Få en brystreducerende operation på afbetaling. Fra 903 kr.  rentefrit / mdr. Læs mere

De bedste implantater på markedet

Vi benytter udelukkende kvalitetsimplantater, som kan give dig et godt og holdbart resultat. Vi benytter implantater fra mærket Mentor, som på baggrund af 50 års erfaring har udviklet brystimplantater i høj kvalitet. De er CE-godkendte samt FDA-godkendte, hvilket vil sige, at du får nogle af de absolut bedste implantater, der findes på markedet.

 

CE-godkendelse betyder i bund og grund, at en række mindstekrav til produktionen er opfyldt, men FDA-godkendelse sikrer i høj grad, at du får et virkelig godt produkt. FDA er nemlig et amerikansk kontrolorgan, som godkender medicin og medicinsk udstyr, og producenterne skal leve op til nogle meget strenge krav for at kunne blive godkendt her. Derfor er der i dag også kun to producenter af brystimplantater, som har denne godkendelse, og den ene er Mentor, som netop er det mærke, vi anvender i processen.

 

Implantaterne er fremstillet i skærefast silikone, hvilket vil sige, at de ikke kan ”løbe ud”, hvis der skulle ske et brud på et implantat. Det havde man før i tiden mange problemer med, men det behøver du ikke at bekymre dig for med denne type implantater.

 

Livstidsgaranti på implantater fra Mentor

Der er livstidsgaranti på implantater fra Mentor, hvilket vil sige, at ved lækage erstatter de implantatet, så du kan få et nyt i. I de første 10 år efter den oprindelige brystoperation giver de desuden tilskud til operationen, hvis der skulle gå noget galt med et brystimplantat. Det er din garanti for et holdbart resultat.

 

Brystimplantater uden ar

Hos mange plastikkirurger lægger man et snit under brystet for at udføre brystoperationen. Hos os gør vi det imidlertid på en anden måde, hvilket resulterer i, at du ikke efterfølgende får et tydeligt ar.

 

Vi laver i stedet et zig-zag-snit igennem brystvorten, hvorved du efterlades med tæt på ingen tegn på, at du er blevet opereret. Det er en mere tidskrævende og kompliceret metode, og det er med til at gøre denne type operation lidt dyrere end en operation med et snit under brystet eller på siden af brystet. Til gengæld kan man stort set ikke se, at der er blevet foretaget et indgreb, og det synes langt de fleste er en fordel.

 

Mulighed for amning efter operationen

For mange taler det imod en brystoperation, at det kan ødelægge muligheden for at kunne amme efterfølgende. Naturligt nok er der mange kvinder, der ønsker at kunne amme deres børn, og det er nok til at få rigtig mange til at fravælge en brystoperation, at man i nogle tilfælde kan ødelægge muligheden for netop amning.

Det gør du imidlertid ikke, hvis du får foretaget din brystoperation her på Roskilde Privathospital. Der bliver nemlig ikke skåret igennem kirtelvævet ved operationer, og dermed er der fortsat mulighed for at kunne amme efterfølgende.

 

Fuld narkose under operationen

Under operationen kommer du hos Roskilde Privathospital i fuld narkose. Det er ikke alle steder, man gør det, og det er også noget af det, der gør, at vores priser kan forekomme lidt højere end hos andre plastikkirurger.

 

Der er imidlertid mange, der foretrækker at være i fuld narkose fremfor kun at blive lokalbedøvet under sådan et indgreb, hvilket du automatisk bliver, hvis du vælger at få foretaget en brystoperation hos netop os.

 

Et naturligt resultat med implantatets placering

Den billigste måde at indsætte implantater på er ved at placere dem uden på den eksisterende brystmuskel. Vi mener dog, at du opnår et bedre resultat ved at lægge implantaterne bag brystmusklen, og derfor er det netop denne metode, vi gør brug af. På den måde får du et mere naturligt resultat, og det er netop det, vi efterstræber.

 

Forskellige typer brystoperationer

Hos Roskilde Privathospital er vi specialister i brystoperationer, og vi gør altid vores absolut ypperste for, at du får det ønskede resultat, og at du desuden føler dig tryg og godt vejledt igennem hele forløbet. Det er en stor beslutning at vælge at få udført en brystoperation, og derfor gør vi også meget ud af at gøre det til en behagelig oplevelse for dig.

 

Vi tilbyder forskellige typer brystimplantater – herunder anatomiske brystimplantater og runde brystimplantater. På den måde kan du få det resultat, du allerhelst vil have. Vi kan også stå for både udskiftning af brystimplantater og fjernelse af brystimplantater, hvis det skulle være det, der er brug for.

 

Din brystimplantatpris afhænger af, hvilken form for operation du ønsker, men her på siden kan du finde generelle prislister, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder. Ligeledes kan du se før- og efterbilleder af brystimplantater, så du kan se, hvad der er den ideelle løsning for dig.

 

Generelt gælder det, at vi vægter kvalitet, sikkerhed og den kyndige vejledning utroligt højt. Vi skal gerne i fællesskab nå frem til en løsning, som du vil være glad for i mange år frem. For at sikre dig det absolut bedste resultat anvender vi kun de bedste implantater på markedet samt de mest veludviklede teknikker. Det gør, at priserne er lidt højere, men at der til gengæld er væsentligt større sandsynlighed for et perfekt resultat, end hvis du vælger en billigere og hurtigere løsning. Det synes vi bestemt, er det hele værd, og det tror vi også på, at er enig i.

Dette skal du undgå i tiden efter operationen

I tiden umiddelbart efter operationen er der en række ting, du skal være særligt opmærksom på. Vi anbefaler, at du undgår at løfte tunge ting og specielt systematiske løft i form af gymnastik, fitnesstræning, vægtløftning og flytning. Det er altså primært bevægelser med armene oppe over hovedet, som du bør undgå i to måneder efter operationen. Dette er for at skåne arrene omkring brystet. Derudover bør du anvende bh både om dagen og om natten i de første tre måneder efter operationen. Herudover er det meget vigtigt, at du venter med at tage sol eller at gå i solarium til efter de sidste tråde er fjernet. Men selv efter trådene er fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operation – i hvert fald så længe de er røde. Hvis du har været igennem en brystreducerende operation, så bør du først begynde gymnastik, svømning eller anden sport seks uger efter operationen. Dette skyldes, at det som udgangspunkt skal undgås, at armene strækkes op over hovedet, da det kan gøre arrene værre eller strække i dem.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

OperationBedøvelseIndlæggelsePris
Mentor implantater, runde, Cohesive 1, inkl. 5 års kapselforsikringFuldUdskrives samme dag32.000 Kr.
– Tillæg: Cohesive 2 og anatomiske implantater
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml.5.000 Kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater4.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/ hul på implantat5.000 kr.
– Tillæg: Operation gennem brystvorte (første operation)10.000 kr.
– Tillæg: Operation gennem brystvorte (udskiftning af implantat)3.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (round block)8.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (lollipop, lille)10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (ankerar, stort)15.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandlingFuldUdskrives samme dag39.000 kr.
Evt efterfølgende 2. behandlingFuldUdskrives samme dag30.000 kr.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Udover at vi gerne vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser på markedet. Vi er dog klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Hos os kan du få en afdragsperiode på 24 måneder, hvilket gør, at du kan dele dine betalinger op i mindre bider.

Med et finansieringslån i samarbejde med os, kan du få en ydelse på kun 903 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.