hero banner image
SPECIALLÆGE I PLASTIKKIRURGI Javed Akram
Forløbet ved brystkirurgi

Indholdsfortegnelse

Download mere viden

Brystkirurgi

Hos Roskilde Privathospital er vi specialiseret i alle former for brystoperationer. Vi har over 30 års erfaring inden for dette felt og er et af de førende privathospitaler på både Sjælland og i resten af Danmark, hvad angår brystforstørrende operationer. Der er i dag mange årsager til, hvorfor man ønsker at få foretaget en brystoperation. Det kan være, at man af naturlige årsager enten føler, at brysterne er for store eller for små. Det kan også være, at man har fået et barn og har mistet en del af fylden i brystet efter at have ammet. Uanset hvilke årsager der ligger bag dit ønske om at få foretaget en brystkorrigerende operation, så er vores mål altid at skabe et harmonisk og naturligt udseende, som du bliver glad for mange år fremover.

Forundersøgelse
1 time
Operationtid
1-3 timer

Indholdsfortegnelse

Download mere viden

 • Er yderst tilfreds

  Jeg fik lavet en ørekorrektion og har oplevet en fantastisk god behandling hele vejen igennem forløbet. Fra første kontakt til endelige resultat. Er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Roskilde Privathospital. Tusind tak 🙂

 • Kunne jeg give 10 stjerner, fik de dem

  Skal man vælge et trygt sted med faglig ekspertise og rådgivning omkring operation så kan jeg kun anbefale Roskilde privathospital, der er søde og venligt personale der gør at man føler sig hjemme, speciallægen Javed får en til at føle sig tryk og god information inden operationen / efter. Mega flot arbejde han udfører. Kunne jeg give 10 stjerner fik de dem 🤩

 • Utrolig professionel og dygtig

  Lægen, Javed, som jeg havde fornøjelsen af at møde, er utrolig professionel og dygtig. Han var meget informativ og tog sig tid til at forklare alt grundigt og besvare alle mine spørgsmål. Hans ekspertise og rolige tilgang skabte virkelig tillid og gjorde hele oplevelsen langt mere tilgang skabte virkelig tillid og gjorde hele oplevelsen langt mere behagelig.

 • Jeg synes resultatet er SÅ flot

  Jeg er blevet vejledt optimalt og professionelt under hele processen. Det har gjort mig tryg at det jeg har fået at vide omkring indgreb, helingsproces og resultat har været i overensstemmelse med det jeg har oplevet. Jeg synes resultatet er SÅ flot og jeg vil klart anbefale Roskilde Privathospital og Daniel som plastikkirurg.

 • Varme anbefalinger herfra

  Varme anbefalinger herfra. Fik i december laver brystreduktion med stort løft, og er kæmp lykkelig for mit resultat, så flot et arbejde der er blevet lavet. Har hele vejen igennem følt mig i så trygge hænder, både på klinikken og telefonisk. Personale er så søde og hjælpsomme.

 • Jeg følte mig set og hørt fra første besøg

  Jeg fik i januar 24 ordnet mine øjenlåg hos Javed – jeg giver ham og resten af Roskilde privat hospital de bedste anbefalinger, jeg følte mig set og hørt fra første besøg. Resultatet er jeg mega glad for.

 • Jeg har haft et længere forløb hos hos…

  Jeg har haft et længere forløb hos hos Roskilde Privathospital i forbindelse med en udskiftning af gamle brystimplantater. Desværre blev resultatet ikke som forventeligt, men et meget positivt møde med Javed Akram, fik forvandlet det hele. Jeg har kun mine bedste anbefalinger til Javed og Roskilde Privathospital, som lyttede og med kirurgiskpræcision formåede at skabe et flot resultat og eliminere den første dårlige erfaring. Der er ingen tvivl om, at jeg ALTID ville vælge Javed en anden gang.

  20+

  års erfaring

  2.000+

  Patienter årligt

  4,9

  på trustpilot

  50

  behandlingstyper

  5 års tryghedsgaranti
  Garanti

  5 års tryghedsgaranti

  Roskilde privathospital giver dig 5 års tryghedsgaranti, når du har fået en brystforstørrende operation med brystimplantater eller ved en udskiftningsoperation.

  • Kapselgaranti: hvis der opstår kapseldannelse de første 5 år efter operationen, vil du få udskiftet dine implantater af os gratis.
  • Ruptur eller rotation: Roterer eller går der hul på implantatet, bliver du tilbudt en korrektion
  • Eventuel re-operation indenfor 12 måneder er gratis: Hvis resultatet ikke lever op til forventningerne, drøfter du det med kirurgen 3 måneder efter operationen, og i planlægger sammen næste skridt.
  • Opbevaring af implantatkort i 20 år: Så du har mulighed for at få skiftet dit implantat sikkert og forsvarligt af kirurgen ved en evt. udskiftningsoperation
  • Lovpligtig patientforsikring
  • Ekstra kontroller efter operation, hvis du har behov for det

  Prisen for ovenstående er 35.500 kr. for runde implantater uanset implantat-mærke.

