Indadvendte brystvorter

Få din behandling fra 499 kr/ måned Read more

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for, hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Varm anbefaling herfra

Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Camilla, januar 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Hvorfor får man indadvendte brystvorter?

Indadvendte brystvorter kan være et stort problem for kvinder, fordi brystvorten har et anderledes udseende sammenlignet med andres brystvorter. Derfor kan brystvorter, der vender indad, have stor indflydelse på både ens fysiske og mentale helbred. Omvendt kan for store brystvorter også have stor indflydelse på ens fysiske og psykiske tilstand, og der kan i disse tilfælde være behov for en brystvortereduktion.

Indadvendte brystvorter kan hos kvinder opstå på forskellige tidspunkter i livet, og forekomsten af brystvorter, der vender indad, kan skyldes flere ting. Hos teenagepiger kan brystvortens form skyldes, at brystet vokser hurtigere end mælkegangene bag brystvorten. Derfor kan teenagere i perioder opleve at have brystvorter, der er flade eller vender indad. Indadvendte brystvorter eller flade brystvorter kan også skyldes store bryster på grund af øget kropsvægt. Skyldes formen på dine brystvorter høj kropsvægt, vil et vægttab derfor have stor indflydelse på, at du får almindelige brystvorter, der buler udad. Ønsker du mindre bryster kan en brystreduktion også være en mulighed for dig.

Brystvorter, der vender indad, kan i værste tilfælde være et symptom på sygdom i brystet. Du skal være særligt opmærksom på dette, hvis det kun er den ene af dine brystvorter, der har tendens til at vende indad. Det er dog sjældent, at indadvendte brystvorter skyldes sygdom. Har du indadvendte brystvorter, bør du kontakte egen læge og få foretaget en undersøgelse. Dette er med henblik på at afklare, hvad formen på dine brystvorter kan skyldes. Dette bør gøres, før du påbegynder en behandling for indadvendte brystvorter på Roskilde Privathospital.

I mange tilfælde skyldes den anderledes form på dine brystvorter for korte mælkegange mellem brystets mælkekirtler og brystvorten. Dette besværliggør eller umuliggør f.eks. amning, fordi barnet kan have svære ved at suge mælken fra brystet grundet brystvortens udformning. I tilfælde med for korte mælkegange, kan en simpel operation løse dette. Dog kan evnen til at amme efter operationen ikke garanteres. Derfor anbefaler vi, at du først påbegynder din behandling for indadvendte brystvorter, efter du har fået børn og er færdig med at amme.

 

Forskellige grader af indadvendte brystvorter

Hvad angår indadvendte brystvorter, så er der forskellige grader af, hvor meget brystvorten vender indad. Nogle kvinder oplever, at en eller begge af deres brystvorter har en tendens til at være flade eller vende indad. De indadvendte brystvorter kan hos nogle kvinder også opleves at vende mere udad, når brystvorterne bliver mere faste, mens andre kvinder oplever deres brystvorter som indadvendte hele tiden.

For kvinder med flade brystvorter og indadvendte brystvorter er det i langt de fleste tilfælde helt ufarligt, men indadvendte brystvorter kan skabe både fysisk og mental usikkerhed. Det kan derfor have stor positiv indflydelse på ens selvværd, selvtillid og følelse af at være feminin at gennemgå en behandling, der retter brystvorterne ud.

Med vores behandling for indadvendte brystvorter kan du sammen med vores plastikkirurger finde frem til, hvordan du får de bryster, som du drømmer om. Inden du beslutter dig for en behandling, er det dog vigtigt, at du sætter dig ind i de risici, der er forbundet med indgrebet, samt hvilken indflydelse behandlingen kan have på dig efterfølgende.

 

Før du beslutter dig for at påbegynde behandlingsbeløbet

Før du beslutter dig for at få foretaget en brystoperation, der fjerner dine indadvendt brystvorter, er det vigtigt at overveje, hvorvidt du ønsker flere børn og ønsker at amme i fremtiden.

En behandling for indadvendte brystvorter kan få stor indflydelse på din evne til at amme. Du kan nemlig ikke forvente, at du er i stand til at amme efter operationen. Forklaringen på dette er, at de indadvendte brystvorter i mange tilfælde skyldes en for kort mælkegang i brystet. Det er mælkegangene i brystet, der transporterer mælk fra kirtlerne til brystvorten og disse gange overskæres under operationen for at give brystvorten plads til at bule udad. Derfor anbefaler vi, at du venter med at få behandlet dine brystvorter, der vender indad, til du har fået børn.

