Brystreduktion

Brystreduktion kan forgå med forskellige metoder.

Den mest almindelige og klassisk anvendte er den traditionelle metode, hvor man får ar omkring brystvorten, ned i midtlinien samt i folden under brystet. Dog er der også en mere elegant metode, hvor man både kan reducere brystet – eventuelt i tilslutning til en fedtsugning – og så senere løfte brystet med et ar, der oftest kun er lokaliseret rundt om brystvorten.

Det er dog ikke alle, der egner sig til den metode, oftest er denne metode begrænset til yngre kvinder uden arsprængninger på brystet og med elastisk hud. Dette vil man dog vurdere ved konsultationen.

Ved en brystreduktion er meget vigtigt, at man er normalvægtig. Specielt ved overvægt er der større risiko for infektioner, fedtvæv, der ikke kan overleve på grund af manglende blodforsyning og infektion med ømhed og hævelse. Der kan være risiko for nedsat blodforsyning til brystvorten, således at den kan gå tabt.

Ved en brystreducenrede operation anbefales det på det kraftigste at ophøre med rygning. Rygning får de små blodkar, der skal forsyne vævet – specielt brystvorterne – til at trække sig sammen. Ligeledes har arrene tendens til at blive bredere ved rygning. Det er ligeledes vigtigt, at vægten er stabil efter operationen. Vægtøgning vil påvirke faconen og arrene i uheldig retning. Ligeledes kan vægttab give ny slaphed.

Store brystreduktioner foregår næsten altid i fuld bedøvelse, således at patienterne er indlagt i hvert fald til næste dag efter operationen, mens et løft kan foregå i lokal eller fuld bedøvelse. Der er almindeligvis minimale smerter efter dette indgreb i forhold til mange andre operationer.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer. Vi ønsker dig varmt velkommen i Roskilde.

phone + 45 46 32 50 05