling. Dette købes som tillæg. Hvilken behandling, du har brug for, vil vi sammen finde frem til ved den indledende konsultation.

Ønsker du at vide mere om prinserne på vores andre operationer, kan du læsere mere i vores generelle prisliste.

 

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Brystvorter

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Indadvendt brystvorte, 1 side Lokal Udskrives samme dag 8.000 kr.
Indadvendt brystvorte, 2 sider Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.
Brystvortereduktion Lokal Udskrives samme dag 12.400 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystoperation, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet. Obs! Vi tilbyder gratis forundersøgelser frem til 1. august 2021.

Website (required)