hero banner image
Javed Akram
SPECIALLÆGE I PLASTIKKIRURGI Javed Akram
Forløbet ved kosmetisk ansigtskirurgi

Indholdsfortegnelse

Download mere viden

Ansigtskirurgi

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker ofte i 30’erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigtsmuskulatur. Plastikkirurgi i ansigtsregionen er blevet tiltagende efterspurgt over de seneste år. På vores privathospital i Roskilde udfører vi forskellige ansigtsoperationer, herunder ansigtsløft, øjenlågsoperationer og korrektion for stritører. Måske ønsker du dig et friskere “look”. Eller det kan være at du er ked af dine rynker og linjer. Det kan også være, at du føler, at du ser træt fx fordi du har mørke rande under øjnene. Forud for enhver type af ansigtsbehandling vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering hos en af vores erfarne plastikkirurger. Vi anbefaler derfor, at du booker tid til en forundersøgelse, inden du tager beslutningen en operation.

Forundersøgelse
1 time
Operation
1-4 timer

Indholdsfortegnelse

Download mere viden

 • Er yderst tilfreds

  Jeg fik lavet en ørekorrektion og har oplevet en fantastisk god behandling hele vejen igennem forløbet. Fra første kontakt til endelige resultat. Er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Roskilde Privathospital. Tusind tak 🙂

 • Kunne jeg give 10 stjerner, fik de dem

  Skal man vælge et trygt sted med faglig ekspertise og rådgivning omkring operation så kan jeg kun anbefale Roskilde privathospital, der er søde og venligt personale der gør at man føler sig hjemme, speciallægen Javed får en til at føle sig tryk og god information inden operationen / efter. Mega flot arbejde han udfører. Kunne jeg give 10 stjerner fik de dem 🤩

 • Utrolig professionel og dygtig

  Lægen, Javed, som jeg havde fornøjelsen af at møde, er utrolig professionel og dygtig. Han var meget informativ og tog sig tid til at forklare alt grundigt og besvare alle mine spørgsmål. Hans ekspertise og rolige tilgang skabte virkelig tillid og gjorde hele oplevelsen langt mere tilgang skabte virkelig tillid og gjorde hele oplevelsen langt mere behagelig.

 • Jeg synes resultatet er SÅ flot

  Jeg er blevet vejledt optimalt og professionelt under hele processen. Det har gjort mig tryg at det jeg har fået at vide omkring indgreb, helingsproces og resultat har været i overensstemmelse med det jeg har oplevet. Jeg synes resultatet er SÅ flot og jeg vil klart anbefale Roskilde Privathospital og Daniel som plastikkirurg.

 • Varme anbefalinger herfra

  Varme anbefalinger herfra. Fik i december laver brystreduktion med stort løft, og er kæmp lykkelig for mit resultat, så flot et arbejde der er blevet lavet. Har hele vejen igennem følt mig i så trygge hænder, både på klinikken og telefonisk. Personale er så søde og hjælpsomme.

 • Jeg følte mig set og hørt fra første besøg

  Jeg fik i januar 24 ordnet mine øjenlåg hos Javed – jeg giver ham og resten af Roskilde privat hospital de bedste anbefalinger, jeg følte mig set og hørt fra første besøg. Resultatet er jeg mega glad for.

 • Jeg har haft et længere forløb hos hos…

  Jeg har haft et længere forløb hos hos Roskilde Privathospital i forbindelse med en udskiftning af gamle brystimplantater. Desværre blev resultatet ikke som forventeligt, men et meget positivt møde med Javed Akram, fik forvandlet det hele. Jeg har kun mine bedste anbefalinger til Javed og Roskilde Privathospital, som lyttede og med kirurgiskpræcision formåede at skabe et flot resultat og eliminere den første dårlige erfaring. Der er ingen tvivl om, at jeg ALTID ville vælge Javed en anden gang.

 • Det bedste privathospital

  Af hjertet tak for jeres høje faglighed og professionelle tilgang til Daniel Yadete samt hele jeres skønne team 🙏 Trygt og dejligt at der findes mennesker som jer ❤️

 • En god oplevelse

  I april fik jeg lavet fedtsugning af hofter og lænd, af Javed. Fra jeg trådte ind af døren, til min første samtale har jeg været tryg. Under hele operationen, var sygeplejerske Susanne ved min side. Tak for den tryghed du gav. Resultatet af fedtsugningen er så godt, at jeg beundrer det hver dag. Professionelt og empatisk personale, alle fra receptionen til læge og sygeplejersker. Vil klart anbefale Roskilde Privathospital til alle der har brug for det. Stort tak til alle.

 • Jeg er så glad og tilfreds med…

  Jeg er så glad og tilfreds med resultatet efter BFO. Virkelig godt og professionelt sted. Fik af Daniel Yadete, en super god og kompetent vejledning i forhold til valg af størrelse og form. På operationsdagen blev jeg mødt af en super sød og omsorgsfuld sygeplejeske, som var der hele dagen for mig og fik mig til at være tryg. Jeg kan klart anbefale Roskilde privathospital.

 • Bedste oplevelse/resultat nogensinde

  Fra det tidspunkt du træder ind af døren til du går igen, er man set og hørt. Af både sygeplejersker og Javed, som er en fantastisk kirurg. Han lytter til dine ønsker inden og forklarer under operation ( med mindre man er i fuld narkose ). Jeg har fået en stor maveplastik operation og efterfølgende, fedtsuget/opstrammet venusbjerg og øvre øjenlåg. Og i og med jeg er 48 år. kommer der sikkert mere, der skal have en kærlig hånd, og det bliver uden tvivl her, det skal foretages. Jeg HAR været et andet sted før Roskilde Privathospital, og det gik ikke godt, så gør jer selv den tjeneste, at komme HER, hvor alt er tiptop professionelt. Mine aller-aller bedste anbefalinger ❤️

 • Vellykket operation

  Jeg fik i marts måned en vellykket operation for min springfinger. Hele oplevelsen var virkelig god og tryg. Lægen og sygeplejersken tog sig god tid til at forklare processen og svare ordentlig på mine spørgsmål. Sygeplejersken ydet eminent service både før og efter operationen. Jeg følte mig virkelig tryg hele vejen igennem og har kun de varmeste anbefalinger at give til Roskilde privathospital.