 

Behandling af indadvendte brystvorter

Dit behandlingsforløb vil overordnet bestå af en indledende konsultation på Roskilde Privathospital. Næste skridt i din behandling er operationen. Herefter vil du løbende være i kontakt med vores medarbejdere for at sikre dig et godt behandlingsforløb.

 

Før operationen: Den indledende konsultation

Din behandling for indadvendte brystvorter starter med en indledende konsultation på vores privathospital i Roskilde.

Under den indledende konsultation møder du vores team af kirurger og sygeplejersker, som du kan stille spørgsmål til behandlingen. Ved den indledende konsultation forventningsafstemmer vi i fællesskab behandlingsforløbet før, under og efter operationen, samt hvordan det færdige resultat kommer til at blive. Det er vigtigt for os, at du som patient hos Roskilde Privathospital er fuldt ud informeret om både muligheder og risici ved din behandling for indadvendte brystvorter.

 

Selve operationen

Din operation for indadvendte brystvorter vil blive foretaget på vores hospital i Roskilde på en af vores operationsstuer.

Operationen foretages i lokalbedøvelse. Under operationen laver kirurgen et mindre snit i yderkanten af brystvorten. Herefter overskæres mælkegangene mellem mælkekirtler og brystvorten. Overskæringen af mælkegangene giver brystvorten plads til at bule ud igen, da brystvorten nu ikke længere holdes tilbage af den for korte mælkegang. Afslutningsvis bliver såret syet sammen og forbundet. Du kan forvente at blive udskrevet samme dag, som operationen er blevet fortaget, da der kun er tale om et mindre indgreb.

 

Tiden efter operationen

Efter operation er afsluttet, vil du løbende være i kontakt med vores medarbejdere på Roskilde Privathospital. Dette gøres for at sikre dig den bedst mulige oplevelse efter operationen og for at undgå opståede komplikationer eller gener. Dette er også for at sikre, at du kan stille os alle de spørgsmål, der skulle være opstået efter operationen.

Efter operationen kan du opleve, at området omkring en eller begge opererede brystvorter kan være ømt, hævet eller misfarvet efter operationen. Dette er ikke farligt, men skyldes kroppens naturlige helingsproces. Dagen efter operationen må du gerne gå i et kort brusebad, da forbindingen er vandtæt og derfor ikke lukker vand ind til såret. Du skal helt undgå at bruge creme omkring dine bryster og brystvorter, indtil såret er helet og uden sårskorpe. Når såret er helet og er blevet til et ar, er det vigtigt, at du beskytter arret mod for meget sollys, mens arret stadig er rødt eller lyserødt. Det anbefales at benytte et lille plaster, der kan skærme for sollys de første 12 måneder. Ved brug af solarium anbefales arrene også at blive dækket til i løbet af den tid, du opholder dig i solariet.

→ Generel info alle plastikkirurgiske operationer → Forholdsregler operation indadvendte brystvorter

Risici ved operationen af indadvendte brystvorter

Ved alle kirurgiske operationer og behandlingsforløb er der nogle risici for at nogle utilsigtede komplikationer kan opstå, uanset hvor grundige vores kirurger og sygeplejerske er. Komplikationer, der opstår efter en operation som fx infektioner eller blodpropper, kan forekomme. Dog opstår komplikationer kun i meget få tilfælde.

Derfor skal dit blodtryk være normalt inden operationen, og du skal forholde dig roligt under operationen. Med smertestillende medicinering i løbet af operationen, sikrer vi, at operationsoplevelsen bliver så smertefri for dig som muligt. I dagene efter operationen er det vigtigt, at du som nyopereret følger kirurgens vejledning for at mindske risikoen for komplikationer. Derfor bør du også holde dig i ro de første dage efter operationen, så kroppen kan få ro til at hele.

På Roskilde Privathospital prioriterer vi højt, at du kender til de risici, der er forbundet med at blive opereret for indadvendte brystvorter. Du kan læse mere om risici ved operationer under Patientinfo.

 

Er indadvendte brystvorter arveligt?

