hero banner image
Forside Ansigt > Behandling med filler
Kosmetisk sygeplejerske Tine Grønnemark
Forløbet ved behandling med filler
Pris

Indholdsfortegnelse

Download mere viden

Behandling med filler

Drømmer du om en mere markeret kæbelinje, komme rander under øjnene til livs eller mere fyldige læber? Det er ikke et spørgsmål om at ændre dit udseende men at fremhæve og konturere de steder, som du ønsker. Det smukke ligger i at bevare dit naturlige look.

Nedetid
Typisk 1 dag
Behandlingstid
30 minutter

Indholdsfortegnelse

Download mere viden

Se de flotte resultater

En behandling hos os er med dig i centrum. Hver behandling bliver udført af en certificeret kosmetisk sygeplejerske i tæt samarbejde med vores dygtige plastikkirurger.

Tap for at se før-billede

Efter
Før Klik og se mere

Fillers

1 ml filler til reduktion af furer fra næse til mund

Efter
Før Klik og se mere

Full Face, Injektionsbehandlinger

Filler i majornettelinjer, kindben, Botox mundvige bekymringsrynke og lipflip

Efter
Før Klik og se mere

Fillers

Filler i hage og kæbe

Efter
Før Klik og se mere

Fillers

1 ml læbefiller

Loading…

Lad os tage en snak om mulighederne

Mie Klink
Mie Klink

Ansvarshavende lægesekretær

Mie Klink

Ansvarshavende lægesekretær

Ring på 46325005

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08:00-15:00, Fredag 08:00-13:00

 • Er yderst tilfreds

  Jeg fik lavet en ørekorrektion og har oplevet en fantastisk god behandling hele vejen igennem forløbet. Fra første kontakt til endelige resultat. Er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Roskilde Privathospital. Tusind tak 🙂

 • Kunne jeg give 10 stjerner, fik de dem

  Skal man vælge et trygt sted med faglig ekspertise og rådgivning omkring operation så kan jeg kun anbefale Roskilde privathospital, der er søde og venligt personale der gør at man føler sig hjemme, speciallægen Javed får en til at føle sig tryk og god information inden operationen / efter. Mega flot arbejde han udfører. Kunne jeg give 10 stjerner fik de dem 🤩

 • Utrolig professionel og dygtig

  Lægen, Javed, som jeg havde fornøjelsen af at møde, er utrolig professionel og dygtig. Han var meget informativ og tog sig tid til at forklare alt grundigt og besvare alle mine spørgsmål. Hans ekspertise og rolige tilgang skabte virkelig tillid og gjorde hele oplevelsen langt mere tilgang skabte virkelig tillid og gjorde hele oplevelsen langt mere behagelig.

 • Jeg synes resultatet er SÅ flot

  Jeg er blevet vejledt optimalt og professionelt under hele processen. Det har gjort mig tryg at det jeg har fået at vide omkring indgreb, helingsproces og resultat har været i overensstemmelse med det jeg har oplevet. Jeg synes resultatet er SÅ flot og jeg vil klart anbefale Roskilde Privathospital og Daniel som plastikkirurg.

 • Varme anbefalinger herfra

  Varme anbefalinger herfra. Fik i december laver brystreduktion med stort løft, og er kæmp lykkelig for mit resultat, så flot et arbejde der er blevet lavet. Har hele vejen igennem følt mig i så trygge hænder, både på klinikken og telefonisk. Personale er så søde og hjælpsomme.

  20+

  års erfaring

  2.000+

  Patienter årligt

  4,9

  på trustpilot

  50

  behandlingstyper

  Høj kvalitet og faglighed

  Førende privathospital

  Roskilde Privathospital har 30 års erfaring med plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og ortopædkirurgi og ejes og drives i dag af speciallæge i plastikkirurgi, Javed Akram.

  Kvalitet – certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed: Vores certificering garanterer høj kvalitet og patientsikkerhed i kosmetiske operationer og behandlinger. Se den seneste tilsynsrapport.

  Engagement – erfarne kirurger og sygeplejersker: Vores team er nøje udvalgte ud fra deres høje sundhedsfaglige niveau og deres særlige fokus på patientkontakt og service. Det betyder, at hele personalet er engagerede og årvågne, så du som patient får den allerbedste service under dit forløb.

  Omhu – de strengeste standarder: Arbejdsgange der sikrer højeste standarder indenfor personalekvalifikationer, hygiejne, lægefaglige procedurer og patientjournalhåndtering.

  Etisk ansvarlighed: Vi har respekt for den enkelte mand eller kvindes unikke udseende og krop. Derfor udfører vi kun behandlinger, vi forventer kan gavne patienten.

  Patientfortælling

  Sussie: Meget professionel og kompetent

  “Meget professionel og kompetent vejledning og behandling hele vejen gennem mit forløb med filler/botox for et naturligt løft i ansigtet. Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital”.

  Hvad kan en behandling med ikke-permanente filler hjælpe med?

  Fillerbehandling er en metode til at reducere synlige tegn på aldring, såsom rynker, fine linjer og tab af volumen. Dette ikke-kirurgiske behandlingsmiddel indeholder hyaluronsyre, en naturlig bestanddel i huden, til at genoplive og forynge dit udseende.