  Du har mulighed for at udvide tryghedsgarantien til 8 år ved tilkøb på 3.000 kr.

  → Se alle priser

  → Læs den fulde operationsaftale

  Nynnes forløb
  00:57

  Høj kvalitet og faglighed

  Førende privathospital

  Roskilde Privathospital har 30 års erfaring med plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og ortopædkirurgi og ejes og drives i dag af speciallæge i plastikkirurgi, Javed Akram.

  Kvalitet – certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed: Vores certificering garanterer høj kvalitet og patientsikkerhed i kosmetiske operationer og behandlinger. Se den seneste tilsynsrapport.

  Engagement – erfarne kirurger og sygeplejersker: Vores team er nøje udvalgte ud fra deres høje sundhedsfaglige niveau og deres særlige fokus på patientkontakt og service. Det betyder, at hele personalet er engagerede og årvågne, så du som patient får den allerbedste service under dit forløb.

  Omhu – de strengeste standarder: Arbejdsgange der sikrer højeste standarder indenfor personalekvalifikationer, hygiejne, lægefaglige procedurer og patientjournalhåndtering.

  Etisk ansvarlighed: Vi har respekt for den enkelte mand eller kvindes unikke udseende og krop. Derfor udfører vi kun behandlinger, vi forventer kan gavne patienten.

  Brystkirurgiske operationer

  God tid til din behandling

  Der er god tid til din behandling – og vores plastikkirurger vil igennem dit forløb informere dig om alle procedure og potentielle bivirkninger ved behandlingen.

  Vidensunivers

  Bliv klogere med vores behandlere

  Speciallæge Javed Akram
  Plastikkirurg Javed Akram

  Udskiftning af brystimplantater

  Plastikkirurg Anne Kristine Larsen Stellander

  Hvornår i livet får man typisk en BFO

  Speciallæge Daniel Yadete
  Plastikkirurg Daniel Yadete

  Hvad er en mommy makeover?

  Få mere viden

  Se de flotte resultater

  Her kan du se nogle af de resultater, som vores kirurger har lavet. Til forundersøgelsen tager kirurgen altid udgangspunkt i dine ønsker og vejleder dig derefter. Det handler om at få dine ønsker, det æstetiske og kirurgien til at spille sammen. Så det er i overenstemmelse med dit drømmelook.

  Tap for at se før-billede

  Efter
  Før Klik og se mere

  Brystforstørrelse med implantat, Brystoperation, Dråbeformede

  Efter
  Før Klik og se mere

  Brystløft, Brystløft uden implantat, Brystvortekorrektion

  Efter
  Før Klik og se mere

  Brystforstørrelse med implantat, Brystoperation, Runde

  Efter
  Før Klik og se mere

  Brystforstørrelse med implantat, Brystoperation, Runde

  Brystloft Med Eget Fedt-after Efter
  Brystloft Med Eget Fedt-before Før Klik og se mere

  Brystløft, Brystløft uden implantat, Brystvortekorrektion

  Efter
  Før Klik og se mere

  Brystløft, Brystløft uden implantat, Brystreduktion, Brystvortekorrektion

  Efter
  Før Klik og se mere

  Indadvendte brystvorter

  Efter
  Før Klik og se mere

  Dråbeformede, Udskiftning af brystimplantater

  Loading…

  Lad os tage en snak om mulighederne

  Mie Klink
  Mie Klink

  Ansvarshavende lægesekretær

  Mie Klink

  Ansvarshavende lægesekretær

  Ring på 46325005

  Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08:00-15:00, Fredag 08:00-13:00

  Priser på vores mest populære behandlinger

  Priser på vores mest populære behandlinger

  Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Prisen er inkl. støttende BH/bandage samt opfølgende kontroller. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse.

  Forundersøgelse

  500 kr.

  Første gang vi mødes. Her snakker vi dine ønsker igennem og giver dig den bedste rådgivning

  Brystforstørrelse

  34.000 kr.

  Mentor, Motiva eller Silimed-implantater, runde, inkl. 5 års tryghedsgaranti

  Fedtsugning mave

  22.000 kr.

  Hele forsiden af maven

  Fedtsugning hage og hals

  13.000 kr.

  Fjerner dobbelthage og giver mere markeret kæbeparti

  Brystreduktion

  44.000 kr.

  Fjerner ubehag ved stor vægt fra bryster og strammer brysterne op.

  Brystløft

  14.000 kr.

  Lille brystløft rundt om brystvorten