 • Det har været et super forløb fra start…

  Det har været et super forløb fra start til slut. Jeg fik fjernet mine implantater efter en masse gode råd og vejledning fra lægen Anne. Hun har fra starten af haft en god forståelse af hvad jeg mente og hvordan mine tanker om resultatet skulle ende, som gjorde mig helt tryg operationen. Tak til Anne og de andre søde sygeplejersker. Vi ses til kontrol i november 🙂

 • Vanvittig god og rar oplevelse

  I sommers fik jeg øreoperation på Roskilde Privathospital. Jeg kan varmt anbefale dette Privathospital. Man bliver mødt med smil, omhyggelig service og der er tid til en. Hvis du går og ønsker en øreoperation, så er speciallæge Javed hundrede procent den rette at gå til. Han er meget meget dygtig, venlig og behagelig. Derudover følte jeg ikke på noget tidspunkt, at jeg var overladt til mig selv efter operationen, og da man skulle hjem. Der var altid mulighed for at kontakte Privathospitalet, hvis man efterfølgende havde nogle spørgsmål. Man bliver taget i hånden fra start til slut. Tøv ikke med at kontakte Roskilde Privathospital – Bare gør det.

  20+

  års erfaring

  2.000+

  Patienter årligt

  4,9

  på trustpilot

  50

  behandlingstyper

  Høj kvalitet og faglighed

  Førende privathospital

  Roskilde Privathospital har 30 års erfaring med plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og ortopædkirurgi og ejes og drives i dag af speciallæge i plastikkirurgi, Javed Akram.

  Kvalitet – certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed: Vores certificering garanterer høj kvalitet og patientsikkerhed i kosmetiske operationer og behandlinger. Se den seneste tilsynsrapport.

  Engagement – erfarne kirurger og sygeplejersker: Vores team er nøje udvalgte ud fra deres høje sundhedsfaglige niveau og deres særlige fokus på patientkontakt og service. Det betyder, at hele personalet er engagerede og årvågne, så du som patient får den allerbedste service under dit forløb.

  Omhu – de strengeste standarder: Arbejdsgange der sikrer højeste standarder indenfor personalekvalifikationer, hygiejne, lægefaglige procedurer og patientjournalhåndtering.

  Etisk ansvarlighed: Vi har respekt for den enkelte mand eller kvindes unikke udseende og krop. Derfor udfører vi kun behandlinger, vi forventer kan gavne patienten.

  Margit – Ørekorrektion
  00:57

  Ansigtskirurgiske operationer

  God tid til din behandling

  Der er god tid til din behandling – og vores plastikkirurger vil igennem dit forløb informere dig om alle procedure og potentielle birvirkninger ved behandlingen.

  Vidensunivers

  Bliv klogere med vores behandlere

  Speciallæge Javed Akram
  Plastikkirurg Javed Akram

  Udskiftning af brystimplantater

  Plastikkirurg Anne Kristine Larsen Stellander

  Hvornår i livet får man typisk en BFO

  Speciallæge Daniel Yadete
  Plastikkirurg Daniel Yadete

  Hvad er en mommy makeover?

  Få mere viden

  Se de flotte resultater

  Her kan du se nogle af de resultater, som vores kirurger har lavet. Til forundersøgelsen tager kirurgen altid udgangspunkt i dine ønsker og vejleder dig derefter. Det handler om at få dine ønsker, det æstetiske og kirurgien til at spille sammen. Så det er i overenstemmelse med dit drømmelook.

  Tap for at se før-billede

  Efter
  Før Klik og se mere

  Ørekorrektion

  Korrektion for asymmetri og strittende ører

  Efter
  Før Klik og se mere

  Ørekorrektion

  Korrektion for stritører, ørets form og størrelse og reduktion af øreflipper

  Efter
  Før Klik og se mere

  Fedtsugning, Hals og hage

  After Fedtsugning hage/hals Efter
  Before Fedtsugning hage/hals Før Klik og se mere

  Fedtsugning, Hals og hage

  Efter
  Før Klik og se mere

  Fedtsugning, Hals og hage

  Loading…

  Lad os tage en snak om mulighederne

  Mie Klink
  Mie Klink

  Ansvarshavende lægesekretær

  Mie Klink

  Ansvarshavende lægesekretær

  Ring på 46325005

  Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08:00-15:00, Fredag 08:00-13:00

  Priser på vores mest populære behandlinger

  Priser på vores mest populære behandlinger

  Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Prisen er inkl. støttende BH/bandage samt opfølgende kontroller. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse.

  Forundersøgelse

  500 kr.

  Første gang vi mødes. Her snakker vi dine ønsker igennem og giver dig den bedste rådgivning

  Brystforstørrelse

  34.000 kr.

  Mentor, Motiva eller Silimed-implantater, runde, inkl. 5 års tryghedsgaranti

  Fedtsugning mave

  22.000 kr.

  Hele forsiden af maven

  Fedtsugning hage og hals

  13.000 kr.

  Fjerner dobbelthage og giver mere markeret kæbeparti

  Brystreduktion

  44.000 kr.

  Fjerner ubehag ved stor vægt fra bryster og strammer brysterne op.

  Brystløft

  14.000 kr.

  Lille brystløft rundt om brystvorten