  Restylane filler-behandlinger, har været med til at transformere skønhedsverdenen ved at præsentere en skånsom og ikke-invasiv metode til at forbedre dit udseende. Det er en fantastisk milepæl, da Restylane var den allerførste filler, der blev godkendt af det amerikanske fødevare- og lægemiddeltilsyn (FDA), hvilket bekræftede dets sikkerhed og effektivitet i kosmetisk sammenhæng. Hyaluronsyre, er et naturligt sukkerstof, der findes i vores egen hud. Desværre falder mængden af hyaluronsyre i vores kroppe med alderen, som ofte fører til tab af fugt og volumen. Flere oplever, at huden hænger mere med alderen.

  Hvad er ikke-permanent filler lavet af?

  Ikke-permanente filler er et injicerbart stof, baseret på 98% vand og 2% hyaluronsyre, der tilføjer volumen til hud og læber, samt mindsker rynker og linjer. Hyaluronsyre er en naturlig substans der har en god evne til at binde sig til vandmolekylerne i din hud og dermed giver fylde og forynge din hud på en naturlig måde

  Book en tid hos vores behandler

  Vores behandlere er alle certificerede i at udføre filler-behandlinger. Med filler kan man mindske synligheden af fine linjer, og genoprette eller øge, volumen i områder som kinder, læber, og under øjnene. Vi vil helst have, at det er diskret, så det harmoner pænt med dit ansigt.

  Vi laver behandlinger i disse områder:

  • Rander under øjnene
  • Fylde i læberne eller konturering
  • Hage
  • Kæbelinje
  • Kindben
  • Furer fra næse til mund
  • Mundvige
  BOOK TID

  Relateret til denne behandling

  Få større læber med fedttransplantation
  Læs mere
  Har du poser under øjnene?
  Læs mere

  Behandlingsforløb med Kosmetisk behandlinger, Tine Grønnemark

  Potentielle komplikationer og bivirkninger

  Der er en række potentielle bivirkninger, som du skal læse om, inden du får en behandling. På den måde sikre vi, at du ved, hvordan din krop evt. kan reagere efter en behandling og hvad du bør undgår lige efter din behandling. På den måde sikre du et tilfredsstillende resultat.

  Potentielle komplikationer og bivirkninger

  • Rødme
  • Hævelse
  • Ømhed
  • Blå mærker
  • Ujævnheder

  Efter en fillerbehandling kan patienter opleve almindelige reaktioner såsom rødme, hævelse, smerte, kløe og ømhed ved injektionsstedet. Disse bivirkninger er typisk milde og forbigående, aftager af sig selv inden for få dage. I nogle tilfælde kan filleren mærkes som små kugler under huden, hvilket normalt forsvinder over tid.

  Allergiske reaktioner er sjældne og varierer i sværhedsgrad, men er oftest midlertidige. Meget sjældent kan der opstå mere alvorlige reaktioner såsom langvarig fasthed, inflammation, eller misfarvning ved behandlingsstedet, som kan udvikle sig uger til måneder efter behandlingen og potentielt vare i flere måneder.

  Sårskorpe og vævsdød er også meget sjældne bivirkninger, der kan resultere i overfladisk arvæv. Forbigående hævelse er særligt almindelig ved behandling omkring øjnene. Hvis nødvendigt, kan hyaluronsyrefillers opløses med en injektion af enzymet hyaluronidase.

  FAQ

  Ikke-permanente filler er et injicerbart stof, baseret på 98% vand og 2% hyaluronsyre, der anvendes til kosmetisk at forbedre udseendet ved at tilføje volumen til hud og læber, samt mindske rynker og linjer. Hyaluronsyre er en naturlig substans der har en god evne til at binde væske til huden og dermed give fylde.

  Varigheden af resultaterne fra en fillerbehandling varierer afhængigt af typen af filler, behandlingsområdet, og individets hudtype og livsstil. Typisk varer resultaterne fra 6 måneder til 2 år.

  Filler kan være lavet af forskellige materialer, herunder hyaluronsyre (restylane), calciumhydroxylapatit, poly-L-mælkesyre (PLLA), polymethylmethacrylat (PMMA), og autologt fedt fra patientens egen krop.

  Du kan spise kort tid efter behandlingen, men vent til bedøvelsen er aftaget for at undgå at bide dig selv. Start med bløde fødevarer og undgå varme drikke de første par timer.

  Prisen varierer afhængigt af klinik og mængden af filler, men ligger typisk mellem 1.700 til 7.000 kr.

  Botox afslapper muskler og reducerer rynker ved at blokere nerveimpulser, mens fillers tilføjer volumen til huden for at udjævne rynker og give fylde.

  Hævelse efter filler i læberne er normalt og aftager typisk inden for 1-2 dage, men kan i nogle tilfælde vare op til en uge.

  Ja, visse typer af fillers baseret på hyaluronsyre kan opløses med en anden injektion, der indeholder enzymet hyaluronidase. Dette kan gøres, hvis resultatet ikke er som ønsket, eller hvis der opstår komplikationer.

  Vil du vide endnu mere om behandlingen?

  Første gang vi mødes. Her snakker vi dine ønsker igennem og giver dig den bedste rådgivning