Indadvendte brystvorter kan være årsag til bekymring, men det er faktisk en forholdsvis almindeligt at have brystvorter, der vender indad. Indadvendte brystvorter kan være medfødte, udvikles senere i puberteten eller i voksenalderen. Ofte er der en vis arvelighed i forekomsten af indadvendte brystvorter. Indadvendte brystvorter forårsager ikke nødvendigvis forårsager fysisk ubehag, men kan være skyld i kosmetisk gener. Indadvendte brystvorter kan også være et tegn på brystkræft, så det er vigtigt at konsultere en læge, hvis du er bekymret for dine brystvorters form. Indadvendte brystvorter er dog generelt ikke noget at bekymre sig om og kræver ikke behandling. En del patienter med brystvorter, der vender indad, vælger dog at få korrigeret deres indadvendte brystvorter med en operation. 

 

Kan du amme, hvis du har indadvendte brystvorter?

Indadvendte brystvorter kan gøre amningen mere udfordrende, men det er stadig muligt at amme med brystvorter, der vender indad. Mælkekanalerne i brystet påvirkes ikke af indadvendte brystvorter, så mælkeproduktionen påvirkes ikke. Brystvorter, der vender indad, kan gøre det vanskeligere for barnet at tage fat, så det er vigtigt at arbejde sammen med en ammekonsulent for at sikre korrekt teknik til at tage fat. Desuden kan det være nødvendigt at trække brystvorterne ud manuelt før hver amning. Selv om indadvendte brystvorter kan gøre amningen mere udfordrende, kan mødre med indadvendte brystvorter med den rette støtte og teknik få succes med at amme deres børn med den rette støtte og teknik.

 

Priser på behandling af indadvendte brystvorter

På Roskilde Privathospital tilbyder vi korrektion af indadvendte brystvorter fra 8.000 kr. For mange er det kun én brystvorte, der skal korrigeres, mens der for andre er der tale om begge brystvorter. Korrektion af begge brystvorter koster til sammenligning 12.000 kr. I nogle tilfælde kombineres korrektion af brystvorter ydermere med en brystvortereducerende behandling. Dette købes som tillæg. Hvilken behandling, du har brug for, vil vi sammen finde frem til ved den indledende konsultation.

Ønsker du at vide mere om prinserne på vores andre operationer, kan du læsere mere i vores generelle prisliste.

 

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en kosmetisk operation og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til enten en kredit på:

30.000 kr. og betale 499 kr./måned
60.000 kr. og betale 899 kr./måned

Du betaler 0% i rente og fast månedlig ydelse

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

> Læs mere om finansiering

Priser for behandling af indadvendte brystvorter

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Indadvendt brystvorte, 1 side Lokal Udskrives samme dag 8.500 kr.
Indadvendt brystvorte, 2 sider Lokal Udskrives samme dag 12.000 kr.
Brystvortereduktion Lokal Udskrives samme dag 12.400 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en kosmetisk operation og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til enten en kredit på:

30.000 kr. og betale 499 kr./måned
60.000 kr. og betale 899 kr./måned

Du betaler 0% i rente og fast månedlig ydelse

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

> Læs mere om finansiering

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Har du indadvendte brystvorter og ønsker du at få en behandling, der modvirker dette, så tag endelig kontakt til os. 

Vi hjælper dig gerne med at booke din behandling og svare på spørgsmål. Du kan kontakte os via kontaktformularen nederst på denne side eller ringe til os på tel. +45 46325005. 

På den måde kan vores erfarne eksperter hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Over 30 års erfaring med en lang række af behandlinger

På Roskilde privathospital har vi mange års erfaring med mange forskellige typer af behandlinger inden for plastikkirurgi, ortopædkirurgi og gynækologi. Vi er et af de førende privathospitaler på Sjælland inden for behandlingsområderne brystforstørrelse, brystløft, øjenlågsoperation, fedtsugning og rynkebehandlinger. 

Vi har altid fokus på at du får den bedst mulige oplevelse og behandling, når du er i behandling hos os. For at give dig den bedst mulige oplevelse, tilrettelægger vi det optimale behandlingsforløb for dig med udgangspunkt i dine håb og ønsker for behandlingens resultat. 

Vi ved på baggrund af erfaring, at et veltilrettelagt forløb gør vores patienter mere afklaret med deres behandling. For os er det vigtigste, at du er tryg igennem hele behandlingsforløbet, uanset om du bliver behandlet for indadvendte brystvorter eller får en anden type behandling. Du kan naturligvis altid snakke med en af vores specialister, hvis du har spørgsmål eller har behov for at få afklaret nogle ting i løbet af dit forløb hos os.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)